Wurstin jättihodari valmistuu paketillisesta lihaisaa grillimakkaraa. Tämä järkäle ei jätä ketään kylmäksi!
Wurstin grillimakkarassa maistuu aidosti liha. Tässä reseptissä makkaroista valmistetaan isolle porukalle jaettavaksi jättimäinen hot dog.
4 hengelle, n. 45 min
400g kaalia (punaista ja valkoista)
½ dl valkoista balsamicoa
1 tl suolaa
1 tl sokeria
1 rkl oliiviöljyä
200g lehtikaalia
ripaus suolaa
320g (1 pkt) Wurstin Lihaisaa grillimakkaraa
1 patonki
1 dl majoneesia
Ketsuppia
Sinappia
Ohjeet
Pilko puna- ja valkokaalit niin ohueksi kuin mahdollista ja laita kulhoon. Kaada sekaan balsamico, 1 tl suolaa ja 1 tl sokeria ja sekoita. Tämän jälkeen paista pannulla paloiksi revitty lehtikaali tilkassa öljyä niin, että niistä tulee rapeita. Mausta ripauksella suolaa.
Seuraavaksi grillaa tai paista pannulla makkarat ja kokoa patonki. Leikkaa patonki halki ja voitele molemmat puolet majoneesilla, jonka jälkeen laita sisään puna- ja valkokaalia. Lisää patongin väliin haluamiasi kastikkeita omien mieltymystesi mukaan. Nostele makkarat sisään ja koristele lehtikaalilla. Nyt sinulla on edessäsi Wurstin jättihodari jaettavaksi!
Katso myös muut reseptimme tai tutustu makkaroihimme!
Reseptin on suunnitellut 12 kk blogiryhmä
Seuraa sivuamme myös instagramissa, jossa muun muassa jaamme herkullisia reseptejä ja esittelemme uutuuksia!