Laktoositon
Gluteeniton
Pakkauskoko: 300 g / 5 kpl
Broiler Siskonmakkara
Kausituote, saatavilla elokuussa 2025.
Broiler Siskonmakkara on raakamakkara, josta valmistat siskonmakkarakeiton broilerista. Siskonmakkara on yksi Wurstin klassikkoista, jonka nyt löydät myös kanaversiona. Siskonmakkara-sana juontaa juurensa ranskan kielen sanaan saucisse ja tarkoittaa ruokamakkaraa. Makkara on erittäin maukas ja on yllättävän monipuolinen, kokeile myös vaikka kastikkeeseen.
Broiler Siskonmakkaran kypsennys:
Broiler Siskonmakkarat kypsyvät kiehuvassa vedessä tai pannulla n. 10 minuutissa. Voit myös kypsentää siskonmakkaran uunissa. Purista massa ulos suolesta tai asettele sellaisenaan leivinpaperille ja kypsennä 200°C n. 15 min.
Broiler Siskonmakkaroiden suoli on kollageenia eli valkuaisainetta, joka on syötävää ja kompostoituvaa. Suosittelemme kuitenkin puristamaan massan ulos suolesta. Kollgeenisuolesta saattaa tulla sitkeää paistettaessa tai keitettäessä.
Emme suosittele tuotteen pakastamista, koska se saattaa muuttaa siskonmakkaroiden koostumusta.
Tuote on valmistettu Suomessa, Järvenpäässä. Wursti on täysin suomalainen perheyritys, joka on toiminut Järvenpäässä samalla tontilla jo 30 vuotta. Wursti on merkittävä työllistäjä omalla paikkakunnallaan, ostamalla tuotteitamme tuet suomalaista työtä.
Lihan alkuperämaa on Suomi.
Tutustu myös Siskonmakkaraamme!
Ps. Olethan jo kurkannut herkulliset siskonmakkarareseptimme?
Löydät meidät myös facebookista tai instagramissa! Tutustu myös herkullisiin reseptivinkkeihimme.
Rasian sekä kansikalvon voit lajitella muovinkeräykseen. Irrota kalvo ja pakkaus toisistaan ennen kierrätystä.
Päivitetty 4.7.2025.
Ravintosisältö / 100 g
Valmistusaineet
Mekaanisesti eroteltu broilerinliha 64 % (Suomi)
Vesi
Broilerinnahka 12 % (Suomi)
Suola
Stabilointiaine (E450)
Maissidekstroosi
Aromit (mm.neilikka, chili, muskottipähkinä)
Mustapippuri
Hapettumisenestoaineet (E316, E326)
Säilöntäaineet (E250, E262)
Kuori on syötävää kollageenisuolta (nauta).
Lihaan verrattavia valmistusaineita 75 %.