Ravioli-Krakovan nakkivuoka
Ravioli-Krakovan nakkivuoka
Ravioli-Krakovan nakkivuoka on koko perheelle maistuva arkiruoka. Tähän nakkivuokaan on käytetty valkosipulilla ja yrteillä maustettua Wurstin Krakovan nakkia. Tästä ruoasta ei puutu makua ja se on hyvin helppo valmistaa. Tämä pasta hellii niin sydäntä kuin mieltä ja maistuu koko perheelle!
4 hengelle
Valmistus n. 1 tunti
Ainekset
2 pkt (500g) Wursti Krakovan nakkeja viipaloituna
400 g tuorepastaravioleja tai tuorepastatortelliineja
400 g tomaattimurskaa
2 tl suolaa
0,5 tl mustapippuria rouhittuna
1 rkl kuivattua oreganoa
1 tl valkosipulijauhetta
5 dl vettä
oliiviöljyä voiteluun
Ohjeet
Kuumenna paistinpannu. Pilko Wurstin Krakovan nakit. Paista pilkottuja Krakovan nakkeja pannulla kunnes pinta on saanut kauniin värin. Laita nakit sivuun odottamaan. Sekoita kulhossa tomaattimurska, mausteet ja vesi. Voitele oliiviöljyllä uuninkestävä vuoka. Sekoita kulhossa raviolit, tomaattikastike ja paistetut nakit sekaisin. Kaada uunivuokaan. Ripottele päälle juustoraaste ja paista 160°C asteisessa uunissa 35-45 minuuttia, kunnes pasta on kypsää. Tarjoile nakkivuoka raikkaan salaatin kera!
Vinkki! Kokeile nakkivuokaan myös Wursti Brasilian Salsicha nakkia
Resepti on tehty yhteistyössä monipuolisen ja taitavan 12 kk blogiryhmän kanssa.
Katso myös muut reseptimme!
Seuraa sivuamme myös instagramissa, jossa muun muassa jaamme herkullisia reseptejä ja esittelemme uutuuksia!