Karitsan viulua ja minttuchimichurria
Wurstin karitsan viulu on vaivaton ja näyttävä valinta pääsiäisen juhlapöytään. Karitsan viulu on valmiiksi maustettua ja kypsä, joten sinun tarvitsee valmistaa vain lisukkeet kaveriksi tälle pääsiäisherkulle! Wurstin karitsan viulu on valmistettu luullisesta karitsanpaistista ja maustettu hyvin karitsanlihaan sopivilla mausteilla. Luu antaa viululle makua ja mehevyyttä kypsennyksen aikana. Alla reseptissä viulun kaveriksi on valmistettu raikas minttuchimichurri. Leikkaa viulu siivuiksi ja tarjoile chimichurrin sekä muiden haluamiesi lisukkeiden kera.
4 hengelle
Valmistus n. 15 minuuttia
Ainekset
800 g Wurstin kypsää karitsan viulua siivutettuna
1 dl oliiviöljyä
1 ruukku tuoretta minttua
1 sitruuna
Tarjoilua varten perunalisäkettä, esimerkiksi paahdettuja perunoita
Ohjeet
Mittaa korkeaan astiaan oliiviöljy. Revi joukkoon minttu varsineen. Raasta sitruunasta pesty kuori joukkoon. Soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi. Tarjoile karitsan viulusiivut joko huoneenlämpöisenä, tai kuumenna siivuja 200 C asteisessa uunissa 5-10 minuuttia ennen tarjoilua. Voit joko pyörittää karitsanviulusiivut kastikkeessa, tai valella siivujen päälle kastiketta. Tarjoile karitsan viulua ja minttuchimichurria paahdettujen perunoiden ja muiden pääsiäisen herkkujen kera.
Resepti on tehty yhteistyössä monipuolisen ja taitavan 12 kk blogiryhmän kanssa.
Vinkki! Katso myös muut reseptimme sekä pääsiäistuotteemme!
Seuraa sivuamme myös instagramissa, jossa muun muassa jaamme herkullisia reseptejä ja esittelemme uutuuksia!