Wurstin nakkimuki

Wurstin nakkimuki

Wurstin nakkimuki on helppo ja maistuva tarjottava vaikkapa peli-iltoihin tai illanistujaisiin.

Wurstin nakkimuki rakentuu herkullisesta Olutnakista, joka sopii hyvin mukiin ohuen ja pitkän muotonsa ansiosta. Olutnakki ei nimestään huolimatta sisällä olutta, mutta se sopii mainiosti dipattavaksi ja kylmän juoman kaveriksi. Maukkaassa Olutnakissa maistuvat yrtit ja valkosipuli. Tässä reseptissä nakkien kaveriksi on kehitetty kolme herkullista dippikastiketta!

4 hengelle, yli 60 min

Ainekset

1 dl valmismajoneesia

1 ruukku lehtipersiljaa

suolaa

1 dl ricottajuustoa

1 valkosipulinkynsi

500g tomaatteja

1 dl valkoista balsamicoa

1 dl sokeria

200g  Krakovan nakkia tai Wurstin Olutnakkeja

Ohjeet

Valmista kastikkeet, aloita ketsupista. Grillaa tai paista nakit pannulla ja tarjoile kolmen dipin kanssa.

Itse tehty ketsuppi

Pilko tomaatit kattilaan ja kaada sekaan balsamico sekä sokeri. Lisää ripaus suolaa. Keitä tomaatteja miedolla lämmöllä noin 20–30 minuuttia niin, että neste alkaa haihtumaan ja tomaatit pehmenevät. Aja ketsuppi tasaiseksi sauvasekoittimella.

Yrttimajoneesi

Pilko persilja hienoksi. Laita majoneesi kulhoon ja sekoita joukkoon hienonnettu persilja ja aja majoneesi sauvasekoittimella tasaiseksi. Mausta ripauksella suolaa.

Ricotta valkosipulidippi

Laita ricotta juusto kulhoon ja murskaa sekaan yksi valkosipulinkynsi. Jos olet valkosipulin ystävä niin laita toki enemmän. Mausta ripauksella suolaa ja vatkaa koostumus notkeaksi.

Tarjoile rapeaksi paistetut tai grillatut Olutnakit dippien kera!

Tsekkaa myös muut reseptimme!

Wurstin nakkimuki reseptin on suunnitellut 12 kk blogiryhmä

Seuraa sivuamme myös instagramissa, jossa muun muassa jaamme herkullisia reseptejä ja esittelemme uutuuksia!