Tag Archive for: siskonmakkara

Siskonmakkara kiusaus

Siskonmakkara kiusaus

Siskonmakkara sopii yllättävän moneen ruokaan perinteisen keiton ohella. Tässä reseptissä valmistetaan Siskonmakkara kiusaus peruna-sipulisuikaleista ja siskonmakkaroista. Siskonmakkara kiusaus maistuu varmasti koko perheelle!

4 hengelle, valmistusaika n. 1 tunti

Ainekset

1 pkt (500g) Wurstin Siskonmakkaraa tai 2 pkt (600g) Wurstin Broiler Siskonmakkaraa
1 kg peruna-sipulisuikaleita (pakaste)
5 dl ruokakermaa
1 tl suolaa
1 tl rouhittua mustapippuria
öljyä paistamiseen

Ohjeet

Laita uuni kuumenemaan 160 asteeseen. Kuumenna paistinpannu. Laita pannulle hieman öljyä. Puristele paistinpannulle siskonmakkaroista palloja ja paista pallot kullanruskeiksi. Lisää pannulle kerma, suola ja mustapippuri. Kiehauta ja anna hautua pari minuuttia. Voitele iso uuninkestävä vuoka öljyllä. Kaada peruna-sipulisuikaleet vuokaan. Lisää vuokaan siskonmakkara kerma seos. Sekoita kevyesti. Paista kypsäksi 160 C asteisessa uunissa keskitasolla noin 45 minuuttia. Tarjoile kiusaus raikkaan salaatin kera!

Resepti on tehty yhteistyössä monipuolisen ja taitavan 12 kk blogiryhmän kanssa.

Vinkki! Voit korvata siskonmakkaran esim. Wurstin Krakova nakeilla. Leikkaa tällöin nakit pieniksi paloiksi. Katso myös muut reseptimme!

Seuraa sivuamme myös instagramissa, jossa muun muassa jaamme herkullisia reseptejä ja esittelemme uutuuksia!

Siskonmakkara kiusaus tarjoiltuna

Siskonmakkara kiusaus tarjoiltuna

Siskonmakkara muffinssit

Siskonmakkara muffinssit

Tässä reseptissä valmistetaan Siskonmakkara muffinssit voitaikinalevyistä ja Wurstin Siskonamakkarasta. Muffinssien täytteeksi lisätääb myös herkullista ja kermaista cheddar-juustoraastetta.

Valmistusaika 12 kpl, n. 45 min.

Ainekset

3 kpl (n.200g) Wurstin Siskonmakkaroita

6 kpl voitaikinalevyjä sulatettuna
150 g cheddar-juustoraastetta
1 kananmuna voiteluun

Ohjeet

Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen. Sulata voitaikinalevyt ohjeen mukaan. Aseta voitaikinalevyt pitkittäin pöydälle. Kostuta kädet kylmällä vedellä, jotta siskonmakkaramassaa on helpompi käsitellä. Pursota puolikas yhden makkara sisällöstä jokaiselle levylle. Levitä taikinalevyn päälle pursotettu siskonmakkaran massa tasaisesti levyn päälle. Ripottele cheddar-juustoraastetta taikinalevyille levitetyn siskonmakkaramassan päälle. Kierrä voitaikina siskonmakkara-juusto täytteineen rullaksi. Halkaise rulla kahtia ja painele muffinsivuokaan. Voitele muffinsit kananmunalla ja ripottele päälle vähän cheddar-juustoraastetta. Paista 200 C asteisessa uunissa keskitasolla noin 20 minuuttia, tai kunnes muffinssit ovat kullanruskeita ja siskonmakkara kypsää.

Resepti on tehty yhteistyössä monipuolisen ja taitavan 12 kk blogiryhmän kanssa.

Vinkki! Voit korvata siskonmakkaran esim. Wurstin Krakova nakeilla. Leikkaa tällöin nakit pieniksi paloiksi. Katso myös muut reseptimme!

Seuraa sivuamme myös instagramissa, jossa muun muassa jaamme herkullisia reseptejä ja esittelemme uutuuksia!

Siskonmakkara muffinssi tarjoiltuna leikkuulaudalla

Siskonmakkara muffinssit tarjoiltuna leikkuulaudalla

siskonmakkaraa teriyakikastikkeessa

Siskonmakkaraa teriyakikastikkeessa

Siskonmakkaraa teriyakikastikkeessa tuo aasialaista tunnelmaa keittiöön. Tässä reseptissä teriyakikastike sekoitetaan paistettujen Siskonmakkara palleroiden joukkoon. Tämä ruoka tuo mukavaa vaihtelua sekä arkeen että viikonloppuun!

4 hengelle

Valmistus n. 45 minuuttia

Ainekset

1 pkt (500 g) Wurstin Siskonmakkaraa

0,5 dl rypsiöljyä paistamiseen

Teriyaki-kastike

2 dl teriyakikastiketta

0,5 dl sushi-inkiväärin lientä

2 rkl murskattua sushi-inkivääriä

1 dl vettä

0,5 dl mirinkastiketta

0,5 dl soijakastiketta

2 punaista chiliä viipaloituna

1 ruukku tuoretta korianteria hienonnettuna

Lisukkeet

Lisukkeeksi jasmiiniriisiä ohjeen mukaan sekä paistettuja kasviksi esimerkiksi wok vihanneksia

siskonmakkaraa teriyakikastikkeessa

Ohjeet

Kuumenna iso paistinpannu. Lisää pannulle rypsiöljy ja puristele Siskonmakkaroista palloja pannulle. Paista Siskonmakkara palleroita keskilämmöllä muutama minuutti välillä käännellen kunnes pallerot ovat saaneet väriä. Lisää Siskonmakkaroiden joukkoon pannulle teriyakikastike, sushi-inkiväärin liemi, morttelissa murskatut sushi-inkiväärit, vesi, mirinkastike ja soijakastike. Sekoita ja tarkista maku. Hauduta palleroita noin 5 minuuttia ja tarkista, että ne ovat läpikypsiä. Lisää hetki ennen tarjoilua joukkoon punainen chili ja tuore korianteri. Tarjoile paistettujen kasvisten ja jasmiiniriisin kanssa.

Resepti on tehty yhteistyössä monipuolisen ja taitavan 12 kk blogiryhmän kanssa.

Vinkki! Kokeile tehdä kastike myös Wursti Broiler siskonmakkarasta.

Katso myös muut reseptimme!

Seuraa sivuamme myös instagramissa, jossa muun muassa jaamme herkullisia reseptejä ja esittelemme uutuuksia!

siskonmakkaramureke

Siskonmakkaramureke

Siskonmakkaramureke on helppoa arki- ja viikonloppuruokaa, jossa uuni tekee suuren osan työstä. Mureke on nopea valmistaa uunivalmiiksi ja murekkeen ollessa uunissa, on aikaa valmistaa ruoalle lisuke. Tässä on täydellinen lohturuoka varsinkin talven kylmimpiin pakkaspäiviin. Siskonmakkarasta on moneen!

4 hengelle

Valmistus n. 1,5 tuntia

Ainekset

2 rasiaa (1 kg) Wursti Siskonmakkaraa

200 g ranskankermaa

1,5 dl korppujauhoja

1 tl mustapippuria rouhittuna

1 kpl kananmuna

 

Kermaviilikastike

200 g kermaviili

1 tl suolaa

1/2 tl mustapippuria rouhittuna

2 rk kuivattua tai hienonnettua ruohosipulia

siskonmakkaramureke

Ohjeet

Laita uuni lämpenemään 160 asteeseen. Puristele Siskonmakkaroiden sisus kulhoon. Lisää massan joukkoon loput ainekset. Sekoita tasaiseksi. Anna turvota 20 minuuttia. Muotoile leivinpaperin avulla Siskonmakkaramassasta mureke ja laita mureke leivinpaperoidulle uunipellille. Paista 160°C asteessa noin 45 minuuttia, tai kunnes mureke on kypsää ja saanut kauniin värin. Tarjoile mureke lohkoperunoiden tai paahdettujen perunoiden, sekä kermaviilikastikkeen kanssa.

Vinkki! Kokeile tehdä mureke myös Wursti Broiler siskonmakkarasta!

Resepti on tehty yhteistyössä monipuolisen ja taitavan 12 kk blogiryhmän kanssa.

Katso myös muut reseptimme!

Seuraa sivuamme myös instagramissa, jossa muun muassa jaamme herkullisia reseptejä ja esittelemme uutuuksia!

pasta carbonara

Pasta Carbonara

Pasta Carbonara on klassikko pastaruoka Italiasta. Tämä nopeasti valmistuva pasta sopii mainiosti niin arkeen kuin viikonloppuunkin. Tässä reseptissä on käytetty hyödyksi joulukinkun roippeet. Pastan kanssa sopii myös hyvin käytettäväksi muutkin leikkeleemme.

4 hengelle

Valmistus n. 30 min.

Ainekset

500 g spagettia

400 g joulukinkun roippeita kuutioituna tai Wursti Extra Palvikinkkua

0,5 dl oliiviöljyä

2 valkosipulinkynttä hienonnettuna

1 keltasipuli hienonnettuna

2 kpl kananmunan keltuaisia

2 dl parmesaanijuustoraastetta

1 ruukku tuoretta lehtipersiljaa hienonnettuna

0,5 tl mustapippurirouhetta

pasta carbonara

Ohjeet

Keitä spagettia paketin ohjeiden mukaan. Valmista sillä aikaa kastike. Kuumenna paistinpannu ja lisää oliiviöljy, valkosipuli ja keltasipuli pannulle. Kuullota pari minuuttia. Lisää joukkoon joulukinkun roippeet ja paista vielä pari minuuttia. Mausta mustapippurilla. Valuta spagetti. Lisää spagetin joukkoon paistetut kinkut, sipulit ja lehtipersilja. Sekoita erillisessä astiassa kananmunankeltuaiset ja parmesaanijuustoraaste ja kaada ne spagetin sekaan. Sekoita kaikki ja tarjoile.

Tarjoile tuoreen leivän kanssa.

Resepti on tehty yhteistyössä monipuolisen ja taitavan 12 kk blogiryhmän kanssa.

Vinkki! Kokeile tehdä tämä myös kalkkuna versiona käyttämällä Extra Palvikalkkunaa.

Katso myös muut reseptimme!

Seuraa sivuamme myös instagramissa, jossa muun muassa jaamme herkullisia reseptejä ja esittelemme uutuuksia!

Välimerellinen Siskonmakkara vuoka

Välimerellinen Siskonmakkara vuoka aloitaan valmistalla kastike tomaattimurskasta, jonka mukaan lisätään sipulia, aurinkokuivattua tomaattia, oliiveja, créme fraîchea ja mausteita. Kastike kaadetaan uunivuokaa. Kastikkeen päälle puristellaan palleroita Siskonmakkarasta. Koko komeuden päälle murustetaan juustoa ja halkaistuja kirsikkatomaatteja. Lopuksi vuokaa paistetaan uunissa 225 asteessa noin 25 minuuttia kunnes makkarat ovat saaneet kauniin ruskean kuoren.

Valmistus n. 45 min, 4-6 hengelle

Ainekset

1 pkt Wurstin Siskonmakkaraa tai Wurstin broiler siskonmakkaraa

1 pkt (250g) pinaatti tagliatelle pastaa tai muuta pastaa

öljyä paistamiseen

2 sipulia

2-3 valkosipulin kynttä

2 prk (n800g) tomaattimurskaa

8-10 kpl oliiveja

2-3 öljyssä säilöttyä aurinkokuivattua tomaattia

1 rkl balsamicoa tai balsamietikkakastiketta

1 prk (n150g) créme fraîchea

fetaa tai salaattijuustoa (n50g)

kourallinen kirsikka- tai miniluumutomaatteja

mausteita esim. pippuria, suolaa, yrttejä

(basilikaa koristeluun)

Ohjeet

Laita uuni lämpimämään 225 asteeseen. Aloita valmistamalla kastike. Kuori ja hienonna sipulit ja valkosipulit. Kuumenna tilkka öljyä pannulla. Kuullota sipuleita pannulla. Lisää joukkoon tomaattimurska. Pilko oliivit ja aurinkokuivatut tomaatit pieniksi paloiksi, lisää ne kastikkeen joukkoon. Seuraavaksi lisää balsamico, pippuria sekä kuivattuja yrttejä mausteeksi kastikkeeseen. Lisää lopuksi créme fraîche ja kuumenna vielä hetki. Tarkista maku. Ole tarkkana suolan kanssa, sekä Siskonmakkarat että salaattijuusto tuovat lisää suolaisuutta ruokaan myöhemmin.

Välimerellinen Siskonmakkara vuoka

Kaada valmis kastike uunivuokaa. Puristele Siskonmakkarasta palleroita kastikkeen päälle. Lisää vielä halkaistuja kirsikkatomaatteja Siskonmakkarapalleroiden joukkoon. Murustele koko komeuden päälle feta- tai salaattijuusto. Paista vuokaa 225 asteessa keskitasolla noin 25 minuuttia tai kunnes makkarat ovat saaneet kauniin ruskean ja rapean kuoren. Koristele halutessasi basilikalla tai muilla yrteillä. Tarjoile pastan, tuoreen leivän tai raikkaan salaatin kera!

Välimerellinen Siskonmakkara vuoka ennen uunia

Vinkki! Kokeile maustaa tomaattikastiketta eri tavoin! Lisää mukaan chiliä tai jalapenoa, jos haluat lisää tulisuutta. Eri juustoa käyttämättä saat myös erilaisia makumaailmoja vuokaan. Siskonmakkaran tilalla voit hyödyntää myös muita makkaroita, esimerkiksi mausteista Krakova nakkia!

Katso myös muut reseptimme!

Seuraa sivuamme myös instagramissa, jossa muun muassa jaamme herkullisia reseptejä ja esittelemme uutuuksia!

Siskonmakkara kastike

Siskonmakkara kastike

Siskonmakkara kastike on nopea ja helppo arjen pelastaja! Purista makkarat pannulle ja paista pinta rapeaksi. Lisää mukaan sipulia, mausteita, ruokakermaa ja kastike on valmis! Tarjoile pottumuusin tai keitettyjen perunoiden kera. Siskonmakkarakastike maistuu varmasti koko perheelle ja valmistuu hetkessä.

 

Valmistus n. 15 min, 4 hengelle

Ainekset

1 pkt Wurstin Siskonmakkaraa tai Broiler siskonmakkaraa

1 sipuli

1 prk (n. 2dl) ruokakermaa

1/2 dl vettä

2 tl tomaattipyreetä

2 tl sinappia

mausteita esim. pippuria, suolaa ja paprikamaustetta

öljyä paistamiseen

Ohjeet

Aloita kuorimalla ja pilkkomalla sipuli. Kuumenna tilkka öljyä pannulla. Kuullota sipuli pannulla ja nosta ne sitten pannulta hetkeksi sivuun vaikka lautaselle. Seuraavaksi puristele Siskonmakkarasta palleroita pannulle ja paista kunnes pinta on saanut kauniin värin. Palleroiden paistaminen ei ole välttämätöntä, voit puristella ne myöhemmin valmiin kastikkeen joukkoon. Tämä on makuasia. Psistettaessa makkarat saavat kauniin ruskean värin ja kuori on rapea.

Siskonmakkara kastike

Kun pallerot ovat kypsiä, lisää sipuli takaisin joukkoon. Tämän jälkeen lisää ruokakerma ja vesi mukaan. Sitten mausta kastike tomaattipyreellä ja sinapilla sekä muilla haluamillasi mausteilla esim. pippurilla ja suolalla. Sekoita ja kuumenna kastiketta n. viisi minuuttia. Jos lisäät siskonmakkarapallerot vasta tässä vaiheessa, kuumenna kastiketta n. 10 minuuttia kunnes makkarat ovat läpikypsiä. Tarkista vielä maku. Tarjoile maukas Siskonmakkarakastike keitettyjen perunoiden tai pottumuusin kerta!

Siskonmakkara kastike

Siskonmakkara kastike

Vinkki! Kokeile maustaa kastike yrteillä tai maustetuilla ruokakermoilla saadaksesi eri makumaailmoja kastikkeeseen. Vaihda ruokakerma esim. juusto tai sweet chili-maustettuun. Vahvemmin maustetun kastikkeen saat lisäämällä mukaan chiliä tai jalapenoja.

Katso myös muut reseptimme!

Seuraa sivuamme myös instagramissa, jossa muun muassa jaamme herkullisia reseptejä ja esittelemme uutuuksia!

Halkaistu Jäkeläinen

Jäkeläinen

Jäkeläinen on Järvenpään oma versio monille grillikioskeilta tutusta hittiannoksesta porilaisesta. Jäkeläinen kasataan kahden hampurilaissämpylän väliin ja makkarapihvi korvataan herkullisilla Siskonmakkara pihveillä. Siskonmakkara on monelle tuttu keitossa, mutta massa sopii erittäin hyvin paistamiseen ja säilyttää kuohkeutensa myös paistettaessa. Siskonmakkara pihvit höystetään ketsupilla, sinapilla, kurkkusalaatilla, sipulilla, tomaateilla ja salaatilla. Tästä syntyy uusi, kuuma grillikioskihitti Jäkeläinen!

4:lle, valmistus n. 30 min

Ainekset

1 rs (500g) Wurstin Siskonmakkaraa

4 kpl valmiita hampurilaissämpylöitä

1 sipuli

1–2 tomaattia

1 pss (100g) jääsalaattia

sinappia

ketsuppia

kurkkusalaattia

Ohjeet

Ota Siskonmakkarat lämpimään noin puoli tuntia – tunti ennen valmistusta. Kuumenna pannu, grilli tai voileipägrilli. Tavallisessa grillissä kannattaa käyttää parilaa, jos tähän on mahdollisuus. Käsittele Siskonmakkaramassaa veteen kostutetuin käsin, jotta massa ei tartu käsiin kiinni. Purista Siskonmakkaramassaa ulos suolesta kuumalle pannulle tai grillille. Taputtele tai painele kostutetuin käsin haluamasi kokoiseksi pihviksi. Voit myös taputella makkarat pihveiksi ensin vedellä kostutetuissa käsissä ja siirtää sitten kuumalle pinnalle. Paista keskilämmöllä n. 5–10 minuuttia kunnes pinta on rapea ja pihvit sisältä kypsiä. Paista myös hampurilaissämpylöiden ulkopinnalle väriä ja rapeutta.

Valmistele muut täytteet. Leikkaa tomaatit ja sipulit siivuiksi. Laita hampurilaissämpylän sisäpinnoille ketsuppia, sinappia ja kurkkusalaattia. Aloita hampurilaisen kasaaminen kannesta. Lado kanteen pari siivua tomaattia ja muutama sipulirengas. Laita näiden päälle salaatti ja viimeisenä Siskonmakkarasta valmistettu pihvi tai pari pihviä. Nosta hampurilaisen alaosa kannen päälle ja käännä ympäri lautaselle. Nyt sinulla on valmiina kesän kuumin grilliannos Jäkeläinen. Ei muuta kuin nauttimaan.

Jäkeläinen grillissä

Jäkeläinen

Vinkki! Siskonmakkara massaa voi myös maustaa. Purista massa esim. kulhoon ja sekoita joukkoon pilkottu chili tai jalapeno. Näin syntyy tulistunut jäkeläinen! Juustoinen jäkeläinen syntyy, kun lisäät väliin pari cheddarjuusto siivua.

Katso myös muut reseptimme!

Seuraa sivuamme myös instagramissa, jossa muun muassa jaamme herkullisia reseptejä ja esittelemme uutuuksia!

Chachacha pasta siskonmakkaralla

Cha-cha-cha pasta Siskonmakkaralla

Cha-cha-cha pasta Siskonmakkaralla on viisuhuuman ja Käärijän innoittama pastaresepti, jonka inspiraationa on toiminut Käärijän legendaariseksi muodostunut vihreä bolero. Pastaan yhdistetään monta keväistä ja kevyttä herkkua, muun muassa tankoparsaa, herneitä ja kevätsipulia. Koko komeus kruunataan tuoreilla yrteillä ja Siskonmakkarapalleroilla. Reseptiä kokkaillessa voi kokeilla omia laulutaitojaan hokemalla esimerkiksi ”Pidän kaksin käsin kiinni siskoista niinkun cha-cha-cha!”. Kokeile tätä erikoiselta kuulostavaa yhdistelmää ja ylläty!

 

Valmistus n. 45 min, 4-6 hengelle

Ainekset

1 pkt Wurstin Siskonmakkaraa

1 pkt (250g) pinaatti tagliatelle pastaa tai muuta pastaa

öljyä

2,5 dl kanalientä

3–4 kevätsipulia tai 1 sipuli

nippu parsaa (n.500g)

200g herneitä (pakaste tai tuore)

2 rkl basilikaa

2 rkl persiljaa

1 rkl minttua

2 dl ruokakermaa

grana padano tai parmesan juustoa

pippuria, suolaa

Chachacha pasta siskonmakkaralla

Ohjeet

Jos haluat Siskonmakkarapallerot paistettuna pastaan, aloita sillä. Kuumenna tilkka öljyä pannulla ja puristele Siskonmakkarasta palleroita pannulle ja paista kunnes pinta on saanut kauniin värin. Palleroiden paistaminen ei ole välttämätöntä, voit puristella ne myöhemmin valmiin kastikkeen joukkoon. Tämä on makuasia.

Aloita kastikkeen valmistaminen. Keitä samalla valitsemasi pasta vedessä ohjeen mukaan. Kun pasta on kypsää, valuta se ja lisää joukkoon öljyä. Valmistele kasvikset. Leikkaa parsoista kova puumainen osa lopusta pois ja leikkaa ne muutaman sentin pituisiksi pätkiksi. Leikkaa kevätsipulit. Hienonna yrtit. Lisää pannulle kanaliemi ja kuumenna kiehuvaksi. Lisää kiehuvaan liemeen sipulit, herneet ja parsat. Lisää joukkoon ruokakerma ja kuumenna kiehuvaksi. Puristele Siskonmakkaramassa palleroiksi kastikkeeseen ja anna kiehua n. 10 minuuttia tai kunnes pallerot ovat läpikypsiä. Jos olet paistanut pallerot jo valmiiksi kypsiksi, anna liemen ensin kiehua hetki ja lisää pallerot sitten kastikkeeseen. Kuumenna. Lopuksi lisää pasta kastikkeen joukkoon ja sekoita. Nosta pasta lautasille ja raasta päälle juustoa ja pippuria.

Chachacha pasta siskonmakkaralla

Vinkki! Kokeile pastan joukkoon myös muita lihaisia nakkeja tai raakamakkaroita. Paista makkarat pannulla kauniin ruskeiksi ja lisää pastan joukkoon lopuksi.

Katso myös muut reseptimme!

Seuraa sivuamme myös instagramissa, jossa muun muassa jaamme herkullisia reseptejä ja esittelemme uutuuksia!

Siskonmakkara leikkeet

Siskonmakkara leikkeet

Siskonmakkara leikkeet tuovat mukavaa vaihtelua ruokapöytään. Nämä leikkeet kypsennetään ensin uunissa, jonka jälkeen ne paneroidaan ja paistetaan pannulla. Näin saadaan ihanan rapea pinta leikkeisiin. Nämä leikkeet maistuu varmasti koko perheelle. Siskonmakkarasta on moneksi!

 

4 hengelle, valmistusaika 60 min.

Ainekset

500g Wurstin Siskonmakkaraa

2 dl vehnäjauhoja

2 kpl kananmunia

2 dl pankojauhoja

Tarjoilua varten kapriksia, sitruunalohkoja ja anjovisfileitä

Rypsiöljyä paistamiseen

 

Ohjeet

Purista ensin Wurstin siskonmakkarat kulhoon. Jaa koko Siskonmakkaramassa neljään osaan ja painele leivinpaperin päälle uunipellille Siskonmakkaramassasta pihvejä.  Siskonmakkara pihvien työstäminen on helpompaa veteen kostutetuin käsin, sillä se ehkäisee massan tarttumista käsiin ja sormiin. Kypsennä pihvejä 20 minuuttia 120 °C asteisessa uunissa. Anna pihvien jäähtyä huoneenlämpöiseksi. Laita vehnäjauhot ja pankojauhot omiin laakeisiin astioihin. Riko kananmunat myös laakeaan astiaan ja vatkaa rakenne rikki. Paneroi Siskonmakkarapihvit laittamalla ne ensin vehnäjauhoon, siitä kananmuniin ja lopuksi pankojauhoihin. Paista paistinpannulla runsaassa öljyssä pihvit rapeiksi. Asettele leikkeiden päälle kapriksia, anjovisfileitä ja sitruunalohkoja. Tarjoile tämä kokonaisuus perunamuusin kanssa.

Siskonmakkara leikkeet

Vinkki! Valmista perunamuusi itsellesi tutun reseptin mukaisesti. Voit käyttää myös valmista perunamuusia säästääksesi aikaa. Tarjoiluun voit valita lisukkeet myös oman maun mukaisesti.

Resepti on tehty yhteistyössä monipuolisen ja taitavan 12 kk blogiryhmän kanssa.

Katso myös muut reseptimme!

Seuraa sivuamme myös instagramissa, jossa muun muassa jaamme herkullisia reseptejä ja esittelemme uutuuksia!