Sitruunainen Siskonmakkarapasta sopii erinomaisesti arjen piristykseksi.
Sitruunainen Siskonmakkarapasta on raikas vaihtoehto pastakastikkeelle. Siskonmakkara on monelle tuttu ainoastaan keitosta, mutta Siskonmakkara on hyvin monipuolinen, josta valmistat paljon erilaisia herkullisia ruokia. Kokeile pihviksi, kastikkeeseen, nugetteihin tai vaikka kepakoiksi. Monipuoliset ja herkulliset Siskonmakkarareseptimme löydät täältä! Siskonmakkarasta on moneen! Tämän reseptin herkullinen pastakastike on valmis noin 30 minuutissa! Tarjoile esimerkiksi raikkaan salaatin kera.
Alle 30 min, 4 hengelle
Ainekset
1 pieni sipuli
1 valkosipulinkynsi
1 rkl öljyä
500g Wurstin Siskonmakkaroita tai 600g Broiler siskonmakkaraa
2-3 rkl sitruunanmehua
1tl raastettua sitruunankuorta
1/2 rkl sinappia
3/4 tl suolaa
1 prk (2 dl) ruokakermaa
1 pss (n.300g) tuorepastaa tai tavallista pastaa
(kirsikkatomaatteja)
(persiljaa)
Ohjeet
Kuori ja hienonna sipuli sekä valkosipulinkynsi. Kuullota sipulit pannulla öljyssä. Purista Siskonmakkaramassaa ulos kuoresta palleroiksi pannulle ja ruskista ne. Voit ruskistaa makkarat kahdessa erässä. Lisää sitruunanmehu pannulle makkaroiden joukkoon ja anna kiehahtaa. Lisää sitruunankuoriraaste, sinappi ja suola. Kaada lopuksi joukkoon ruokakerma.
Keitä tuorepasta tai tavallinen pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Ota talteen 1/2 dl keitinvettä. Valuta pasta ja sekoita tilkka keitinvettä pastan joukkoon.
Sekoita keitetty pasta ja kastike keskenään. Tarkista suolan ja mausteiden määrä. Lisää tarvittaessa. Sekoita joukkoon halkaistut kirsikkatomaatit. Lisää hienonnettu persilja ja tarjoa sitruunainen siskonmakkarapasta esim. raikkaan salaatin kanssa.
Katso myös muut monipuoliset ja herkulliset Siskonmakkarareseptit täältä!
Seuraa sivuamme myös instagramissa, jossa muun muassa jaamme herkullisia reseptejä ja esittelemme uutuuksia!