Tag Archive for: broiler siskonmakkara

siskonmakkaramureke

Siskonmakkaramureke

Siskonmakkaramureke on helppoa arki- ja viikonloppuruokaa, jossa uuni tekee suuren osan työstä. Mureke on nopea valmistaa uunivalmiiksi ja murekkeen ollessa uunissa, on aikaa valmistaa ruoalle lisuke. Tässä on täydellinen lohturuoka varsinkin talven kylmimpiin pakkaspäiviin. Siskonmakkarasta on moneen!

4 hengelle

Valmistus n. 1,5 tuntia

Ainekset

2 rasiaa (1 kg) Wursti Siskonmakkaraa

200 g ranskankermaa

1,5 dl korppujauhoja

1 tl mustapippuria rouhittuna

1 kpl kananmuna

 

Kermaviilikastike

200 g kermaviili

1 tl suolaa

1/2 tl mustapippuria rouhittuna

2 rk kuivattua tai hienonnettua ruohosipulia

siskonmakkaramureke

Ohjeet

Laita uuni lämpenemään 160 asteeseen. Puristele Siskonmakkaroiden sisus kulhoon. Lisää massan joukkoon loput ainekset. Sekoita tasaiseksi. Anna turvota 20 minuuttia. Muotoile leivinpaperin avulla Siskonmakkaramassasta mureke ja laita mureke leivinpaperoidulle uunipellille. Paista 160°C asteessa noin 45 minuuttia, tai kunnes mureke on kypsää ja saanut kauniin värin. Tarjoile mureke lohkoperunoiden tai paahdettujen perunoiden, sekä kermaviilikastikkeen kanssa.

Vinkki! Kokeile tehdä mureke myös Wursti Broiler siskonmakkarasta!

Resepti on tehty yhteistyössä monipuolisen ja taitavan 12 kk blogiryhmän kanssa.

Katso myös muut reseptimme!

Seuraa sivuamme myös instagramissa, jossa muun muassa jaamme herkullisia reseptejä ja esittelemme uutuuksia!

pasta carbonara

Pasta Carbonara

Pasta Carbonara on klassikko pastaruoka Italiasta. Tämä nopeasti valmistuva pasta sopii mainiosti niin arkeen kuin viikonloppuunkin. Tässä reseptissä on käytetty hyödyksi joulukinkun roippeet. Pastan kanssa sopii myös hyvin käytettäväksi muutkin leikkeleemme.

4 hengelle

Valmistus n. 30 min.

Ainekset

500 g spagettia

400 g joulukinkun roippeita kuutioituna tai Wursti Extra Palvikinkkua

0,5 dl oliiviöljyä

2 valkosipulinkynttä hienonnettuna

1 keltasipuli hienonnettuna

2 kpl kananmunan keltuaisia

2 dl parmesaanijuustoraastetta

1 ruukku tuoretta lehtipersiljaa hienonnettuna

0,5 tl mustapippurirouhetta

pasta carbonara

Ohjeet

Keitä spagettia paketin ohjeiden mukaan. Valmista sillä aikaa kastike. Kuumenna paistinpannu ja lisää oliiviöljy, valkosipuli ja keltasipuli pannulle. Kuullota pari minuuttia. Lisää joukkoon joulukinkun roippeet ja paista vielä pari minuuttia. Mausta mustapippurilla. Valuta spagetti. Lisää spagetin joukkoon paistetut kinkut, sipulit ja lehtipersilja. Sekoita erillisessä astiassa kananmunankeltuaiset ja parmesaanijuustoraaste ja kaada ne spagetin sekaan. Sekoita kaikki ja tarjoile.

Tarjoile tuoreen leivän kanssa.

Resepti on tehty yhteistyössä monipuolisen ja taitavan 12 kk blogiryhmän kanssa.

Vinkki! Kokeile tehdä tämä myös kalkkuna versiona käyttämällä Extra Palvikalkkunaa.

Katso myös muut reseptimme!

Seuraa sivuamme myös instagramissa, jossa muun muassa jaamme herkullisia reseptejä ja esittelemme uutuuksia!

Siskonmakkara chili con carne

Siskonmakkara chili con carne

Siskonmakkara chili con carne on maukas pataruoka, joka sisältää chiliä, papuja, sipulia ja tomaattikastiketta. Chili con carnen suora suomennos on chiliä lihan kanssa. Tässä reseptissä lihana toimii perinteisen jauhelihan sijasta siskonmakkara. Tämä ruoka tuo sopivasti potkua arkeen!

 

4 hengelle

Ainekset

1 pkt Wursti Siskonmakkaraa 500g tai Broiler Siskonmakkaraa 300g

1 rkl rypsiöljyä

1 punainen chili

2 valkosipulin kynttä

2 keltasipulia

1 prk tomaattimurskaa

2 dl vettä

1 tl suolaa

1 tl mustapippuria

2 rkl juustokuminaa

250 g kidneypapua

riisiä tarjoiluun

 

Siskonmakkara chili con carne

Ohjeet

Purista siskonmakkara pannulle palloiksi ja ruskista öljyssä sipulin, valkosipulin ja chilin kanssa. Mausta suolalla, mustapippurilla ja juustokuminalla. Kaada sekaan tomaattimurska ja vesi ja anna kiehua miedolla lämmöllä noin 20 minuuttia. Valuta kidneypavut ja lisää kastikkeeseen ja anna kiehua vielä noin 5 minuuttia.

Tarjoile keitetyn riisin ja tuoreen korianterin kanssa.

Resepti on tehty yhteistyössä monipuolisen ja taitavan 12 kk blogiryhmän kanssa.

Vinkki! Kokeile tehdä tämä myös broiler versiona käyttämällä Broiler Siskonmakkaraa.

Katso myös muut reseptimme!

Seuraa sivuamme myös instagramissa, jossa muun muassa jaamme herkullisia reseptejä ja esittelemme uutuuksia!

Siskonmakkara cashew wok

Siskonmakkara cashew wok

Siskonmakkara cashew wok valmistuu nopeasti vihanneksista, nuudelista ja siskonmakkaroista. Tällä ruoalla saat helposti myös väriä pöytään. Reseptissä on käytetty broilerista valmistettua Siskonmakkaraa, joka sopii mainiosti tähän helppoon itämaiseen arkiruokaan.

4 hengelle

Ainekset

500 g  Wurstin Siskonmakkaraa tai 600g  Broiler siskonmakkaraa

1 rkl rypsiöljyä

2 punaista paprikaa

2 valkosipulinkynttä

2 kevätsipulia

5 cm pala sitruunaruohoa

3 cm pala inkivääriä

1 lime

1 punainen chili

1 rkl soijaa

¾ dl osterikastiketta

100g cashew pähkinä

250g munanuudelia

½ ruukku korianteria

 

Siskonmakkara cashew wok

Ohjeet

Keitä ja valuta munanuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Purista siskonmakkarat palloiksi pannulle ja ruskista öljyssä. Lisää hienonnettu sitruunaruoho, chili, inkivääri ja valkosipuli. Pilko joukkoon vielä kevätsipuli ja paprika ja anna kypsyä noin 5 minuuttia.

Lisää joukkoon soija ja osterikastike ja paista vielä muutama minuutti tai kunnes siskonmakkarat ovat kypsiä. Lisää joukkoon keitetty ja valutettu munanuudeli ja sekoita. Paahda cashew pähkinöitä päälle ja koristele korianterilla.

Resepti on tehty yhteistyössä monipuolisen ja taitavan 12 kk blogiryhmän kanssa.

Vinkki! Voit valita käyttämäsi vihannekset oman maun mukaan. Wokkiin saa helposti ujutettua myös vihanneslokerosta löytyvät nuupahtaneetkin vihannekset. Nopeuttaaksesi wokin valmistamista, voit käyttää myös pakastettuja valmiita wokki vihanneksia.

Katso myös muut reseptimme!

Seuraa sivuamme myös instagramissa, jossa muun muassa jaamme herkullisia reseptejä ja esittelemme uutuuksia!

Tex mex Siskonmakkarakeitto (14)

Tex mex Siskonmakkarakeitto

Tex mex Siskonmakkarakeitto on edullinen ja helppo ruoka, joka lämmittää mukavasti syksyn sateiden tai pakkaspäivien keskellä! Tässä reseptissä on käytetty Tex mex siskonmakkaraa, mutta yhtä hyvin voit käyttää perinteistä Wurstin Aitoa Siskonmakkaraa. Keitto valmistetaan tomaattipohjaiseen liemeen ja siihen lisätään siskonmakkaroiden lisäksi sipulia, porkkanaa, maissia ja vihreitä papuja. Tex mex Siskonmakkara on itsessään mausteista ja tulista, joten keitto ei juuri muuta maustamista kaipaa kuin liemikuution ja yrttejä. Jos kaipaat mieltä ja kroppaa lämmittävää soppaa, tämä resepti on kuin tehty sinulle!

n. 6 hengelle

Ainekset

1 pkt (500 g) Wurstin perinteistä Siskonmakkaraa tai 2 pkt (600 g) Broiler siskonmakkaraa

1 sipuli

2 kpl valkosipulinkynsiä tai 2 tl valkosipulimurskaa

2-3 porkkanaa

n. 300g maissinjyviä

n. 250g vihreitä ohuita papuja

öljyä paistamiseen

n. 1 litra vettä tai kattilan koon mukaan

1-2 lihaliemikuutiota (voit käyttää myös esim. fondia)

400g tomaattimurskaa

2 rkl tomaattipyreetä

n. 2 tl oreganoa tai yrttiseosta

tuoretta persiljaa koristeluun

(creme fraichea ja nachoja keiton päälle)

Ohjeet

Kuori ja hienonna sipuli. Jos käytät valkosipulinkynsiä, kuori ja hienonna myös ne. Kuumenna öljy kattilassa. Lisää sipuli ja valkosipuli sekä tomaattipyree kattilaan ja kuullota hetki. Lisää joukkoon vesi, tomaattimurska ja liemikuutiot. Kuumenna vesi kiehuvaksi. Valmistele tällä välin kasvikset. Kuori porkkanat tarvittaessa ja pilko ne. Jos käytät tuoreita vihreitä papuja, pese ne ja leikkaa ne 2-3 cm paloiksi. Lisää porkkanat, valutettu maissi ja pavut veteen. Jos käytät pakastekasviksia, lisää ne joukkoon jäisenä. Kuumenna uudelleen kiehuvaksi ja anna kiehua 10 minuuttia. Puristele joukkoon Tex mex siskonmakkara puristamalla massaa ulos kuoresta palleroiksi keittoon. Aanna kiehua vielä 5-10 minuuttia kunnes siskonmakkarat ovat kypsiä. Mausta halutessasi vielä oreganolla tai yrttiseoksella. Lopuksi koristele tuoreella persiljalla. Annostele keitto lautasille ja lisää keiton kylkeen halutessasi lusikallinen créme fraÎchea ja murskattuja nachoja.

Tex mex Siskonmakkarakeittoa

Tex mex Siskonmakkarakeittoa

Vinkki! Voit halutessasi paistaa Tex mex siskonmakkarapallerot pannulla ennen keittoon lisäämistä. Kuumenna tällöin paistinpannu ja pursota siskonmakkarapallerot pannulle. Paista keskilämmöllä n.5-10 min välillä käännellen kunnes makkarat ovat saaneet kauniin värin. Ota sivuun ja lisää keittoon lopuksi. Kuumenna vielä n. 5 min kiehuvassa vedessä.

Katso myös muut reseptimme tai tutustu makkaroihimme!

Seuraa sivuamme myös instagramissa, jossa muun muassa jaamme herkullisia reseptejä ja esittelemme uutuuksia!

Siskonmakkara-kaalikeitto

Siskonmakkara-kaalikeitto

Siskonmakkara-kaalikeitto on edullinen ja helppo ruoka, jonka valmistat esimerkiksi valko- tai suippokaalista sekä siskonmakkarasta. Tässä reseptissä on käytetty Broiler siskonmakkaraa, mutta yhtä hyvin voit käyttää perinteistä Wurstin Aitoa Siskonmakkaraa. Maustamiseen voit käyttää mielesi mukaan kasvis-, kana- tai lihaliemikuutiota. Myös fondeilla saa mukavasti makua keittoruokiin.

n.6 hengelle

Ainekset

2 pkt Broiler siskonmakkaraa tai 1 pkt Wurstin Siskonmakkaraa

800 g kaalia

1 sipuli

2-3 porkkanaa

n. 1,5 litraa vettä tai kattilan koon mukaan

2 kanaliemikuutiota (voit käyttää myös kasvis- tai lihaliemkuutioita)

2 laakerinlehteä

8 kpl kokonaisia maustepippureita

suolaa n. 1/2 tl

n. 2 tl meiramia tai timjamia

tuoretta persiljaa koristeluun

Ohjeet

Suikaloi kaali. Pese ja tarvittaessa kuori porkkanat. Pilko porkkanat. Kuori ja hienonna sipuli. Kuumenna suuressa kattilassa tilkka öljyä. Lisää sipuli sekä porkkanat ja kuullota hetki. Mausta suolalla. Kaada sekaan ensin reilu litra vettä kattilan koon mukaan ja kuumenna kiehuvaksi. Lisää joukkoon liemikuutiot, maustepippurit sekä laakerinlehdet. Kun kuutiot ovat sulaneet veteen, lisää kaalisuikaleet. Lisää vielä tarvittaessa vettä kaalin joukkoon. Anna kiehua miedolla lämmöllä noin puoli tuntia tai kunnes kaali on pehmeää. Puristele joukkoon siskonmakkarapallerot ja anna kiehua vielä 5-10 minuuttia kunnes siskonmakkarat ovat kypsiä. Mausta halutessasi vielä meiramilla ja/tai timjamilla. Lopuksi koristele tuoreella persiljalla. Tarjoile vaikkapa tuoreen ruisleivän kera!

Siskonmakkara kaalikeittoa

Siskonmakkara kaalikeittoa

Vinkki! Voit halutessasi paistaa siskonmakkara tai broiler siskonmakkara pallerot pannulla ennen keittoon lisäämistä. Kuumenna tällöin kaalien kiehuessa paistinpannu ja pursota siskonmakkarapallerot pannulle. Paista keskilämmöllä n.5-10 min välillä käännellen kunnes makkarat ovat saaneet kauniin värin. Ota sivuun ja lisää keittoon lopuksi. Kuumenna vielä n. 5 min kiehuvassa vedessä.

Katso myös muut reseptimme tai tutustu makkaroihimme!

Seuraa sivuamme myös instagramissa, jossa muun muassa jaamme herkullisia reseptejä ja esittelemme uutuuksia!

Oopperaleivät Siskonmakkarasta

Oopperaleivät Siskonmakkarasta

Oopperaleivät ovat vanhanajan klassikko, joka on hieman jäänyt unholaan 2000-luvulla. Nyt tuomme tämän tuulahduksen menneestä takaisin, mutta pienellä twistillä tottakai. Oopperaleipien pihvi nimittäin valmistetaan tällä kertaa Siskonmakkarasta jauhelihan sijaan!

Noin 30 minuuttia, 4 hengelle

Ainekset

500 g                  Wurstin Siskonmakkaraa tai Broiler siskonmakkaraa

2 rkl                    rypsiöljyä

4 kpl                   paistettua kananmunaa

4 kpl                   vaaleaa paahtoleipää

8 kpl                   juustosiivua

1 ruukku            ruohosipulia, hienonnettuna

majoneesia, ketsuppia

Ohjeet

Purista Siskonmakkaroista täyte kulhoon. Muotoile massasta neljä samankokoista pihviä. Kuumenna paistinpannu. Paista Siskonmakkarapihvit pannulla pienessä määrässä rypsiöljyä kunnes pihvit ovat saaneet väriä ja pinta rapeutta. Kypsennä pihvit loppuun uunissa. Nosta pihvit leivinpaperoidulle uunipellille. Laita pihvit 180 asteiseen uuniin 8-10 minuutiksi, tai kunnes pihvit ovat kypsiä. Tällä välin paista pannulla kananmunat haluamaasi kypsyyteen. Lisää pihvien päälle kaksi juustosiivua per pihvi ja anna olla vielä minuutti uunissa, jotta juusto hieman sulaa.

Kasaa leivät. Aloita voitelemalla ketsuppia ja majoneesia leipäsiivujen päälle. Laita seuraavaksi leiville Siskonmakkarapihvit. Lisää paistetut kananmunat pihvien päälle. Lopuksi koristele oopperaleivät vielä silputulla ruohosipulilla. Tarjoile esimerkiksi raikkaan salaatin kera.

Resepti on tehty yhteistyössä monipuolisen ja taitavan 12 kk blogiryhmän kanssa.

Oopperaleivät Siskonmakkarasta

Oopperaleivät Siskonmakkarasta

Vinkki! Mikäli haluat leipiin lisää ruokaisuutta, vaihda paahtoleipä monivilja- tai ruisleipään. Oopperaleipien täytteeksi voit käyttää myös paistettua tai marinoitua sipulia sekä maustekurkkua.

Katso myös muut reseptimme tai tutustu leikkeleisiimme!

Seuraa sivuamme myös instagramissa, jossa muun muassa jaamme herkullisia reseptejä ja esittelemme uutuuksia!

Siskonmakkara pitaleivät

Siskonmakkara pitaleivät ”Tex Mex”

Siskonmakkara pitaleivät ”Tex Mex” ovat sekä kreikkalaisesta että meksikolaisesta keittiöstä vaikutteita saanut mausteinen ruoka. Tällä kertaa pitaleipien väliin sujautetaan perinteisen kebablihan sijaan Tex Mex Siskonmakkarapalleroita, jotka on paistettu rapeaksi pannulla. Potkua leipiin tuo jalapeno, jota voi lisätä oman maun mukaan. Pitaleipien väliin lisätään myös kermaista cheddarkastiketta, joka tasaa mausteisuutta ja tulisuutta. Raikkautta tuovat salsa, tomaatit sekä avokado. Koko komeus koristellaan herneenversoilla. Siskonmakkara pitaleivät ovat rentoa ja maukasta ruokaa, jolla loihdit helposti hyvää!

Noin 30 minuuttia, 4 hengelle

Ainekset

500 g                 Wurstin Siskonmakkaraa tai 600 g Broiler siskonmakkaraa

2 rkl                    rypsiöljyä

4 kpl                   pitaleipiä

100 g                  cheddarkastiketta

100 g                  salsakastiketta

1 rs                     kirsikkatomaatteja, siivutettuna

2 kpl                   avokadoja, kuorittuna ja kuutioituna

2 rkl                    jalapenoja, hienonnettuna

1 ruukku            herneenversoa

Ohjeet

Kuumenna paistinpannu. Lisää pannulle hieman rypsiöljyä. Muotoile Tex Mex Siskonmakkarasta pieniä palloja paistinpannulle. Paista kunnes pallerot ovat saaneet väriä ja rapeutta.

Voit käyttää myös klassisia Siskonmakkaroita, mutta tällöin lisää Siskonmakkarapalleroiden joukkoon taco mausteseos ja 2 – 3 dl vettä. Laske pannun lämpöä hiukan ja hauduta neste pikkuhiljaa pois. Tarkista makkarapallojen kypsyys. Lisää tarvittaessa vettä.

Lämmitä pitaleivät ohjeen mukaan. Tee pitaleipiin tasku avaamalla ne veitsellä. Levitä ensin cheddarjuustokastiketta ja salsaa leiville. Täytä sen jälkeen siskonmakkaroilla ja kasviksilla. Koristele lopuksi herneenversoilla.

Resepti on tehty yhteistyössä monipuolisen ja taitavan 12 kk blogiryhmän kanssa.

Siskonmakkara pitaleivät

Siskonmakkara pitaleivät

Vinkki! Erilaisia täytteitä käyttämällä saat helposti vaihtelua pitaleipiin. Kokeile vaihteluksi vaikka kalkkunaleikettä Siskonmakkaran tilalla ja valmista pitlaeipien täytteeksi avokado-kermaviilikastike, joka sopii yhteen cheddarin ja salsan kanssa. Mikäli haluat leipiin enemmän vaikutteita välimereltä, vaihda täytteisiin esimerkiksi paistettua paprikaa, oliiveja, tsatzikia ja hummusta.

Katso myös muut reseptimme tai tutustu leikkeleisiimme!

Seuraa sivuamme myös instagramissa, jossa muun muassa jaamme herkullisia reseptejä ja esittelemme uutuuksia!

Välimerellinen siskonmakkarakastike

Välimerellinen siskonmakkarakastike on maukas ja erilainen ruoka tutusta suosikki raaka-aineesta!

 

Välimerellinen siskonmakkarakastike on maukas ruoka, joka tuo vaihtelua arkeen. Tässä reseptissä siskonmakkaramassasta muotoillaan pullia, kuten lihapullat. Massan joukkoon laitetaan fetaa sekä oliiveja, nämä tuovat kastikkeeseen välimerellistä tunnelmaa. Voit tarjoilla kastikkeen haluamasi pastan kanssa. Potkua kastikkeeseen saat lisäämällä kastikkeen joukon ripauksen chiliä. Tämä kastike on helppo muokata vastaamaan omia mieltymyksiä. Tämä resepti viimeistään todistaa sen, että siskonmakkarasta saa tehtyä monenlaista erilaista ja maukasta ateriaa!

 

4 annosta

 

Ainekset

1 pkt Wurstin Siskonmakkaraa tai Broiler siskonmakkaraa tai Tex mex siskonmakkaraa

1 dl fetajuustoa muruna

1 dl oliiveja hienonnettuna

Oreganoa

Basilikaa

400 g tomaattimurskaa

Pastaa, esim. tagliatelle

Suolaa

Mustapippuria

 

Ohjeet

Purista siskonmakkaroista massa kulhoon. Lisää massan joukkoon fetajuusto ja oliivit. Sekoita ainekset keskenään. Tämän jälkeen muotoile massasta lihapullia ja paista ne pannulla.

Lisää pannulle tomaattimurska ja keitä kastikkeeksi. Mausta kastike suolalla, mustapippurilla ja yrteillä. Tarjoile kastike valitsemasi pastan kanssa. Ripottele lopuksi halutessasi päälle fetajuustoa sekä basilikaa.

 

Vinkki! Lisää massan joukkoon halutessasi jotain muuta juustoa, esimerkiksi mozzarellaa. Tämä resepti on helposti muokattavissa omien mieltymyksiesi mukaisesti. Tahtoessasi tulisuutta ruokaan, voit pilkkoa suoraan massan joukkoon esimerkiksi jalapenoa. Kastikkeen voit tarjoilla halutessasi myös riisin tai perunoiden kanssa.

 

Tsekkaa myös muut reseptimme!

Reseptin on suunnitellut 12 kk blogiryhmä

Seuraa sivuamme myös instagramissa, jossa muun muassa jaamme herkullisia reseptejä ja esittelemme uutuuksia!

siskonmakkara ramen

Siskonmakkara Ramen tuo keittiöösi japanilaista tunnelmaa!

 

Siskonmakkara Ramen on lämmittävän maukas nuudelikeitto, joka sopii erityisen hyvin koleisiin syyspäiviin. Ramen nuudelikeitto on helppo valmistaa. Ramenista löytyy monia erilaisia variaatioita, meidän versiossamme on käytetty Wurstin Siskonmakkaraa. Tärkeää ramenissa on maukas liemi, joka tulee vastoin kaikkia sääntöjä lopuksi ryystää lautaselta.

 

4 annosta

 

Ainekset

200g Wurstin Siskonmakkaraa tai Broiler siskonmakkaraa

100g ituja

6 dl vettä

3 kpl miso keittopusseja

2 rkl soijaa

1 lime

Seesam öljyä

Inkiväärin pala 2 cm raastettuna

1 kananmuna

200g riisinuudeleita

chiliä, korianteria ja friteerattua sipulia

 

Ohjeet

Kiehauta vesi ja lisää joukkoon miso, soija, limen mehu sekä raastettu inkivääri. Keitä riisinuudelit ohjeen mukaan ja jäähdytä kylmän veden alla.

Purista siskonmakkara palloiksi pannulle ja paista ne kauniin ruskeiksi.

Asettele nuudelit kulhon pohjalle ja kaada maustettu liemi niiden päälle.

Keitä kananmuna kovaksi, 8-10 minuuttia.

Nosta lopuksi annoksen päälle idut, siskonmakkarat, halkaistu keitetty kananmuna. Koristeluun voi käyttää chiliä, korianteria ja friteerattua sipulia. Laita annoksen päälle vielä tippoja seesam öljyä.

 

Vinkki! Laita ramenin joukkoon esimerkiksi pinaattia tai säilykemaissia. Joukkoon sopii myös erittäin hyvin munakoiso ja sienet. Jos ruokailijoilla on erilaisia mieltymyksiä ruoan suhteen, voi jokainen itse lisätä tahtomiaan lisukkeita keiton joukkoon ruokapöydässä.

 

Tsekkaa myös muut reseptimme!

Reseptin on suunnitellut 12 kk blogiryhmä

Seuraa sivuamme myös instagramissa, jossa muun muassa jaamme herkullisia reseptejä ja esittelemme uutuuksia!