Tag Archive for: makkara

Nakkipelti Yrtti-valkosipuli lammasnakeista

Nakkipelti Yrtti-valkosipuli lammasnakeista

Tässä reseptissä valmistetaan yrtti-valkosipuli maustetuista sian- ja lampaanliha nakeista maukas nakkipelti. Resepti on helppo toteuttaa ja ruoka valmistuu uunissa muiden puuhastelujen ohessa!

Valmistusaika n. 45 min, 4 hengelle

Ainekset

2 pkt (500g) Wurstin Yrtti-valkosipuli nakkeja lampaan- ja sianlihasta tai Wurstin Yrtti-valkosipuli raakamakkaraa lampaan- ja sianlihasta
1 kg kiinteää pestyä perunaa
0, 5 dl rypsiöljyä
2 tl suolaa
1 tl rouhittua mustapippuria
1 rkl grillausmaustetta

Tarjoilua varten
1 dl täysmajoneesia
1 dl hienonnettua punasipulia
1 dl ketsuppia
1 dl kurkkusalaattia
tuoretta salaattia

Ohjeet

Laita uuni kuumenemaan 175 asteeseen. Leikkaa perunat puolen sentin paksuisiksi viipaleiksi. Aseta perunat leivinpaperoidulle uunipellille tasaiseksi levyksi. Valuta perunoiden päälle rypsiöljyä. Mausta perunaviipaleet suolalla, mustapippurilla ja grillausmausteella. Leikkaa Wurstin Yrtti-valkosipuli nakit tai raakamakkarate paloiksi ja ripottele perunoiden päälle. Kypsennä 30 minuuttia 175 C asteisessa uunissa. Ennen tarjoilua levitä pellin päälle majoneesia, ketsuppia, kurkkusalaattia, punasipulia ja salaatteja.

Resepti on tehty yhteistyössä monipuolisen ja taitavan 12 kk blogiryhmän kanssa.

Vinkki! Voit korvata lammasnakit esim. Wurstin Krakova nakeilla. Katso myös muut reseptimme sekä pääsiäistuotteemme! 

Seuraa sivuamme myös instagramissa, jossa muun muassa jaamme herkullisia reseptejä ja esittelemme uutuuksia!

Nakkipelti Yrtti-valkosipuli lammasnakeista tarjoiltuna

Nakkipelti yrtti-valkosipuli lammasnakeista tarjoiltuna

Krakova pyttipannu

Krakova pyttipannu

Pyttipannu on perinteinen suomalainen ruoka, johon hyödynnetään usein edellispäivältä ylijääneet keitetyt perunat. Pyttipannu tulee ruotsin kielestä ja tarkoittaa pieniä paloja pannulla. Pyttipannuun lisätäänkin perunan lisäksi usein makkaranpaloja. Tässä reseptissä pyttipannuun lisätään Krakova makkaraa, jossa maistuvat muun muassa valkosipuli ja yrtit. Valkosipulinen Krakova makkara sopii hyvin miedon perunan kanssa tuomaan lisämakua pyttipannuun. Koko komeus kruunataan kananmunalla!

 

Valmistusaika n. 30 min, 4 hengelle

Ainekset

6–7 keitettyä perunaa

1 pkt (250g) Wurstin Krakova makkaraa

1–2 sipulia

voita tai öljyä paistamiseen

suolaa ja pippuria maustamiseen

4 kananmunaa

koristeluun tuoreita yrttejä esim. persiljaa

 

Ohjeet

Leikkaa keitetyt perunat kuutioiksi tai paloiksi. Jos haluat, voit kuoria perunat ennen paloittelemista. Seuraavaksi kuori ja hienonna sipulit. Kuutioi tai viipaloi Krakova makkarat. Kuumenna pannu ja lisää pannulle joko öljyä tai voita makusi mukaan. Kun rasva pannulla on kuumaa perunat (tarvittaessa useammassa erässä), jotta ne ruskistuvat ja saavat maukasta paahtunutta makua.

Nosta ruskistetut perunat hetkeksi sivuun ja paista hienonnetut sipulit ja makkaranpalat pannulla, kunnes nekin ovat saaneet sopivasti väriä. Kun makkara-sipulipaistos ovat sopivasti paistuneet, lisää perunat takaisin pannulle niiden joukkoon. Mausta suolalla, pippurilla ja mikäli haluat niin myös muilla mausteilla. Krakova nakki on melko maustettua, joten välttämättä et tarvitse muuta maustetta.

Siirrä pyttipannu sivuun (jos pannulla on tilaa) tai paista kananmunat erikseen haluamaasi kypsyyteen ja mausta myös ne pippurilla ja suolalla. Tarjoile pyttipannu paistettujen kananmunien ja suolakurkkujen tai vaikka etikkapunajuurten kera!

Krakova pyttipannu

Vinkki!Pyttipannuun sopivat monenlaiset proteiinit ja muut ainekset, jotka ovat jääneet edelliseltä päivältä tähteiksi tai uhkaavat mennä hävikkiin jääkaapista.

Katso myös muut reseptimme tai tutustu makkaroihimme!

Seuraa sivuamme myös instagramissa, jossa muun muassa jaamme herkullisia reseptejä ja esittelemme uutuuksia!

Makkara kaalikeitto

Makkara kaalikeitto

Makkara kaalikeitto on perinteisen kaalikeiton versio, jossa jauheliha on korvattu makkaralla. Kaali itsessään on melko miedon makuista, joten makkara kaalikeittoon sopivat hyvin mausteiset ja jopa hiukan tuliset makkarat kuten vaikka chorizomakkara. Mukaan lisätään kaalikeiton perinteisiä elementtejä kuten porkkanaa ja sipulia. Tarjoile tuoreen leivän kera. Höyryävä keitto lämmittää erityisen ihanasti talvisena pakkaspäivänä tai syyssateiden piiskatessa!

Valmistus n. 45 min. 4-6 hengelle

Ainekset

2 pkt Wursti Krakova makkaraa

1 l vettä

laakerinlehti

n. 10 maustepippuria

n. 500g kaalia

1–2 lihaliemikuutiota

3 porkkanaa

1 iso sipuli tai pari pientä

öljyä tai voita

suolaa, pippuria maustamiseen

Ohjeet

Paloittele nakit ja hienonna sipuli. Paista molemmat kattilassa tilkassa öljyä, kunnes makkaroissa on väriä. Jos kattila ei sovellu paistamiseen, paista nakit ja sipuli erikseen pannulla samalla kun keitto kiehuu. Voit myös halutessasi lisätä makkarat ja sipulit ilman paistoa suoraan keittoon myöhemmässä vaiheessa. Nosta paistetut nakit ja sipulit pois kattilasta.

Lisää vesi ja liemikuutiot kattilaan ja kiehauta. Hienonna tai suikaloi kaali. Lisää kaali kattilaan kiehuvaan veteen. Paloittele porkkana ja lisää kaalien joukkoon liemeen. Anna kiehua n. 15 minuuttia kunnes kaali ja porkkana ovat pehmenneet. Lisää joukkoon makkarat ja sipulit ja keitä vielä 5 minuuttia kunnes keitto kiehuu. Tarjoile keitto tuoreen leivän kera!

Makkara kaalikeitto

 

Makkara kaalikeitto

Vinkki! Voit lisätä makkara kaalikeittoon muitakin kasviksia kuten vaikka paprikaa. Jos käytät hyvin mausteista tai tulista makkaraa, voit tuunata keiton texmex henkeen. Käytä tällöin liemessä tomaattimurskaa ja lisää mukaan esimerkiksi maissia ja papuja.

Katso myös muut reseptimme tai tutustu makkaroihimme!

Seuraa sivuamme myös instagramissa, jossa muun muassa jaamme herkullisia reseptejä ja esittelemme uutuuksia!

tomaattinen lammasmakkarapata

Tomaattinen lammasmakkarapata

Tomaattinen lammasmakkarapata on valmistettu maukkaasta Wurstin yrtti-valkosipuli nakista. Nakin raaka-aineena on käytetty lampaan- ja sianlihaa, joten tämä sopii mainiosti pääsiäspöytään. Makkarapata on helppo ruoka valmistaa, sillä se tekeytyy suurelta osin itsekseen uunissa. Valmisteluihin kuluu aikaa noin 15 minuuttia. Jos et pidä lammasmakkarasta, voit kokeilla reseptiä esim. yrttisellä Krakova nakilla.

 

4 hengelle, valmistusaika 60 min.

Ainekset

2 pkt Wursti Krakova nakkia tai Wursti Yrtti-valkosipuli nakkia tai 2 pkt Yrtti-valkosipuli raakamakkaraa

500 g perunoita lohkottuna

4 kpl valkosipulin kynsiä hienonnettuna

2 kpl keltasipulia lohkottuna

400 g tomaattimurskaa

3 dl vettä

2 tl suolaa

1 tl rouhittua mustapippuria

2 tl kuivattua rosmariinia

oliiviöljyä voiteluun

 

Ohjeet

Voitele uunipata oliiviöljyllä. Leikkaa Wurstin Yrtti-valkosipuli nakit neljään osaan ja ruskista makkarapalat paistinpannulla. Jos käytät raakamakkaraa, kypsennä makkaroita pannulla n.15 min. Tämän jälkeen pilko makkarat pienemmiksi palasiksi. Lisää pannulle valkosipuli ja kuullota vielä hetki. Kaada nakit ja valkosipulit uunipataan. Lisää pataan myös perunat ja keltasipulit. Sekoita toisessa kattilassa tomaattimurska, vesi, rosmariini, suola ja mustapippuri ja kiehauta nopeasti. Kaada kuuma tomaattiliemi pataan. Kypsennä 45 minuuttia 160 °C asteisessa uunissa, tai kunnes perunat ovat kypsiä.

Tomaattinen lammasmakkarapata

Vinkki! Tämä resepti on helposti muokattavissa. Voit käyttää oman makusi mukaan mitä tahansa makkaraa tai nakkia tämän ruoan tekemiseen. Ruoka sopii arkeen ja viikonloppuun mainiosti. Ruoan kanssa sopii hyvin yhteen myös vaalea leipä.

Tsekkaa myös muut reseptimme!

Reseptin on suunnitellut 12 kk blogiryhmä

Seuraa sivuamme myös instagramissa, jossa muun muassa jaamme herkullisia reseptejä ja esittelemme uutuuksia!

Endiivisalaatti hiillostetulla juustovinegretillä ja punasuolattu joulukinkku

Endiivisalaatti hiillostetulla juustovinegretillä ja punasuolattua joulukinkkua

Tässä reseptissä loihditaan raikas endiivisalaatti hiillostetulla juustovinegretillä ja punasuolattua joulukinkkua. Endiivisalaatti sopii mainiosti joulukinkun lisäksi ja se on erittäin helppo valmistaa.

4 hengelle

Valmistusaika n. 15 min.

Ainekset

1 pkt (500 g) Wursti punasuolattua joulukinkkua

1 kpl punaendiiviä

2 kpl valkoendiiviä

100 g kovaa kermajuustoa

2 rk valkoviinietikkaa

1 tl suolaa

0,5 tl mustapippuria, rouhittua

2 tl sokeria

1 dl oliiviöljyä

1 dl rypsiöljyä

Ohjeet

Valmista ensin vinegretti. Leikkaa kova kermajuusto sentin paksuiksi siivuiksi. Hiillosta juustosiivut kuumalla paistinpannulla, tai kaasupolttimella toiselta puolelta. Anna jäähtyä. Mittaa valkoviinietikka, suola, mustapippuri ja sokeri kulhoon. Murustele hiillostettu juusto kulhoon. Sekoita vispilällä koko ajan sekoittaen ja lisää öljyt ohuena nauhana joukkoon. Tarkista maku. Revi endiiveistä lehtiä ja pese vedellä. Pyörittele endiivinlehdet vinegretissä. Tarjoile Wurstin punasuolatun joulukinkkusiivun kanssa.

Endiivisalaatti hiillostetulla juustovinegretillä ja punasuolattu joulukinkku

Vinkki! Endiivisalaatti toimii myös mainiosti kalkkunan kanssa.

Katso myös muut reseptimme!

Seuraa sivuamme myös instagramissa, jossa muun muassa jaamme herkullisia reseptejä ja esittelemme uutuuksia!

Siskonmakkara lasagne

Siskonmakkara lasagne

Siskonmakkara lasagne on klassikkoruoka, jossa perinteisen version jauheliha on korvattu Siskonmakkaralla.  Tämä arkeen sekä viikonloppuun mainiosti sopiva ruoka on helppo valmistaa. Tämä lasagne on varmasti koko perheen mieleen! Jos haluat säästää aikaa, hyödynnä kaupan valmiskastikkeita.

4 hengelle

Valmistusaika 1,5 h

Ainekset

500g Wursti Siskonmakkaraa tai 2 pkt (600g) Wurstin Broiler Siskonmakkaraa

rypsiöljyä paistamiseen

400 g lasagnelevyä

400 g tomaattimurskaa

1 rkl valkosipulijauhetta

2 kpl keltasipulia, hienonnettuna

1 ruukku tuoretta basilikaa

100 g voita

100 g vehnäjauhoja

7 dl maitoa

200 g + 200 g juustoraastetta

1 tl suolaa

1 tl mustapippuria, rouhittu

Tuoreita yrttejä koristeluun

Ohjeet

Valmista ensin tomaattikastike. Kuumenna iso paistinpannu. Lisää pannulle rypsiöljyä ja puristele Wurstin Siskonmakkaroista pieniä palloja pannulle. Ruskista Siskonmakkarapallot. Lisää seuraavaksi hienonnettu sipuli. Kuullota pari minuuttia. Lisää joukkoon tomaattimurska, valkosipulijauhe ja tuoreen basilikan lehdet. Hauduttele kypsäksi.

Valmista seuraavaksi valkokastike. Laita kattilaan voi ja vehnäjauhot. Sekoita tasaiseksi voin sulaessa. Lisää joukkoon maito samalla sekoittaen. Hauduttele miedolla lämmöllä jatkuvasti sekoittaen muutama minuutti. Seos alkaa paksuuntua, kun ensimmäinen kupla tulee. Sekoita joukkoon 200g juustoraastetta, mustapippuri ja suola.

Kasaa lasagne voideltuun uunivuokaan kerroksittain. Ensin tomaattista siskonmakkarakastiketta, sitten valkokastiketta ja lopuksi kerros lasagnelevyjä. Toista niin monta kertaa kuin mahdollista. Päällimmäiseksi kerrokseksi tulisi kuitenkin jäädä kastikkeet. Ripottele lopuksi päälle 200g juustoraastetta ja paista 175 C asteisessa uunissa noin 40 minuuttia tai kunnes lasagne on kypsää ja saanut kauniin värin. Koristele tuoreilla yrteillä, kun lasagne on vähän jäähtynyt. Tarjoile Siskonmakkara lasagne raikkaan vihersalaatin kera!

 

Siskonmakkaralasagne

Vinkki! Voit halutessasi hieman oikaista ja käyttää kaupasta saatavia valmiita tomaatti- sekä valkokastikkeita.

Katso myös muut reseptimme!

Seuraa sivuamme myös instagramissa, jossa muun muassa jaamme herkullisia reseptejä ja esittelemme uutuuksia!

Viinissä haudutettua sipulia ja joulukinkkua

Viinissä haudutettua sipulia ja joulukinkkua

Kun haluat joulupöydän tarjoiluihin vaihtelua, mutta yksinkertaisella ja mutkattomalla tavalla, valmista viinissä haudutettua sipulia ja joulukinkkua. Sipuli maustetaan jouluisilla muun muassa glögistä tutuilla mausteilla kuten kanelilla ja neilikalla. Joulukinkku on totuttu nauttimaan sinapin kera, mutta kokeile vaihteeksi jotain muuta piristämään pikkujoulu- tai joulunpyhien ruokapöytää!

4 hengelle.

Valmistusaika n. 15 min.

Tekeytymisaika 4 h.

Ainekset

1 pkt (1kg) Wurstin Joulukinkkua

1 dl puna- tai portviiniä
1 dl vesi
0,5 dl sokeri
1 tl suola
1 kpl tähtianis
1 kpl kanelitanko
1 kpl neilikka
3 kpl makea sipuli

Ohjeet

Mittaa kaikki muut ainekset kattilaan paitsi sipulit. Kuori ja leikkaa sipulit viipaleiksi. Kun marinadi kattilassa kiehuu, lisää sipulit joukkoon. Anna kiehua muutama minuutti. Nosta sivuun ja laita kylmään tekeytymään noin neljäksi tunniksi. Tarjoile Wurstin Joulukinkkusiivujen kanssa.

Vinkki! 

Katso myös muut reseptimme!

Seuraa sivuamme myös instagramissa, jossa muun muassa jaamme herkullisia reseptejä ja esittelemme uutuuksia!

Makkarakiusaus

Makkarakiusaus

Makkarakiusaus on klassikkoruoka, jossa perinteisien versioiden kinkku tai kala on korvattu maukkaalla makkaralla. Makkarasta itsessään irtoava rasva ja mausteet maustavat kiusausta mukavasti. Valitse makusi mukaan mausteinen makkara tai miedompi tai käytä vaikka useampaa makkaraa sekoituksena! Lisää mukaan herne-maissi-paprika seosta, jos haluat lisää kasviksia ja väriä kiusaukseen. Makkarakiusaus maistuu hyvin syksyllä ja talviaikaan, kun mieli halajaa täyteläisiä ruokia viileneviin säihin. Tämä helppo makkarakiusaus on nopea ja vaivaton valmistaa!

4-6 hengelle

Ainekset

1-2 pkt nakkeja tai makkaraa esim. Wurstin Krakovaa

2 pss (n.1 kg) peruna-sipulisekoitusta (pakaste)

suolaa

mustapippuria

n. 4 dl ruokakermaa (voit käyttää myös maustettua ruokakermaa)

(juustoraastetta pinnalle)

Ohjeet

Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen. Suikaloi makkarat tai nakit. Lisää vuokaan peruna-sipulisekoitus. Lisää joukkoon makkarat. Sekoita suola ja pippuri ruokakerman sekaan. Lisää ruokakerma peruna- ja makkarasuikaleiden joukkoon. Jos haluat käyttää juustorastetta, lisää se pinnalle. Paista uunissa keskitasolla noin tunti, kunnes kerma on imeytynyt perunoihin ja kiusauksen pinta on saanut mukavasti väriä. Tarjoile raikkaan salaatin kera!

makkarakiusaus

makkarakiusaus ennen paistoa

Vinkki! Voit halutessasi korvata ruokakerman osaksi tai kokonaan lihaliemellä. Vähennä tällöin suolan määrää. Lisää makua saat lisäämällä joukkoon myös maustettua ruokakermaa kuten sipuli-, juusto- tai pippurikermaa. . Kokeile lisätä joukkoon myös kasviksia kuten paprikaa, maissia tai herneitä.

Katso myös muut reseptimme!

Seuraa sivuamme myös instagramissa, jossa muun muassa jaamme herkullisia reseptejä ja esittelemme uutuuksia!

Tex mex Siskonmakkarakeitto (14)

Tex mex Siskonmakkarakeitto

Tex mex Siskonmakkarakeitto on edullinen ja helppo ruoka, joka lämmittää mukavasti syksyn sateiden tai pakkaspäivien keskellä! Tässä reseptissä on käytetty Tex mex siskonmakkaraa, mutta yhtä hyvin voit käyttää perinteistä Wurstin Aitoa Siskonmakkaraa. Keitto valmistetaan tomaattipohjaiseen liemeen ja siihen lisätään siskonmakkaroiden lisäksi sipulia, porkkanaa, maissia ja vihreitä papuja. Tex mex Siskonmakkara on itsessään mausteista ja tulista, joten keitto ei juuri muuta maustamista kaipaa kuin liemikuution ja yrttejä. Jos kaipaat mieltä ja kroppaa lämmittävää soppaa, tämä resepti on kuin tehty sinulle!

n. 6 hengelle

Ainekset

1 pkt (500 g) Wurstin perinteistä Siskonmakkaraa tai 2 pkt (600 g) Broiler siskonmakkaraa

1 sipuli

2 kpl valkosipulinkynsiä tai 2 tl valkosipulimurskaa

2-3 porkkanaa

n. 300g maissinjyviä

n. 250g vihreitä ohuita papuja

öljyä paistamiseen

n. 1 litra vettä tai kattilan koon mukaan

1-2 lihaliemikuutiota (voit käyttää myös esim. fondia)

400g tomaattimurskaa

2 rkl tomaattipyreetä

n. 2 tl oreganoa tai yrttiseosta

tuoretta persiljaa koristeluun

(creme fraichea ja nachoja keiton päälle)

Ohjeet

Kuori ja hienonna sipuli. Jos käytät valkosipulinkynsiä, kuori ja hienonna myös ne. Kuumenna öljy kattilassa. Lisää sipuli ja valkosipuli sekä tomaattipyree kattilaan ja kuullota hetki. Lisää joukkoon vesi, tomaattimurska ja liemikuutiot. Kuumenna vesi kiehuvaksi. Valmistele tällä välin kasvikset. Kuori porkkanat tarvittaessa ja pilko ne. Jos käytät tuoreita vihreitä papuja, pese ne ja leikkaa ne 2-3 cm paloiksi. Lisää porkkanat, valutettu maissi ja pavut veteen. Jos käytät pakastekasviksia, lisää ne joukkoon jäisenä. Kuumenna uudelleen kiehuvaksi ja anna kiehua 10 minuuttia. Puristele joukkoon Tex mex siskonmakkara puristamalla massaa ulos kuoresta palleroiksi keittoon. Aanna kiehua vielä 5-10 minuuttia kunnes siskonmakkarat ovat kypsiä. Mausta halutessasi vielä oreganolla tai yrttiseoksella. Lopuksi koristele tuoreella persiljalla. Annostele keitto lautasille ja lisää keiton kylkeen halutessasi lusikallinen créme fraÎchea ja murskattuja nachoja.

Tex mex Siskonmakkarakeittoa

Tex mex Siskonmakkarakeittoa

Vinkki! Voit halutessasi paistaa Tex mex siskonmakkarapallerot pannulla ennen keittoon lisäämistä. Kuumenna tällöin paistinpannu ja pursota siskonmakkarapallerot pannulle. Paista keskilämmöllä n.5-10 min välillä käännellen kunnes makkarat ovat saaneet kauniin värin. Ota sivuun ja lisää keittoon lopuksi. Kuumenna vielä n. 5 min kiehuvassa vedessä.

Katso myös muut reseptimme tai tutustu makkaroihimme!

Seuraa sivuamme myös instagramissa, jossa muun muassa jaamme herkullisia reseptejä ja esittelemme uutuuksia!

Siskonmakkara-kaalikeitto

Siskonmakkara-kaalikeitto

Siskonmakkara-kaalikeitto on edullinen ja helppo ruoka, jonka valmistat esimerkiksi valko- tai suippokaalista sekä siskonmakkarasta. Tässä reseptissä on käytetty Broiler siskonmakkaraa, mutta yhtä hyvin voit käyttää perinteistä Wurstin Aitoa Siskonmakkaraa. Maustamiseen voit käyttää mielesi mukaan kasvis-, kana- tai lihaliemikuutiota. Myös fondeilla saa mukavasti makua keittoruokiin.

n.6 hengelle

Ainekset

2 pkt Broiler siskonmakkaraa tai 1 pkt Wurstin Siskonmakkaraa

800 g kaalia

1 sipuli

2-3 porkkanaa

n. 1,5 litraa vettä tai kattilan koon mukaan

2 kanaliemikuutiota (voit käyttää myös kasvis- tai lihaliemkuutioita)

2 laakerinlehteä

8 kpl kokonaisia maustepippureita

suolaa n. 1/2 tl

n. 2 tl meiramia tai timjamia

tuoretta persiljaa koristeluun

Ohjeet

Suikaloi kaali. Pese ja tarvittaessa kuori porkkanat. Pilko porkkanat. Kuori ja hienonna sipuli. Kuumenna suuressa kattilassa tilkka öljyä. Lisää sipuli sekä porkkanat ja kuullota hetki. Mausta suolalla. Kaada sekaan ensin reilu litra vettä kattilan koon mukaan ja kuumenna kiehuvaksi. Lisää joukkoon liemikuutiot, maustepippurit sekä laakerinlehdet. Kun kuutiot ovat sulaneet veteen, lisää kaalisuikaleet. Lisää vielä tarvittaessa vettä kaalin joukkoon. Anna kiehua miedolla lämmöllä noin puoli tuntia tai kunnes kaali on pehmeää. Puristele joukkoon siskonmakkarapallerot ja anna kiehua vielä 5-10 minuuttia kunnes siskonmakkarat ovat kypsiä. Mausta halutessasi vielä meiramilla ja/tai timjamilla. Lopuksi koristele tuoreella persiljalla. Tarjoile vaikkapa tuoreen ruisleivän kera!

Siskonmakkara kaalikeittoa

Siskonmakkara kaalikeittoa

Vinkki! Voit halutessasi paistaa siskonmakkara tai broiler siskonmakkara pallerot pannulla ennen keittoon lisäämistä. Kuumenna tällöin kaalien kiehuessa paistinpannu ja pursota siskonmakkarapallerot pannulle. Paista keskilämmöllä n.5-10 min välillä käännellen kunnes makkarat ovat saaneet kauniin värin. Ota sivuun ja lisää keittoon lopuksi. Kuumenna vielä n. 5 min kiehuvassa vedessä.

Katso myös muut reseptimme tai tutustu makkaroihimme!

Seuraa sivuamme myös instagramissa, jossa muun muassa jaamme herkullisia reseptejä ja esittelemme uutuuksia!