Wurstin jättihodari

Wurstin jättihodari valmistuu paketillisesta lihaisaa grillimakkaraa. Tämä järkäle ei jätä ketään kylmäksi!

Wurstin jättihodari syntyy yhdestä patongista, joka täytetään lihaisilla grillimakkaroilla ja höysteillä. Jättimäinen hot dog on omiaan jaettavaksi isolle porukalle tai miksei jollekin raavaalle miehelle ”pieneen nälkään”! Höysteeksi patongin sisään valmistetaan marinoitua kaalia ja paistettua lehtikaalta.

4 hengelle, n. 45 min

400g kaalia (punaista ja valkoista)

½ dl valkoista balsamicoa

1 tl suolaa

1 tl sokeria

1 rkl oliiviöljyä

200g lehtikaalia

ripaus suolaa

320g (1 pkt) Wurstin Parhaimmat Umami&Punasipuli grillimakkaraa tai Wurstin Parhaimmat Tomaatti Mozzarella grillimakkaraa

1 patonki

1 dl majoneesia

Ketsuppia

Sinappia

Muita kastikkeita ja mausteita oman makusi mukaan.

Ohjeet

Pilko puna- ja valkokaalit niin ohueksi kuin mahdollista ja laita kulhoon. Kaada sekaan balsamico, 1 tl suolaa ja 1 tl sokeria ja sekoita.

Tämän jälkeen paista pannulla paloiksi revitty lehtikaali tilkassa öljyä niin, että niistä tulee rapeita. Mausta ripauksella suolaa.

Seuraavaksi grillaa tai paista pannulla makkarat ja kokoa patonki. Leikkaa patonki halki ja voitele molemmat puolet majoneesilla, jonka jälkeen laita sisään puna- ja valkokaalia. Lisää patongin väliin haluamiasi kastikkeita omien mieltymystesi mukaan. Nostele makkarat sisään ja koristele lehtikaalilla. Nyt sinulla on edessäsi Wurstin jättihodari jaettavaksi!

Katso myös muut reseptimme tai tutustu makkaroihimme!

Reseptin on suunnitellut 12 kk blogiryhmä

Seuraa sivuamme myös instagramissa, jossa muun muassa jaamme herkullisia reseptejä ja esittelemme uutuuksia!