Wurstin nakkimuki on helppo ja maistuva tarjottava vaikkapa peli-iltoihin tai illanistujaisiin.
Olutnakki sopii hyvin nakkimukiin ohuen ja pitkän muotonsa ansiosta. Olutnakki ei nimestään huolimatta sisällä olutta, mutta se sopii mainiosti dipattavaksi ja kylmän juoman kaveriksi. Olutnakissa maistuvat yrtit ja valkosipuli. Tässä reseptissä nakkien kaveriksi on kehitetty kolme herkullista dippikastiketta!
4 hengelle, yli 60 min
Ainekset
1 dl valmismajoneesia
1 ruukku lehtipersiljaa
suolaa
1 dl ricottajuustoa
1 valkosipulinkynsi
500g tomaatteja
1 dl valkoista balsamicoa
1 dl sokeria
200g . Krakovan nakkia tai Wurstin Olutnakkeja
Ohjeet
Valmista kastikkeet, aloita ketsupista. Grillaa tai paista nakit pannulla ja tarjoile kolmen dipin kanssa.
Itse tehty ketsuppi
Pilko tomaatit kattilaan ja kaada sekaan balsamico sekä sokeri. Lisää ripaus suolaa. Keitä miedolla lämmöllä noin 20–30 minuuttia niin, että neste alkaa haihtumaan. Aja tasaiseksi sauvasekoittimella.
Yrttimajoneesi
Laita majoneesi kulhoon ja sekoita joukkoon pilkottu persilja ja aja sauvasekoittimella tasaiseksi. Mausta ripauksella suolaa.
Ricotta valkosipulidippi
Laita ricotta kulhoon ja murskaa sekaan yksi valkosipulinkynsi. Jos olet valkosipulin ystävä niin laita toki enemmän. Mausta ripauksella suolaa ja vatkaa koostumus notkeaksi.
Tsekkaa myös muut reseptimme!
Wurstin nakkimuki reseptin on suunnitellut 12 kk blogiryhmä
Seuraa sivuamme myös instagramissa, jossa muun muassa jaamme herkullisia reseptejä ja esittelemme uutuuksia!