Tag Archive for: 12kk

siskonmakkara ramen

Siskonmakkara Ramen tuo keittiöösi japanilaista tunnelmaa!

 

Siskonmakkara Ramen on lämmittävän maukas nuudelikeitto, joka sopii erityisen hyvin koleisiin syyspäiviin. Ramen nuudelikeitto on helppo valmistaa. Ramenista löytyy monia erilaisia variaatioita, meidän versiossamme on käytetty Wurstin Siskonmakkaraa. Tärkeää ramenissa on maukas liemi, joka tulee vastoin kaikkia sääntöjä lopuksi ryystää lautaselta.

 

4 annosta

 

Ainekset

200g Wurstin Siskonmakkaraa tai Broiler siskonmakkaraa

100g ituja

6 dl vettä

3 kpl miso keittopusseja

2 rkl soijaa

1 lime

Seesam öljyä

Inkiväärin pala 2 cm raastettuna

1 kananmuna

200g riisinuudeleita

chiliä, korianteria ja friteerattua sipulia

 

Ohjeet

Kiehauta vesi ja lisää joukkoon miso, soija, limen mehu sekä raastettu inkivääri. Keitä riisinuudelit ohjeen mukaan ja jäähdytä kylmän veden alla.

Purista siskonmakkara palloiksi pannulle ja paista ne kauniin ruskeiksi.

Asettele nuudelit kulhon pohjalle ja kaada maustettu liemi niiden päälle.

Keitä kananmuna kovaksi, 8-10 minuuttia.

Nosta lopuksi annoksen päälle idut, siskonmakkarat, halkaistu keitetty kananmuna. Koristeluun voi käyttää chiliä, korianteria ja friteerattua sipulia. Laita annoksen päälle vielä tippoja seesam öljyä.

 

Vinkki! Laita ramenin joukkoon esimerkiksi pinaattia tai säilykemaissia. Joukkoon sopii myös erittäin hyvin munakoiso ja sienet. Jos ruokailijoilla on erilaisia mieltymyksiä ruoan suhteen, voi jokainen itse lisätä tahtomiaan lisukkeita keiton joukkoon ruokapöydässä.

 

Tsekkaa myös muut reseptimme!

Reseptin on suunnitellut 12 kk blogiryhmä

Seuraa sivuamme myös instagramissa, jossa muun muassa jaamme herkullisia reseptejä ja esittelemme uutuuksia!

uunimakkara mini krakovasta

Uunimakkara Mini Krakovasta on hieman erilainen kuin perinteinen uunimakkara!

 

Uunimakkara mini krakovasta on nopea ja helppo arkiruoka. Perinteisessä uunimakkarassa käytetään suurempia makkaroita. Meidän versiossamme käytetään pienempiä Wurstin Mini Krakova nakkeja. Nakit on maustettu yrtein, joten niistä löytyy itsestään jo paljon makua. Lisää makua tuo krakovien päälle kaadettava maustettu tomaattikastike sekä juustoraaste. Helposti muokattava resepti tuo miellyttävää vaihtelua tähän perinteiseen arkiruokaan.

 

2 annosta

 

Ainekset

1 pkt Wurstin Mini Krakova nakkeja tai 1 pkt Wurstin Krakova nakkeja

200 g tomaattimurskaa

100 g juustoraastetta

Suolaa, mustapippuria, timjamia

 

Ohjeet

Kiehauta tomaattimurska kattilassa. Mausta suolalla, mustapippurilla ja timjamilla. Voit käyttää myös valmiiksi maustettua tomaattimurskaa.

Viillä mini krakova nakit melkein halki, niin että nakki aukeaa ”perhoseksi”. Levitä nakit uunipellille.

Kaada kiehautettua ja maustettua tomaattikastiketta nakkien päälle. Kuorruta nakit lopuksi valitsemallasi juustoraasteella.

Paista 200 asteisessa uunissa noin 8 minuuttia, tai kunnes juusto on ruskistunut kauniisti. Tarjoile uunimakkarat suolakurkkujen kanssa.

 

Vinkki! Uunimakkaran lisukkeeksi sopii hyvin esimerkiksi makoisa perunamuusi tai kasvikset. Juustoraasteena voi valita oman maun mukaisesti, miksei myös esimerkiksi mozzarella -juustoa viipaloituna. Tomaattikastikkeeseen laitettavat mausteet voi myös valita sen mukaan, mitkä itselle ovat mieluisia. Tämä resepti on siis hyvin helposti muokattavissa.

 

Tsekkaa myös muut reseptimme!

Reseptin on suunnitellut 12 kk blogiryhmä

Seuraa sivuamme myös instagramissa, jossa muun muassa jaamme herkullisia reseptejä ja esittelemme uutuuksia!

Tomaattinen siskonmakkaravuoka

Tomaattinen Siskonmakkaravuoka

Tomaattinen Siskonmakkaravuoka vie kielen mennessään! Herkullisessa vuoassa yhdistyvät pehmeän kermainen perunamuusi ja maukas Siskonmakkara. Perunamuusi ja Siskonmakkara ovat myös lapsille maistuvaa ruokaa! Tähän reseptiin voit hyödyntää myös ylijääneet perunamuusit. Mikäli et jaksa valmistaa muusia tai tomaattikastiketta itse, nopeutat reseptiä käyttämällä kaupan valmista perunamuusia ja tomaattikastiketta. Siskonmakkara on hyvin maukas makkara, joka maustaa vuokaa kypsyessään uunissa. Kokeile Siskonmakkaran tilalla myös maustetumpaa makkaraa, mikäli haluat mausteisemman vuoan.

4 hengelle

Ainekset

500 g Wurstin Siskonmakkaraa tai 600 g Broiler siskonmakkaraa

400 g tomaattimurskaa

1 kpl keltasipuli hienonnettuna

ruokaöljyä, suolaa, sokeria, mustapippuria, lehtipersiljaa

800 g jauhoista ruokaperunaa kuorittuna

2-3 dl maitoa

100 g voita

suolaa

200 g juustoraastetta

Ohjeet

Valmista ensin perunamuussi. Keitä perunat kypsiksi. Valuta keitinvesi pois. Lisää maito ja voi. Sekoita ja mausta suolalla.

Valmista seuraavaksi tomaattikastike. Kuumenna paistinpannu, lisää pannulle ruokaöljyä ja purista pannulle Siskonmakkarapalloja. Paista kullanruskeiksi ja lisää sipuli. Kuullota pari minuuttia. Lisää tomaattimurska. Keitä noin vartti kastiketta miedolla lämmöllä kasaan. Mausta suolalla, sokerilla, mustapippurilla ja hienonnetulla lehtipersiljalla. Tarkista maku maistamalla.

Laita kastike uunivuoan pohjalle. Peitä kastike perunamuussilla. Kuorruta juustoraasteella. Paista 200 C asteisessa uunissa 15-20 minuuttia, kunnes juusto on gratinoitunut. Tarjoile tomaattinen Siskonmakkaravuoka raikkaan salaatin kera!

Tsekkaa myös muut reseptimme!

Reseptin on suunnitellut taitava ja monipuolinen 12 kk blogiryhmä

Seuraa sivuamme myös instagramissa, jossa muun muassa jaamme herkullisia reseptejä ja esittelemme uutuuksia!

Bratwursti linssihöystö

Bratwursti linssihöystö piristää kummasti mieltä talvisen pimeyden keskellä.

Bratwursti linssihöystö rakentuu tällä kertaa linsseistä, juureksista sekä Bratwurstista. Bratwursti nakki on yrttinen ja melko miedon makuinen makkara. Tässä reseptissä mausteita lisätään hillitysti, jotta bratwurstin, linssien sekä juuresten maku pääsee oikeuksiinsa. Bratwursti on perinteinen saksalainen makkara, jota nautitaan syys-lokakuulla Oktoberfest-juhlien aikaan. Bratwursti on savustamaton makkara ja siksi vaalea. Kypsää makkara kuitenkin väristää huolimatta on. Bratwurstissa maistuvat miedot yrtit kuten inkivääri, meirami, korianteri ja timjami. Bratwurstia tarjoillaan usein hapankaalin kera. Tässä reseptissä Bratwurstin seuraksi valmistetaan vaihtelun vuoksi linssihöystö!

4 hengelle

Ainekset

400g Wurstin Broileri Bratwurstia

2 dl vihreitä linssejä

2 dl punaisia linssejä

4 kpl porkkanoita

1 kpl lanttu

1 l lihalientä

suolaa, mustapippuria

Ohjeet

Kuori ja paloittele porkkanat sekä lantut. Lisää kattilaan lihaliemi, linssit sekä kuutioidut juurekset. Keitä linssejä ja juureksia lihaliemessä, kunnes ne ovat kypsiä. Juureksiin saa jäädä hieman purutuntumaa, älä keitä niitä liian löysiksi. Mausta höystö suolalla ja mustapippurilla. Tarkista maku ja lisää mausteita tarvittaessa.

Leikkaa Bratwurstit paloiksi ja paista pannulla kunnes kuori on rapea ja on saanut väriä. Lisää paistetut Bratwurstit höystön joukkoon ja sekoita. Tarjoile Bratwursti linssihöystö esimerkiksi keitinperunoiden tai perunamuusin kanssa.

Tsekkaa myös muut reseptimme!

Reseptin on suunnitellut monipuolinen ja taitava 12 kk blogiryhmä

Seuraa sivuamme myös instagramissa, jossa muun muassa jaamme herkullisia reseptejä ja esittelemme uutuuksia!

Siskis borssi

Siskis borssi on punajuurella ja smetanalla höystetty herkullinen keitto.

Siskonmakkara borssi keiton upea väri hurmaa ja maku vie mennessään! Vie Siskonmakkarakeittosi uusiin ulottuvuuksiin tällä reseptillä. Siskonmakkara on maukas ja sopii mainiosti erilaisten kasvisten ja happamien ruokien kanssa. Borssi keitto tarjoillaan perinteitä kunnioitaen smetananokareen kera. Siskonmakkara on yllättävän monipuolinen ja sitä kannattaa kokeilla muissakin ruokalajeissa kuin perinteisessä keitossa. Mikset aloittaisi kokeilemalla tätä Siskis borssi resepti.

4 hengelle

Ainekset

500g Wurstin Siskonmakkaraa tai 600g Broiler siskonmakkaraa

800g punajuuria

1 keltasipuli

2 porkkanaa

1 omena

2 valkosipulinkynttä

vettä

1 lihaliemikuutio

1 rkl suolaa

1 tl mustapippuria

2 laakerinlehteä

2 rkl omenaviinietikkaa

1 prk smetanaa

Lisukkeeksi tuoretta leipää

Ohjeet

Kuori ja raasta punajuuret, sipuli, porkkana, omena ja valkosipulinkynnet. Laita punajuuret, sipuli, porkka, omena ja valkosipulinkynnet kattilaan ruskistumaan muutamaksi minuutiksi. Kaada sekaan vettä sen verran, että juurekset peittyvät. Lisää sekaan suola, mustapippuri, etikka, lihaliemikuutio sekä laakerinlehdet. Keitä noin 20 minuuttia tai kunnes kaikki ainesosat ovat pehmentyneet. Juureksiin saa jäädä purutuntumaa, älä keitä niitä liian kypsiksi. Keiton poristessa paista Siskonmakkarasta palleroita erillisellä pannulla – niiden ruskistuttua ja kypsyttyä kaada makkarat keiton sekaan. Tarjoile Siskis borssi annos smetananokareen kanssa. Lisukkeeksi voit varata myös tuoretta leipää, jota voit kastaa herkulliseen keittoon.

Tsekkaa myös muut reseptimme!

Reseptin on suunnitellut 12 kk blogiryhmä

Seuraa sivuamme myös instagramissa, jossa muun muassa jaamme herkullisia reseptejä ja esittelemme uutuuksia!

Wurstin jättihodari

Wurstin jättihodari valmistuu paketillisesta lihaisaa grillimakkaraa. Tämä järkäle ei jätä ketään kylmäksi!

Wurstin jättihodari syntyy yhdestä patongista, joka täytetään lihaisilla grillimakkaroilla ja höysteillä. Jättimäinen hot dog on omiaan jaettavaksi isolle porukalle tai miksei jollekin raavaalle miehelle ”pieneen nälkään”! Höysteeksi patongin sisään valmistetaan marinoitua kaalia ja paistettua lehtikaalta.

4 hengelle, n. 45 min

400g kaalia (punaista ja valkoista)

½ dl valkoista balsamicoa

1 tl suolaa

1 tl sokeria

1 rkl oliiviöljyä

200g lehtikaalia

ripaus suolaa

320g (1 pkt) Wurstin Parhaimmat Umami&Punasipuli grillimakkaraa tai Wurstin Parhaimmat Tomaatti Mozzarella grillimakkaraa

1 patonki

1 dl majoneesia

Ketsuppia

Sinappia

Muita kastikkeita ja mausteita oman makusi mukaan.

Ohjeet

Pilko puna- ja valkokaalit niin ohueksi kuin mahdollista ja laita kulhoon. Kaada sekaan balsamico, 1 tl suolaa ja 1 tl sokeria ja sekoita.

Tämän jälkeen paista pannulla paloiksi revitty lehtikaali tilkassa öljyä niin, että niistä tulee rapeita. Mausta ripauksella suolaa.

Seuraavaksi grillaa tai paista pannulla makkarat ja kokoa patonki. Leikkaa patonki halki ja voitele molemmat puolet majoneesilla, jonka jälkeen laita sisään puna- ja valkokaalia. Lisää patongin väliin haluamiasi kastikkeita omien mieltymystesi mukaan. Nostele makkarat sisään ja koristele lehtikaalilla. Nyt sinulla on edessäsi Wurstin jättihodari jaettavaksi!

Katso myös muut reseptimme tai tutustu makkaroihimme!

Reseptin on suunnitellut 12 kk blogiryhmä

Seuraa sivuamme myös instagramissa, jossa muun muassa jaamme herkullisia reseptejä ja esittelemme uutuuksia!

Wurstin nakkimuki

Wurstin nakkimuki on helppo ja maistuva tarjottava vaikkapa peli-iltoihin tai illanistujaisiin.

Wurstin nakkimuki rakentuu herkullisesta Olutnakista, joka sopii hyvin mukiin ohuen ja pitkän muotonsa ansiosta. Olutnakki ei nimestään huolimatta sisällä olutta, mutta se sopii mainiosti dipattavaksi ja kylmän juoman kaveriksi. Maukkaassa Olutnakissa maistuvat yrtit ja valkosipuli. Tässä reseptissä nakkien kaveriksi on kehitetty kolme herkullista dippikastiketta!

4 hengelle, yli 60 min

Ainekset

1 dl valmismajoneesia

1 ruukku lehtipersiljaa

suolaa

1 dl ricottajuustoa

1 valkosipulinkynsi

500g tomaatteja

1 dl valkoista balsamicoa

1 dl sokeria

200g  Krakovan nakkia tai Wurstin Olutnakkeja

Ohjeet

Valmista kastikkeet, aloita ketsupista. Grillaa tai paista nakit pannulla ja tarjoile kolmen dipin kanssa.

Itse tehty ketsuppi

Pilko tomaatit kattilaan ja kaada sekaan balsamico sekä sokeri. Lisää ripaus suolaa. Keitä tomaatteja miedolla lämmöllä noin 20–30 minuuttia niin, että neste alkaa haihtumaan ja tomaatit pehmenevät. Aja ketsuppi tasaiseksi sauvasekoittimella.

Yrttimajoneesi

Pilko persilja hienoksi. Laita majoneesi kulhoon ja sekoita joukkoon hienonnettu persilja ja aja majoneesi sauvasekoittimella tasaiseksi. Mausta ripauksella suolaa.

Ricotta valkosipulidippi

Laita ricotta juusto kulhoon ja murskaa sekaan yksi valkosipulinkynsi. Jos olet valkosipulin ystävä niin laita toki enemmän. Mausta ripauksella suolaa ja vatkaa koostumus notkeaksi.

Tarjoile rapeaksi paistetut tai grillatut Olutnakit dippien kera!

Tsekkaa myös muut reseptimme!

Wurstin nakkimuki reseptin on suunnitellut 12 kk blogiryhmä

Seuraa sivuamme myös instagramissa, jossa muun muassa jaamme herkullisia reseptejä ja esittelemme uutuuksia!

Thai siskonmakkarakeitto

Thai Siskis on siskonmakkarakeiton kaakkois-aasialainen versio.

Thai Siskis juontaa juurensa Aasian makuihin. Siskonmakkara ja Aasia saattaa ensin kuulostaa oudolta yhdistelmältä. Mutta thaimaalaiset syövät usein nuudelikeittonsa seassa lihasta valmistettuja palleroita. Tässä reseptissä käytetään Siskonmakkaramme broilerista tehtyä versiota. Thaimaalainen siskiskeitto on maustettu thairuokakulttuurista tutuilla mausteilla mm. kookosmaidolla, limellä ja currytahnalla.

4-5 hengelle, n.40 min

Ainekset

600g / 2 rasiaa Broiler Siskonmakkaraa tai Broiler siskonmakkaraa

1 keltasipuli

2 porkkanaa

pala inkivääriä

2 valkosipulikynttä

1 rkl keltaista currytahnaa

1 tlk kookosmaitoa

2 dl vettä

1 tl suolaa

1tl sokeria

1 lime

korianteria

300g riisinuudeleita

chiliä

Ohjeet

Ota broiler siskonmakkarat lämpimään n. puoli tuntia ennen paistoa. Laita pannu kuumenemaan. Lisää pannulle tilkka öljyä ja pursota siskonmakkaroista pannulle n. 2-3cm paksuisia palleroita. Palleroiden paistuessa kuori ja hienonna sipulit, valkosipulit, inkivääri ja chili sekä suikaloi porkkanat. Paista siskonmakkarapallerot pannulla kunnes pinta saa ruskean värin. Pilko porkkanat, sipuli, inkivääri ja valkosipulit ja heitä joukkoon. Nosta paistetut siskonmakkarapallerot sivuun, lisää kasvikset pannulle ja currytahna niiden joukkoon. Kun kasvikset ovat saaneet hiukan väriä, kaada sekaan siskispallerot, vesi sekä kookosmaito ja anna kiehahtaa. Kypsennä nuudelit tällä välin pakkauksen ohjeen mukaan. Kun keitto on kiehahtanut, lisää suola sekä sokeri ja nosta esikypsennetyt nuudelit keiton sekaan. Purista sekaan limen mehu ja koristele korianterilla. Tarkista maku. Jos ruoasta puuttuu makua, lisää sekaan suolaa ja sokeria sekä tarvittaessa currytahnaa. Myös limeä voi lisätä.

Vinkki! Jos tykkäät syödä currysi tulisena, lisää joukkoon tuoretta tai kuivattua chiliä.

Tsekkaa myös muut Siskonmakkara-reseptimme!

Reseptin on suunnitellut 12 kk blogiryhmä

Seuraa sivuamme myös instagramissa, jossa muun muassa jaamme herkullisia reseptejä ja esittelemme uutuuksia!

Nugetit

Siskonmakkaranugetit on kekseliäs tapa käyttää siskonmakkaramassaa.

Siskonmakkaranugetit kuorrutetaan seeesaminsiemenillä ja paistetaan pinnalta rapeaksi. Ei muuta kun nugetteja pyörittelemään!

4 hengelle

Ainekset

 500g Wurstin siskonmakkaraa tai 600g Broiler siskonmakkaraa

3 dl seesamin siemeniä

2 valkosipulin kynttä

suolaa, mustapippuria

oliiviöljyä

2 bataattia

3 palsternakkaa

2 punasipulia

Yrttimajoneesi:  1 dl valmismajoneesia, 1 ruukku lehtipersiljaa, ripaus suolaa

Ricotta valkosipulidippi: 1 dl ricottajuustoa, 1 valkosipulinkynsi, ripaus suolaa

Itsetehty ketsuppi: 500g tomaatteja, 1 dl valkoista balsamicoa, 1dl sokeria, ripaus suolaa

Ohjeet

Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen. Valmista ensin uunijuurekset. Pilko bataatit, palsternakat ja punasipulit uunivuokaan. Pilko sekaan 1 valkosipulin kynsi ja lisää suolaa sekä pippuria ja oliiviöljyä. Öljy kannattaa hieroa juureksiin käsin. Nanna kypsyä uunissa 35-40 minuuttia. Tämän jälkeen käy siskonmakkaranugettien kimppuun. Poista siskonmakkarat suolesta kulhoon ja lisää sekaan yksi murskattu valkosipulin kynsi, ripaus mustapippuria ja sekoita. Kaada seesamin siemenet lautaselle. Siskonmakkara seos riittää 15-20 nugettiin riippuen siitä, minkä kokoisia niistä haluat tehdä.

Seoksesta muotoillaan nugetteja käsin tai lusikalla – valitse mikä sinulle luontevin tapa tehdä niitä. Seos on tosi kosteaa, joten ne on helpoin muotoilla lopulliseen muotoonsa sen jälkeen, kun seos on kuorrutettu seesamin siemenillä. Jos massa meinaa tarttua pahasti sormiin, kostuta kädet vedellä. Ota seoksesta n. 2-3 cm nokare, muotoile haluttuun muotoon ja pyörittele seesamin siemenissä. Kun olet muotoillut nugetit, paista ne reilussa öljyssä niin, että pinta saa kullanruskean värin. Paistamisen jälkeen nosta nugetit vielä uunipellille ja paista uunissa 200 asteessa n. 15 minuuttia. Voit myös paistaa nugetit valmiiksi pelkällä pannulla. Paista tällöin nugetteja hieman miedommalla lämmöllä yhteensä n. 10 min välillä käännellen. Paistoaikaan vaikuttaa nugettien koko.

 

Siskisnugetit

Siskonmakkara nugetit pannulla paistettuna

Tarjoile koko komeus lempidippisi kera!
Yrttimajoneesi

Laita majoneesi kulhoon ja sekoita joukkoon pilkotut yrtit ja aja sauvasekoittimella taseiseksi. Mausta ripauksella suolaa.

Ricotta valkosipulidippi

Laita ricotta kulhoon ja murskaa sekaan yksi valkosipulinkynsi. Jos olet valkosipulin ystävä niin laita toki enemmän. Mausta ripauksella suolaa ja vatkaa koostumus notkeaksi.

Itse tehty ketsuppi

Pilko tomaatit kattilaan ja kaada sekaan balsamico sekä sokeri. Lisää ripaus suolaa. Keitä miedolla lämmöllä noin 20-30 minuuttia niin, että neste alkaa haihtumaan. Aja tasaiseksi sauvasekoittimella.

Reseptin on suunnitellut 12 kk blogi

Seuraa sivuamme myös instagramissa, jossa muun muassa jaamme herkullisia reseptejä ja esittelemme uutuuksia!

Lampaan ulkofileetä

Lampaan ulkofilee valmistuu nopeasti pannulla tai grillissä.

Lampaan ulkofileen paistoaika vaihtelee koon ja halutun kypsyysasteen mukaan, nopeimmin ne kypsyvät minuuteissa. Liha saa jäädä punaiseksi keskeltä, jolloin se on mureimmillaan. Kypsäksi paistettu lampaan ulkofilee saattaa olla kuivaa ja sitkeää. Siksi suosittelemme puolikypsää. Lampaan ulkofilee tarjoillaan tässä reseptissä kikherneistä itse valmistetun hummuksen kera. Hummus on kikherneistä valmistettu tahna, joka maustetaan usein tahinilla eli seesaminsiementahnalla. Hummuksen juuret ovat Lähi-idän kulttuurissa.

Alle 30 min, 2-3 hengelle

Ainekset

500g Wursti Lampaan marinoitua ulkofileetä

seesaminsiemenia

minttua

Hummus:

300 g kypsiä kikherneitä

3 rkl tahinia eli seesaminsiementahnaa

suolaa, oliiviöljyä

Ohjeet

Ota lampaan ulkofileet huoneenlämpöön noin 30 minuuttia ennen kypsennystä.

Valmista hummus. Valuta kikherneet. Lisää joukkoon tahini. Aja kikherneet ja tahini tahnaksi esim. sauvasekoittimella. Notkista oliiviöljyllä ja tarvittaessa tilkalla vettä. Mausta suolalla. Pyyhi ulkofileistä ylimääräinen marinadi pois. Paista fileisiin kaunis väri kuumalla paistinpannulla. Paista fileitä n. 2 minuuttia per puoli, tällöin liha on medium. Paistoaika vaihtelee kuitenkin paljon fileiden paksuuden ja koon mukaan. Ulkofilee saa jäädä punaiseksi keskeltä, jolloin se on mureampaa. Mitä kypsemmäksi fileet kypsennetään, sitä sitkeämmiksi ne tulevat. Nosta fileet folioon vetäytymään noin 10-15 minuutiksi.  Vetäytymisen jälkeen leikkaa fileet annospaloiksi ja mausta suolalla, sekä mustapippurilla. Tarjoile hummuksen, seesaminsiementen ja mintun kanssa.

Resepti on tehty yhteistyössä monipuolisen ja taitavan 12 kk blogiryhmän kanssa.

Seuraa sivuamme myös instagramissa, jossa muun muassa jaamme herkullisia reseptejä ja esittelemme uutuuksia!