Tag Archive for: peruna

Siskonmakkara kiusaus

Siskonmakkara kiusaus

Siskonmakkara sopii yllättävän moneen ruokaan perinteisen keiton ohella. Tässä reseptissä valmistetaan Siskonmakkara kiusaus peruna-sipulisuikaleista ja siskonmakkaroista. Siskonmakkara kiusaus valmistuu helposti uunissa ja maistuu varmasti koko perheelle!

4 hengelle, valmistusaika n. 1 tunti

Ainekset

1 pkt (500g) Wurstin Siskonmakkaraa tai 2 pkt (600g) Wurstin Broiler Siskonmakkaraa
1 kg peruna-sipulisuikaleita (pakaste)
5 dl ruokakermaa
1 tl suolaa
1 tl rouhittua mustapippuria
öljyä paistamiseen

Ohjeet

Laita uuni kuumenemaan 160 asteeseen. Kuumenna paistinpannu. Laita pannulle hieman öljyä. Puristele paistinpannulle siskonmakkaroista palloja ja paista pallot kullanruskeiksi. Lisää pannulle kerma, suola ja mustapippuri. Kiehauta ja anna hautua pari minuuttia. Voitele iso uuninkestävä vuoka öljyllä. Kaada peruna-sipulisuikaleet vuokaan. Lisää vuokaan siskonmakkara kerma seos. Sekoita kevyesti. Paista kypsäksi 160 C asteisessa uunissa keskitasolla noin 45 minuuttia. Tarjoile kiusaus raikkaan salaatin kera!

Resepti on tehty yhteistyössä monipuolisen ja taitavan 12 kk blogiryhmän kanssa.

Vinkki! Voit korvata siskonmakkaran esim. Wurstin Krakova nakeilla. Leikkaa tällöin nakit pieniksi paloiksi. Katso myös muut reseptimme!

Seuraa sivuamme myös instagramissa, jossa muun muassa jaamme herkullisia reseptejä ja esittelemme uutuuksia!

Siskonmakkara kiusaus tarjoiltuna

Siskonmakkara kiusaus tarjoiltuna

Nakkipelti Yrtti-valkosipuli lammasnakeista

Nakkipelti Yrtti-valkosipuli lammasnakeista

Tässä reseptissä valmistetaan yrtti-valkosipuli maustetuista sian- ja lampaanliha nakeista maukas nakkipelti. Resepti on helppo toteuttaa ja ruoka valmistuu uunissa muiden puuhastelujen ohessa!

Valmistusaika n. 45 min, 4 hengelle

Ainekset

2 pkt (500g) Wurstin Yrtti-valkosipuli nakkeja lampaan- ja sianlihasta tai Wurstin Yrtti-valkosipuli raakamakkaraa lampaan- ja sianlihasta
1 kg kiinteää pestyä perunaa
0, 5 dl rypsiöljyä
2 tl suolaa
1 tl rouhittua mustapippuria
1 rkl grillausmaustetta

Tarjoilua varten
1 dl täysmajoneesia
1 dl hienonnettua punasipulia
1 dl ketsuppia
1 dl kurkkusalaattia
tuoretta salaattia

Ohjeet

Laita uuni kuumenemaan 175 asteeseen. Leikkaa perunat puolen sentin paksuisiksi viipaleiksi. Aseta perunat leivinpaperoidulle uunipellille tasaiseksi levyksi. Valuta perunoiden päälle rypsiöljyä. Mausta perunaviipaleet suolalla, mustapippurilla ja grillausmausteella. Leikkaa Wurstin Yrtti-valkosipuli nakit tai raakamakkarate paloiksi ja ripottele perunoiden päälle. Kypsennä 30 minuuttia 175 C asteisessa uunissa. Ennen tarjoilua levitä pellin päälle majoneesia, ketsuppia, kurkkusalaattia, punasipulia ja salaatteja.

Resepti on tehty yhteistyössä monipuolisen ja taitavan 12 kk blogiryhmän kanssa.

Vinkki! Voit korvata lammasnakit esim. Wurstin Krakova nakeilla. Katso myös muut reseptimme sekä pääsiäistuotteemme! 

Seuraa sivuamme myös instagramissa, jossa muun muassa jaamme herkullisia reseptejä ja esittelemme uutuuksia!

Nakkipelti Yrtti-valkosipuli lammasnakeista tarjoiltuna

Nakkipelti yrtti-valkosipuli lammasnakeista tarjoiltuna

Lampaan ulkofileetä, valkosipulimuussia ja paahdettuja kaaleja

Lampaan ulkofileetä, valkosipulimuussia ja paahdettuja kaaleja

Wurstin Lampaan ulkofileetä tarjoillaan tässä reseptissä valkosipulimuussin ja paahdettujen parsa- sekä lehtikaalien kera. Lampaan ulkofileet on marinoitu hyvin lampaan lihaan sopivalla yrtti-valkosipuliöljyllä. Lampaan ulkofileet valmistuvat pannulla nopeasti, minuuteissa. Ulkofileet voit paistaa haluamaasi kypsyyteen oman makusi mukaan, liha voi jäädä roseeksi.

Valmistusaika n. 1 tunti, 4 hengelle

Ainekset

1 rs (500g) Wurstin Valkosipuli-Yrttimarinoitua Lampaan ulkofileetä

Valkosipulimuussi:
800 g kuorittua muussiperunaa
1 koko valkosipuli kuorittuna
50 g voita
2 dl maitoa
2 tl suolaa

Paahdetut kaalit:
1 parsakaali viipaloituna
200 g ruusukaaleja halkaistuna
50 g lehtikaalia nypittynä
rypsiöljyä, voita ja suolaa

Ohjeet

Aloita ruoanvalmistus perunamuussista. Laita kattilaan muussiperunat ja kuorittu valkosipuli. Peitä vedellä ja keitä kypsäksi. Soseuta voin, maidon ja suolan kanssa.

Ota lampaan fileet huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen paistoa. Paista pannulla marinoidut lampaan ulkofileet molemmin puolin, noin 2-3 minuuttia per puoli.  Laita folionyyttiin paiston jälkeen vetäytymään noin 15 minuutiksi. Kuumenna paistinpannu ja laita pannulle tilkka öljyä. Lisää pannulle parsakaali viipaleet ja halkaistut ruusukaalit. Paista pari minuuttia. Lisää pannulle voita ja revityt lehtikaalit. Paista vielä hetki. Mausta kaalit suolalla. Valuta ylimääräinen rasva pois. Viipaloi lampaan ulkofileet ja aseta viipaleet talouspaperin päälle. Mausta fileeviipaleet suolalla ja mustapippurilla. Kasaa annokset valkosipulimuusin, paahdettujen kaalien ja lampaan ulkofileiden kanssa. Nauti.

Resepti on tehty yhteistyössä monipuolisen ja taitavan 12 kk blogiryhmän kanssa.

Vinkki! Katso myös muut reseptimme sekä pääsiäistuotteemme!

Seuraa sivuamme myös instagramissa, jossa muun muassa jaamme herkullisia reseptejä ja esittelemme uutuuksia!

Lampaan ulkofileetä, valkosipulimuussia ja paahdettuja kaaleja tarjoiltuna

Lampaan ulkofileetä, valkosipulimuussia ja paahdettuja kaaleja tarjoiltuna

siskonmakkaramureke

Siskonmakkaramureke

Siskonmakkaramureke on helppoa arki- ja viikonloppuruokaa, jossa uuni tekee suuren osan työstä. Mureke on nopea valmistaa uunivalmiiksi ja murekkeen ollessa uunissa, on aikaa valmistaa ruoalle lisuke. Tässä on täydellinen lohturuoka varsinkin talven kylmimpiin pakkaspäiviin. Siskonmakkarasta on moneen!

4 hengelle

Valmistus n. 1,5 tuntia

Ainekset

2 rasiaa (1 kg) Wursti Siskonmakkaraa

200 g ranskankermaa

1,5 dl korppujauhoja

1 tl mustapippuria rouhittuna

1 kpl kananmuna

 

Kermaviilikastike

200 g kermaviili

1 tl suolaa

1/2 tl mustapippuria rouhittuna

2 rk kuivattua tai hienonnettua ruohosipulia

siskonmakkaramureke

Ohjeet

Laita uuni lämpenemään 160 asteeseen. Puristele Siskonmakkaroiden sisus kulhoon. Lisää massan joukkoon loput ainekset. Sekoita tasaiseksi. Anna turvota 20 minuuttia. Muotoile leivinpaperin avulla Siskonmakkaramassasta mureke ja laita mureke leivinpaperoidulle uunipellille. Paista 160°C asteessa noin 45 minuuttia, tai kunnes mureke on kypsää ja saanut kauniin värin. Tarjoile mureke lohkoperunoiden tai paahdettujen perunoiden, sekä kermaviilikastikkeen kanssa.

Vinkki! Kokeile tehdä mureke myös Wursti Broiler siskonmakkarasta!

Resepti on tehty yhteistyössä monipuolisen ja taitavan 12 kk blogiryhmän kanssa.

Katso myös muut reseptimme!

Seuraa sivuamme myös instagramissa, jossa muun muassa jaamme herkullisia reseptejä ja esittelemme uutuuksia!

Siskonmakkara kastike

Siskonmakkara kastike

Siskonmakkara kastike on nopea ja helppo arjen pelastaja! Purista makkarat pannulle ja paista pinta rapeaksi. Lisää mukaan sipulia, mausteita, ruokakermaa ja kastike on valmis! Tarjoile pottumuusin tai keitettyjen perunoiden kera. Siskonmakkarakastike maistuu varmasti koko perheelle ja valmistuu hetkessä.

 

Valmistus n. 15 min, 4 hengelle

Ainekset

1 pkt Wurstin Siskonmakkaraa tai Broiler siskonmakkaraa

1 sipuli

1 prk (n. 2dl) ruokakermaa

1/2 dl vettä

2 tl tomaattipyreetä

2 tl sinappia

mausteita esim. pippuria, suolaa ja paprikamaustetta

öljyä paistamiseen

Ohjeet

Aloita kuorimalla ja pilkkomalla sipuli. Kuumenna tilkka öljyä pannulla. Kuullota sipuli pannulla ja nosta ne sitten pannulta hetkeksi sivuun vaikka lautaselle. Seuraavaksi puristele Siskonmakkarasta palleroita pannulle ja paista kunnes pinta on saanut kauniin värin. Palleroiden paistaminen ei ole välttämätöntä, voit puristella ne myöhemmin valmiin kastikkeen joukkoon. Tämä on makuasia. Psistettaessa makkarat saavat kauniin ruskean värin ja kuori on rapea.

Siskonmakkara kastike

Kun pallerot ovat kypsiä, lisää sipuli takaisin joukkoon. Tämän jälkeen lisää ruokakerma ja vesi mukaan. Sitten mausta kastike tomaattipyreellä ja sinapilla sekä muilla haluamillasi mausteilla esim. pippurilla ja suolalla. Sekoita ja kuumenna kastiketta n. viisi minuuttia. Jos lisäät siskonmakkarapallerot vasta tässä vaiheessa, kuumenna kastiketta n. 10 minuuttia kunnes makkarat ovat läpikypsiä. Tarkista vielä maku. Tarjoile maukas Siskonmakkarakastike keitettyjen perunoiden tai pottumuusin kerta!

Siskonmakkara kastike

Siskonmakkara kastike

Vinkki! Kokeile maustaa kastike yrteillä tai maustetuilla ruokakermoilla saadaksesi eri makumaailmoja kastikkeeseen. Vaihda ruokakerma esim. juusto tai sweet chili-maustettuun. Vahvemmin maustetun kastikkeen saat lisäämällä mukaan chiliä tai jalapenoja.

Katso myös muut reseptimme!

Seuraa sivuamme myös instagramissa, jossa muun muassa jaamme herkullisia reseptejä ja esittelemme uutuuksia!

Krakova pyttipannu

Krakova pyttipannu

Pyttipannu on perinteinen suomalainen ruoka, johon hyödynnetään usein edellispäivältä ylijääneet keitetyt perunat. Pyttipannu tulee ruotsin kielestä ja tarkoittaa pieniä paloja pannulla. Pyttipannuun lisätäänkin perunan lisäksi usein makkaranpaloja. Tässä reseptissä pyttipannuun lisätään Krakova makkaraa, jossa maistuvat muun muassa valkosipuli ja yrtit. Valkosipulinen Krakova makkara sopii hyvin miedon perunan kanssa tuomaan lisämakua pyttipannuun. Koko komeus kruunataan kananmunalla!

 

Valmistusaika n. 30 min, 4 hengelle

Ainekset

6–7 keitettyä perunaa

1 pkt (250g) Wurstin Krakova makkaraa

1–2 sipulia

voita tai öljyä paistamiseen

suolaa ja pippuria maustamiseen

4 kananmunaa

koristeluun tuoreita yrttejä esim. persiljaa

 

Ohjeet

Leikkaa keitetyt perunat kuutioiksi tai paloiksi. Jos haluat, voit kuoria perunat ennen paloittelemista. Seuraavaksi kuori ja hienonna sipulit. Kuutioi tai viipaloi Krakova makkarat. Kuumenna pannu ja lisää pannulle joko öljyä tai voita makusi mukaan. Kun rasva pannulla on kuumaa perunat (tarvittaessa useammassa erässä), jotta ne ruskistuvat ja saavat maukasta paahtunutta makua.

Nosta ruskistetut perunat hetkeksi sivuun ja paista hienonnetut sipulit ja makkaranpalat pannulla, kunnes nekin ovat saaneet sopivasti väriä. Kun makkara-sipulipaistos ovat sopivasti paistuneet, lisää perunat takaisin pannulle niiden joukkoon. Mausta suolalla, pippurilla ja mikäli haluat niin myös muilla mausteilla. Krakova nakki on melko maustettua, joten välttämättä et tarvitse muuta maustetta.

Siirrä pyttipannu sivuun (jos pannulla on tilaa) tai paista kananmunat erikseen haluamaasi kypsyyteen ja mausta myös ne pippurilla ja suolalla. Tarjoile pyttipannu paistettujen kananmunien ja suolakurkkujen tai vaikka etikkapunajuurten kera!

Krakova pyttipannu

Vinkki!Pyttipannuun sopivat monenlaiset proteiinit ja muut ainekset, jotka ovat jääneet edelliseltä päivältä tähteiksi tai uhkaavat mennä hävikkiin jääkaapista.

Katso myös muut reseptimme tai tutustu makkaroihimme!

Seuraa sivuamme myös instagramissa, jossa muun muassa jaamme herkullisia reseptejä ja esittelemme uutuuksia!

Siskonmakkara leikkeet

Siskonmakkara leikkeet

Siskonmakkara leikkeet tuovat mukavaa vaihtelua ruokapöytään. Nämä leikkeet kypsennetään ensin uunissa, jonka jälkeen ne paneroidaan ja paistetaan pannulla. Näin saadaan ihanan rapea pinta leikkeisiin. Nämä leikkeet maistuu varmasti koko perheelle. Siskonmakkarasta on moneksi!

 

4 hengelle, valmistusaika 60 min.

Ainekset

500g Wurstin Siskonmakkaraa

2 dl vehnäjauhoja

2 kpl kananmunia

2 dl pankojauhoja

Tarjoilua varten kapriksia, sitruunalohkoja ja anjovisfileitä

Rypsiöljyä paistamiseen

 

Ohjeet

Purista ensin Wurstin siskonmakkarat kulhoon. Jaa koko Siskonmakkaramassa neljään osaan ja painele leivinpaperin päälle uunipellille Siskonmakkaramassasta pihvejä.  Siskonmakkara pihvien työstäminen on helpompaa veteen kostutetuin käsin, sillä se ehkäisee massan tarttumista käsiin ja sormiin. Kypsennä pihvejä 20 minuuttia 120 °C asteisessa uunissa. Anna pihvien jäähtyä huoneenlämpöiseksi. Laita vehnäjauhot ja pankojauhot omiin laakeisiin astioihin. Riko kananmunat myös laakeaan astiaan ja vatkaa rakenne rikki. Paneroi Siskonmakkarapihvit laittamalla ne ensin vehnäjauhoon, siitä kananmuniin ja lopuksi pankojauhoihin. Paista paistinpannulla runsaassa öljyssä pihvit rapeiksi. Asettele leikkeiden päälle kapriksia, anjovisfileitä ja sitruunalohkoja. Tarjoile tämä kokonaisuus perunamuusin kanssa.

Siskonmakkara leikkeet

Vinkki! Valmista perunamuusi itsellesi tutun reseptin mukaisesti. Voit käyttää myös valmista perunamuusia säästääksesi aikaa. Tarjoiluun voit valita lisukkeet myös oman maun mukaisesti.

Resepti on tehty yhteistyössä monipuolisen ja taitavan 12 kk blogiryhmän kanssa.

Katso myös muut reseptimme!

Seuraa sivuamme myös instagramissa, jossa muun muassa jaamme herkullisia reseptejä ja esittelemme uutuuksia!

Makkarakiusaus

Makkarakiusaus

Makkarakiusaus on klassikkoruoka, jossa perinteisien versioiden kinkku tai kala on korvattu maukkaalla makkaralla. Makkarasta itsessään irtoava rasva ja mausteet maustavat kiusausta mukavasti. Valitse makusi mukaan mausteinen makkara tai miedompi tai käytä vaikka useampaa makkaraa sekoituksena! Lisää mukaan herne-maissi-paprika seosta, jos haluat lisää kasviksia ja väriä kiusaukseen. Makkarakiusaus maistuu hyvin syksyllä ja talviaikaan, kun mieli halajaa täyteläisiä ruokia viileneviin säihin. Tämä helppo makkarakiusaus on nopea ja vaivaton valmistaa!

4-6 hengelle

Ainekset

1-2 pkt nakkeja tai makkaraa esim. Wurstin Krakovaa

2 pss (n.1 kg) peruna-sipulisekoitusta (pakaste)

suolaa

mustapippuria

n. 4 dl ruokakermaa (voit käyttää myös maustettua ruokakermaa)

(juustoraastetta pinnalle)

Ohjeet

Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen. Suikaloi makkarat tai nakit. Lisää vuokaan peruna-sipulisekoitus. Lisää joukkoon makkarat. Sekoita suola ja pippuri ruokakerman sekaan. Lisää ruokakerma peruna- ja makkarasuikaleiden joukkoon. Jos haluat käyttää juustorastetta, lisää se pinnalle. Paista uunissa keskitasolla noin tunti, kunnes kerma on imeytynyt perunoihin ja kiusauksen pinta on saanut mukavasti väriä. Tarjoile raikkaan salaatin kera!

makkarakiusaus

makkarakiusaus ennen paistoa

Vinkki! Voit halutessasi korvata ruokakerman osaksi tai kokonaan lihaliemellä. Vähennä tällöin suolan määrää. Lisää makua saat lisäämällä joukkoon myös maustettua ruokakermaa kuten sipuli-, juusto- tai pippurikermaa. . Kokeile lisätä joukkoon myös kasviksia kuten paprikaa, maissia tai herneitä.

Katso myös muut reseptimme!

Seuraa sivuamme myös instagramissa, jossa muun muassa jaamme herkullisia reseptejä ja esittelemme uutuuksia!

Gnocchi-raakamakkara vuoka

Raakamakkara on karkeampimassainen ja lihaisa makkara. Raaka- eli tuoremakkarat ovat monikäyttöisiä. Tässä reseptissä valmistetaan herkullinen gnocchi-raakamakkara vuoka, joka on helposti valmistettavaa arkiruokaa.

Gnocchit ovat italialaisesta keittiöstä tuttuja mykyjä, jotka tehdään usein perunasta. Gnocchit ovat suomalaisessa keittiössä vähemmän tunnettu raaka-aine. Kaupoissa valmiina myytävät gnocchit ovat kuitenkin helppokäyttöinen pastan tapaan käytettävä raaka-aine.

Gnocchit imevät itseensä makua vuoan muista ainesosista, tämä ruoka vain paranee seuraavalle päivälle, kun maut saavat hetken tekeytyä. Reseptiin voit hyödyntää vähittäiskaupoissa valmiina myytäviä gnoccheja tai valmistaa omasi. Voit myös korvata gnocchit esimerkiksi pastalla tai jättää kokonaan pois.

n. 5-6 hengelle, n. 45 min.

 

Ainekset

1 pkt raakamakkaraa tai esim. 1 pkt mausteista Wurstin Chorizo-nakkia

1 pkt peruna gnoccheja (500g)

1 (puna) sipuli

2 valkosipulin kynttä

1 prk tomaattikastiketta (400g) tai tomaattimurskaa

1 kesäkurpitsa

mausteita, esim. yrttejä

 

Ohjeet
Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen. Kuori ja viipaloi sipuli. Pilko raakamakkarat sekä kesäkurpitsa. Levitä gnocchit uunivuoan pohjalle. Ripottele joukkoon pilkotut raakamakkarat, kesäkurpitsa, sipuli ja hienonnettu valkosipuli.
Kaada päälle tomaattikastike sekä lisää mausteita oman maun mukaan. Mikäli käytä hyvin mausteisia makkaroita, mausteita ei tarvitse niin paljoa. Myös valmiiksi maustetussa tomaattikastikkeessa saattaa olla suolaa ja esimerkiksi yrttejä valmiina. Tällöin suolaa ei välttämättä tarvitse lisätä. Sekoita kastike ja ainekset keskenään, tarvittaessa lisää hiukan vettä vuokaan.
Laita vuoka uuniin paistumaan keskitasolle noin puoleksi tunniksi tai kunnes pinta on saanut väriä. Paistoaikaan vaikuttavat vuoan koko ja ainesten määrä.

Gnocchi-raakamakkara vuoka ainekset

Ainekset pilkottuna vuoassa

Lopuksi vuoka uuniin!

Lopuksi vuoka uuniin!

Vinkki! Gnocchi-raakamakkara vuoka on helppo tuunata oman makunsa mukaan. Kokeile joukkoon vaikka persiljaa, paprikaa, parsakaalia tai sieniä. Peruna gnocchit voit korvata esim. pastalla. Vaihtoehtoisesti voit myös lisätä vuokaan vain kasviksia ja makkaraa.

Katso myös muut reseptimme!

Seuraa sivuamme myös instagramissa, jossa muun muassa jaamme herkullisia reseptejä ja esittelemme uutuuksia!

Olutnakkeja, uudet perunat sipuli-voikastikkeella ja naurisrösti
Olutnakkeja, naurisrösti ja uudet perunat voi-sipulikastikkeella hyödyntää kesäisiä herkkuja. Valkosipulinen ja yrttinen Olutnakki sopii hyvin mietojen makujen kaveriksi.

4 hengelle, valmistus n. 40 min.

Ainekset

200g Wurstin Krakova nakkia tai esim. Wurstin Olutnakkeja

Naurisrösti

4 (n. 400g) naurista
1 (kesä)sipuli
1/2 dl vehnäjauhoja
1 rkl perunajauhoja
1 tl suolaa
1/2 tl musta- tai valkopippuria
1/2 dl margariinia tai voita
öljyä
Uudet perunat voi-sipulikastikkeella
n. 800g (12 kpl) uutta perunaa
ripaus suolaa
100g voita
n. 100g (2-3) kesäsipulia varsineen
1/4 tl suolaa
1/2 tl musta- tai valkopippuria
( 2-3 rkl ruohosipulia)

Ohjeet

Mittaa kattilaan vesi perunoita varten ja kuumenna kiehuvaksi. Kun vesi kiehuu, lisää halutessasi ripaus suolaa keitinveteen sekä perunat ja keitä n. 20-30 minuuttia riippuen perunoiden koosta. Valmista perunoiden kiehuessa naurisrösti ja paista tai grillaa Olutnakit.

Kuori tai pese nauriit, leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi ja hienonna sipuli. Lisää nauriiden ja sipuleiden joukkoon vehnä- ja perunajauhot sekä mausteet. Lisää seuraavaksi sulatettu margariini ja kääntele tasaiseksi. Kumoa seos pannulle ja asettele tasaiseksi. Laita kuumuutta kestävä lautanen naurisröstin päälle painoksi. Paista noin 5-10 minuuttia molemmin puolin. Naurislastujen paksuus vaikuttaa paistoaikaan. Kun toinen puoli on saanut väriä, kumoa rösti varovasti lautaselle. Käännä rösti toisen lautasen avulla ympäri ja takaisin pannulle. Aseta lautanen taas painoksi. Kypsennä loppuun.

Laita makkarat kuumalle pannulle tai grilliin ja paista molemmin puolin miedolla lämmöllä n. 5 min / puoli tai kunnes nakit ovat saaneet kauniin värin. Valmista voikastike. Mittaa 100g voita kattilaan. Lisää silputtu sipuli. Kuumenna voi kiehuvaksi ja lisää vesi. Anna kiehua miedolla lämmöllä kunnes sipulit ovat pehmenneet. Lisää tarvittaessa suolaa ja pippuri. Lopuksi voit halutessasi lisätä voisulan sekaan ruohosipulia. Tarjoile rakkaan kesäsalaatin kanssa!

Naurisröstin valmistusta

Naurisröstin valmistusta

Vinkki! Kesällä kannattaa tarjota makkaroiden ja nakkien lisukkeena raikkaita, uuden sadon vihanneksia. Yrttinen ja valkosipulinen makkara maistuu mietojen makujen seurana.

Katso myös muut reseptimme tai tutustu vaikkapa makkaroihimme!

Seuraa sivuamme myös instagramissa, jossa muun muassa jaamme herkullisia reseptejä ja esittelemme uutuuksia!