Tag Archive for: 12kk

Piparjuurisinappi joulukinkulle

Piparjuurisinappi joulukinkulle

Toiset meistä pitävät jouluvalmisteluista suuresti, osalle ne taas tuottavat tuskaa ja ajatuskin ahdistaa. Valmiiksi siivutettu Joulukinkku on oivallinen valinta juhlapöytään niille, jotka haluavat selvitä Joulunajan kokkailuista helpolla tai eivät tarvitse kinkkua suurelle väelle. Valmiiksi siivutettu Wurstin Joulukinkku on helppo nostaa tarjolle ja lisätä kylkeen haluamiaan lisukkeita. Tässä reseptissä valmistetaan piparjuurisinappi höysteeksi Joulukinkulle. Piparjuurisinappi antaa kinkulle pientä potkua ja tuo tarjoiluihin eksoottista säväystä.  Tarjoile piparjuurella maustettua sinappia kinkun ja laatikoiden rinnalla. Tällä reseptillä loihdit juhlaan helposti hyvää!

Noin 30 minuuttia, 4 hengelle

Ainekset

Wurstin Joulukinkkua

Piparjuurisinappi:

1 dl sinappijauhetta

1 dl sokeria

1 kpl kananmuna

2 dl kuohukermaa

1 tl omenaviinietikkaa

10 g piparjuurta, kuorittu

Ohjeet

Mittaa ainekset kattilaan piparjuurta lukuun ottamatta. Kiehauta koko ajan sekoittaen. Keitä muutama minuutti miedolla lämmöllä. Lisää tarvittaessa nestettä. Raasta kuorittu piparjuuri lopuksi joukkoon. Lisää piparjuurta maltilla ja vähän kerrallaan, sillä sen maku on voimakas. Piparjuurta on sopivasti, kun se antaa sinapille pientä potkua, mutta ei peitä liikaa muita makuja tai polttele suussa liikaa. Anna maustua yön yli. Lämmitä kastike uudelleen ja tarjoile Wurstin Joulukinkku siivujen kera!

Resepti on tehty yhteistyössä monipuolisen ja taitavan 12 kk blogiryhmän kanssa.

Piparjuurisinappia ja Joulukinkkua

Vinkki! Tarjoile piparjuurisinappi Joulukinkkusiivujen sekä muiden jouluisten ruokien kera. Kokeile myös lihaisaa fileestä valmistettua Wurstin Joulukalkkunaa! Kokeile piparjuurisinappi myös mietojen makkaroiden höysteenä tuomaan lisää makua ja potkua.

Katso myös muut reseptimme tai tutustu tuotteisiimme!

Seuraa sivuamme myös instagramissa, jossa muun muassa jaamme herkullisia reseptejä ja esittelemme uutuuksia!

Palvikalkkuna piirakka

Palvikalkkuna piirakka

Piirakat ovat suosittuja tarjoiltavia kahvipöydässä. Ne sopivat erityisen hyvin myös välipalaksi tai myöhäisillan pikkusuolaiseksi! Palvikalkkuna piirakka on helppo valmistaa etukäteen. Piirakan maku vain paranee yön yli odotellessa. Tällä reseptillä saat kahvipöydän tarjoiluihin helposti hyvää!

Noin n. 60 minuuttia, 4 hengelle

Ainekset

1 pkt (300 g)    Wurstin Extra Palvikalkkunaa, kuutioituna

1 kpl                   suolainen piirakkapohja

1 kpl                   purjosipulia, viipaloituna

1 kpl                   suippopaprikaa, kuutioituna

1 ruukku           persiljaa, hienonnettuna

150 g                  juustoraastetta

2 dl                      ruokakermaa

2 kpl                   kananmunaa

1 tl                       suola

mustapippuria myllystä

Ohjeet

Ota piirakkapohja sulamaan ja sulata pakkauksen ohjeen mukaan. Vuoraa leivinpaperilla pyöreä piirakkavuoka.  Levitä sormin tai kaulimen avulla piirakkapohja vuokaan. Töki haarukalla piirakkapohjaan muutamia reikiä. Esipaista piirakkapohjaa 180 C asteisessa uunissa 10 minuuttia.

Valmista täyte. Sekoita kuutioitu paprika, hienonnettu persilja sekä purjosipuli ja Wurstin Extra Palvikalkkuna keskenään. Levitä täyte piirakkapohjalle. Sekoita kulhossa ruokakerma, kananmuna ja suola. Mausta vielä mustapippurilla. Valuta kerma-munaseos piirakkaan täytteen päälle. Ripottele piirakan päälle juustoraaste. Paista 165 C asteisessa uunissa 25 minuuttia tai kunnes juusto on gratinoitunut ja piirakka hyytynyt.

Resepti on tehty yhteistyössä monipuolisen ja taitavan 12 kk blogiryhmän kanssa.

Palvikalkkuna piirakka

Palvikalkkuna piirakkaa

Vinkki! Kokeile piirakkaan myös Extra Palvikinkkua tai muuta leikkelettämme. Kokeile piirakkaan myös rukiista piirakkapohjaa, joka antaa piirakalle lisää ruokaisuutta ja maanläheistä makua.

Katso myös muut reseptimme tai tutustu leikkeleisiimme!

Seuraa sivuamme myös instagramissa, jossa muun muassa jaamme herkullisia reseptejä ja esittelemme uutuuksia!

Oopperaleivät Siskonmakkarasta

Oopperaleivät Siskonmakkarasta

Oopperaleivät ovat vanhanajan klassikko, joka on hieman jäänyt unholaan 2000-luvulla. Nyt tuomme tämän tuulahduksen menneestä takaisin, mutta pienellä twistillä tottakai. Oopperaleipien pihvi nimittäin valmistetaan tällä kertaa Siskonmakkarasta jauhelihan sijaan!

Noin 30 minuuttia, 4 hengelle

Ainekset

500 g                  Wurstin Siskonmakkaraa tai Broiler siskonmakkaraa

2 rkl                    rypsiöljyä

4 kpl                   paistettua kananmunaa

4 kpl                   vaaleaa paahtoleipää

8 kpl                   juustosiivua

1 ruukku            ruohosipulia, hienonnettuna

majoneesia, ketsuppia

Ohjeet

Purista Siskonmakkaroista täyte kulhoon. Muotoile massasta neljä samankokoista pihviä. Kuumenna paistinpannu. Paista Siskonmakkarapihvit pannulla pienessä määrässä rypsiöljyä kunnes pihvit ovat saaneet väriä ja pinta rapeutta. Kypsennä pihvit loppuun uunissa. Nosta pihvit leivinpaperoidulle uunipellille. Laita pihvit 180 asteiseen uuniin 8-10 minuutiksi, tai kunnes pihvit ovat kypsiä. Tällä välin paista pannulla kananmunat haluamaasi kypsyyteen. Lisää pihvien päälle kaksi juustosiivua per pihvi ja anna olla vielä minuutti uunissa, jotta juusto hieman sulaa.

Kasaa leivät. Aloita voitelemalla ketsuppia ja majoneesia leipäsiivujen päälle. Laita seuraavaksi leiville Siskonmakkarapihvit. Lisää paistetut kananmunat pihvien päälle. Lopuksi koristele oopperaleivät vielä silputulla ruohosipulilla. Tarjoile esimerkiksi raikkaan salaatin kera.

Resepti on tehty yhteistyössä monipuolisen ja taitavan 12 kk blogiryhmän kanssa.

Oopperaleivät Siskonmakkarasta

Oopperaleivät Siskonmakkarasta

Vinkki! Mikäli haluat leipiin lisää ruokaisuutta, vaihda paahtoleipä monivilja- tai ruisleipään. Oopperaleipien täytteeksi voit käyttää myös paistettua tai marinoitua sipulia sekä maustekurkkua.

Katso myös muut reseptimme tai tutustu leikkeleisiimme!

Seuraa sivuamme myös instagramissa, jossa muun muassa jaamme herkullisia reseptejä ja esittelemme uutuuksia!

Siskonmakkara pitaleivät

Siskonmakkara pitaleivät ”Tex Mex”

Siskonmakkara pitaleivät ”Tex Mex” ovat sekä kreikkalaisesta että meksikolaisesta keittiöstä vaikutteita saanut mausteinen ruoka. Tällä kertaa pitaleipien väliin sujautetaan perinteisen kebablihan sijaan Tex Mex Siskonmakkarapalleroita, jotka on paistettu rapeaksi pannulla. Potkua leipiin tuo jalapeno, jota voi lisätä oman maun mukaan. Pitaleipien väliin lisätään myös kermaista cheddarkastiketta, joka tasaa mausteisuutta ja tulisuutta. Raikkautta tuovat salsa, tomaatit sekä avokado. Koko komeus koristellaan herneenversoilla. Siskonmakkara pitaleivät ovat rentoa ja maukasta ruokaa, jolla loihdit helposti hyvää!

Noin 30 minuuttia, 4 hengelle

Ainekset

500 g                 Wurstin Siskonmakkaraa tai 600 g Broiler siskonmakkaraa

2 rkl                    rypsiöljyä

4 kpl                   pitaleipiä

100 g                  cheddarkastiketta

100 g                  salsakastiketta

1 rs                     kirsikkatomaatteja, siivutettuna

2 kpl                   avokadoja, kuorittuna ja kuutioituna

2 rkl                    jalapenoja, hienonnettuna

1 ruukku            herneenversoa

Ohjeet

Kuumenna paistinpannu. Lisää pannulle hieman rypsiöljyä. Muotoile Tex Mex Siskonmakkarasta pieniä palloja paistinpannulle. Paista kunnes pallerot ovat saaneet väriä ja rapeutta.

Voit käyttää myös klassisia Siskonmakkaroita, mutta tällöin lisää Siskonmakkarapalleroiden joukkoon taco mausteseos ja 2 – 3 dl vettä. Laske pannun lämpöä hiukan ja hauduta neste pikkuhiljaa pois. Tarkista makkarapallojen kypsyys. Lisää tarvittaessa vettä.

Lämmitä pitaleivät ohjeen mukaan. Tee pitaleipiin tasku avaamalla ne veitsellä. Levitä ensin cheddarjuustokastiketta ja salsaa leiville. Täytä sen jälkeen siskonmakkaroilla ja kasviksilla. Koristele lopuksi herneenversoilla.

Resepti on tehty yhteistyössä monipuolisen ja taitavan 12 kk blogiryhmän kanssa.

Siskonmakkara pitaleivät

Siskonmakkara pitaleivät

Vinkki! Erilaisia täytteitä käyttämällä saat helposti vaihtelua pitaleipiin. Kokeile vaihteluksi vaikka kalkkunaleikettä Siskonmakkaran tilalla ja valmista pitlaeipien täytteeksi avokado-kermaviilikastike, joka sopii yhteen cheddarin ja salsan kanssa. Mikäli haluat leipiin enemmän vaikutteita välimereltä, vaihda täytteisiin esimerkiksi paistettua paprikaa, oliiveja, tsatzikia ja hummusta.

Katso myös muut reseptimme tai tutustu leikkeleisiimme!

Seuraa sivuamme myös instagramissa, jossa muun muassa jaamme herkullisia reseptejä ja esittelemme uutuuksia!

Egg Benedict ja rapeaa krakovaa

Egg  Benedict ja rapeaa krakovaa sopii mainiosti viikonlopun aamupalaksi tai brunssille!

 

Egg Benedict ja rapeaa krakovaa on aamupalojen kuningas. Kyseessä on rapea leipä, jonka päällä on uppomuna. Uppomunien päälle kaadetaan maukasta hollandaisekastiketta. Tässä reseptissä leivän päälle ladotaan myös Wurstin Mini Krakovanakkeja. Tämä herkullinen ja klassinen aamupala ei ole ehkä se kaikkein nopein ja helpoin tehdä, mutta maku on kohdallaan!

 

4 annosta

 

8 kpl kananmuna

1 dl väkiviinaetikkaa

Suolaa

1 pkt Wurstin Mini Krakovanakkeja tai Wurstin Krakova nakkeja

4 kpl valkoviinietikkaa tai vaaleaa balsamicoa

200 g voita sulatettuna

 

Ohjeet

Laita kattilaan vesi kiehumaan. Katso, että kattila on riittävän iso ja vettä ainakin 15cm. Leikkaa Mini krakovanakit pitkittäin ohueksi. Paista Krakovat pannulla rapeiksi ja valuta tämän jälkeen talouspaperin päällä. Kun kattilassa oleva vesi alkaa kuplimaan lisää joukkoon etikka. Riko kananmuna lasiin. Pyöritä kauhalla kiehuvaan veteen pyörre. Laita kanamuna varovasti veteen. Anna kananmunan olla vedessä 2 minuuttia. Tämän jälkeen nosta reikäkauhalla pois. Mausta suolalla.

 

Valmista Hollandaisekastike. Mittaa kananmunan keltuaiset ja etikka kattilaan. Kypsennä miedolla lämmöllä koko ajan sekoittaen. Keltuaismassa vaahtoutuu ensin. Kun vaahto laskee ota kattila sivuun. Lisää voi ohuena nauhana koko ajan sekoittaen. Mausta suolalla. Tarjoile uppomuna, paistetut Mini-Krakovat ja Hollandaisekastike rapean leivän päällä.

 

Vinkki! Ripottele valmiiden leipien päälle esimerkiksi persiljaa tai ruohosipulia! Uppomunia tehdessä kannattaa käyttää ajastinta, jotta munien koostumuksesta tulee oikea.

 

Tsekkaa myös muut reseptimme!

Reseptin on suunnitellut 12 kk blogiryhmä

Seuraa sivuamme myös instagramissa, jossa muun muassa jaamme herkullisia reseptejä ja esittelemme uutuuksia!

Välimerellinen siskonmakkarakastike

Välimerellinen siskonmakkarakastike on maukas ja erilainen ruoka tutusta suosikki raaka-aineesta!

 

Välimerellinen siskonmakkarakastike on maukas ruoka, joka tuo vaihtelua arkeen. Tässä reseptissä siskonmakkaramassasta muotoillaan pullia, kuten lihapullat. Massan joukkoon laitetaan fetaa sekä oliiveja, nämä tuovat kastikkeeseen välimerellistä tunnelmaa. Voit tarjoilla kastikkeen haluamasi pastan kanssa. Potkua kastikkeeseen saat lisäämällä kastikkeen joukon ripauksen chiliä. Tämä kastike on helppo muokata vastaamaan omia mieltymyksiä. Tämä resepti viimeistään todistaa sen, että siskonmakkarasta saa tehtyä monenlaista erilaista ja maukasta ateriaa!

 

4 annosta

 

Ainekset

1 pkt Wurstin Siskonmakkaraa tai Broiler siskonmakkaraa tai Tex mex siskonmakkaraa

1 dl fetajuustoa muruna

1 dl oliiveja hienonnettuna

Oreganoa

Basilikaa

400 g tomaattimurskaa

Pastaa, esim. tagliatelle

Suolaa

Mustapippuria

 

Ohjeet

Purista siskonmakkaroista massa kulhoon. Lisää massan joukkoon fetajuusto ja oliivit. Sekoita ainekset keskenään. Tämän jälkeen muotoile massasta lihapullia ja paista ne pannulla.

Lisää pannulle tomaattimurska ja keitä kastikkeeksi. Mausta kastike suolalla, mustapippurilla ja yrteillä. Tarjoile kastike valitsemasi pastan kanssa. Ripottele lopuksi halutessasi päälle fetajuustoa sekä basilikaa.

 

Vinkki! Lisää massan joukkoon halutessasi jotain muuta juustoa, esimerkiksi mozzarellaa. Tämä resepti on helposti muokattavissa omien mieltymyksiesi mukaisesti. Tahtoessasi tulisuutta ruokaan, voit pilkkoa suoraan massan joukkoon esimerkiksi jalapenoa. Kastikkeen voit tarjoilla halutessasi myös riisin tai perunoiden kanssa.

 

Tsekkaa myös muut reseptimme!

Reseptin on suunnitellut 12 kk blogiryhmä

Seuraa sivuamme myös instagramissa, jossa muun muassa jaamme herkullisia reseptejä ja esittelemme uutuuksia!

currykrakova

Currykrakova on Wurstin versio currywurstista!

 

Currykrakova on Wurstin Mini krakova nakeista tehty ruoka, joka on höystetty currylla maustetulla tomaattikastikkeella. Currywurst on Saksasta, tarkemmin sanottuna Berliinistä, kotoisin oleva grillin herkku. Tämä herkullinen makkara-annos on kehitelty vuonna 1949 ja onkin muodostunut Saksassa klassikoksi. Tämä ruoka on verrattavissa suomalaisten grilliherkkuun makkaraperunoihin. Currykrakova on helppo ja nopea tehdä. Mikäs muukaan nakki tähän sopisi paremmin kuin Mini krakova -nakki, joka palkittiin vuonna 2020 Akateemisen kiuasseuran toimesta vuoden parhaaksi erikoismakkaraksi. Varoitus! Vesipisarat alkaa nousta kielelle jo reseptiä lukiessa!

 

2 annosta

 

Ainekset

1 pkt Wurstin Mini Krakova nakkeja  tai 1 pkt Wurstin Krakova nakkeja

200 g tomaattimurskaa

1 rkl keltaista curryjauhetta

 

Ohjeet

Leikkaa Mini krakova nakit puoliksi. Paista nakit pannulla kauniin ruskeaksi. Laita nakit lautaselle, josta ruoan tarjoilet.

Keitä tomaattimurskaa hieman kasaan. Lisää tomaattimurska nakkien päälle ja lopuksi ripottele curryjauhe annoksen päälle.

Tarjoile perinteitä kunnioittaen ranskalaisten kanssa.

Tämän pikaruokien klassikon osaa tehdä kuka vain.

 

Vinkki! Voit halutessasi lisätä myös hieman sinappia ja sipulia tomaattimurskan joukkoon. Perinteisesti tämä herkku tarjoillaan ranskalaisten kanssa. Mainiosti tämän kanssa sopii myös esimerkiksi lohkoperunat sekä hapankaali. Luodaksesi aitoa grillikioskin tunnelmaa, tarjoile annos kertakäyttöastioista.

 

Tsekkaa myös muut reseptimme!

Reseptin on suunnitellut 12 kk blogiryhmä

Seuraa sivuamme myös instagramissa, jossa muun muassa jaamme herkullisia reseptejä ja esittelemme uutuuksia!

siskonmakkara ramen

Siskonmakkara Ramen tuo keittiöösi japanilaista tunnelmaa!

 

Siskonmakkara Ramen on lämmittävän maukas nuudelikeitto, joka sopii erityisen hyvin koleisiin syyspäiviin. Ramen nuudelikeitto on helppo valmistaa. Ramenista löytyy monia erilaisia variaatioita, meidän versiossamme on käytetty Wurstin Siskonmakkaraa. Tärkeää ramenissa on maukas liemi, joka tulee vastoin kaikkia sääntöjä lopuksi ryystää lautaselta.

 

4 annosta

 

Ainekset

200g Wurstin Siskonmakkaraa tai Broiler siskonmakkaraa

100g ituja

6 dl vettä

3 kpl miso keittopusseja

2 rkl soijaa

1 lime

Seesam öljyä

Inkiväärin pala 2 cm raastettuna

1 kananmuna

200g riisinuudeleita

chiliä, korianteria ja friteerattua sipulia

 

Ohjeet

Kiehauta vesi ja lisää joukkoon miso, soija, limen mehu sekä raastettu inkivääri. Keitä riisinuudelit ohjeen mukaan ja jäähdytä kylmän veden alla.

Purista siskonmakkara palloiksi pannulle ja paista ne kauniin ruskeiksi.

Asettele nuudelit kulhon pohjalle ja kaada maustettu liemi niiden päälle.

Keitä kananmuna kovaksi, 8-10 minuuttia.

Nosta lopuksi annoksen päälle idut, siskonmakkarat, halkaistu keitetty kananmuna. Koristeluun voi käyttää chiliä, korianteria ja friteerattua sipulia. Laita annoksen päälle vielä tippoja seesam öljyä.

 

Vinkki! Laita ramenin joukkoon esimerkiksi pinaattia tai säilykemaissia. Joukkoon sopii myös erittäin hyvin munakoiso ja sienet. Jos ruokailijoilla on erilaisia mieltymyksiä ruoan suhteen, voi jokainen itse lisätä tahtomiaan lisukkeita keiton joukkoon ruokapöydässä.

 

Tsekkaa myös muut reseptimme!

Reseptin on suunnitellut 12 kk blogiryhmä

Seuraa sivuamme myös instagramissa, jossa muun muassa jaamme herkullisia reseptejä ja esittelemme uutuuksia!

uunimakkara mini krakovasta

Uunimakkara Mini Krakovasta on hieman erilainen kuin perinteinen uunimakkara!

 

Uunimakkara mini krakovasta on nopea ja helppo arkiruoka. Perinteisessä uunimakkarassa käytetään suurempia makkaroita. Meidän versiossamme käytetään pienempiä Wurstin Mini Krakova nakkeja. Nakit on maustettu yrtein, joten niistä löytyy itsestään jo paljon makua. Lisää makua tuo krakovien päälle kaadettava maustettu tomaattikastike sekä juustoraaste. Helposti muokattava resepti tuo miellyttävää vaihtelua tähän perinteiseen arkiruokaan.

 

2 annosta

 

Ainekset

1 pkt Wurstin Mini Krakova nakkeja tai 1 pkt Wurstin Krakova nakkeja

200 g tomaattimurskaa

100 g juustoraastetta

Suolaa, mustapippuria, timjamia

 

Ohjeet

Kiehauta tomaattimurska kattilassa. Mausta suolalla, mustapippurilla ja timjamilla. Voit käyttää myös valmiiksi maustettua tomaattimurskaa.

Viillä mini krakova nakit melkein halki, niin että nakki aukeaa ”perhoseksi”. Levitä nakit uunipellille.

Kaada kiehautettua ja maustettua tomaattikastiketta nakkien päälle. Kuorruta nakit lopuksi valitsemallasi juustoraasteella.

Paista 200 asteisessa uunissa noin 8 minuuttia, tai kunnes juusto on ruskistunut kauniisti. Tarjoile uunimakkarat suolakurkkujen kanssa.

 

Vinkki! Uunimakkaran lisukkeeksi sopii hyvin esimerkiksi makoisa perunamuusi tai kasvikset. Juustoraasteena voi valita oman maun mukaisesti, miksei myös esimerkiksi mozzarella -juustoa viipaloituna. Tomaattikastikkeeseen laitettavat mausteet voi myös valita sen mukaan, mitkä itselle ovat mieluisia. Tämä resepti on siis hyvin helposti muokattavissa.

 

Tsekkaa myös muut reseptimme!

Reseptin on suunnitellut 12 kk blogiryhmä

Seuraa sivuamme myös instagramissa, jossa muun muassa jaamme herkullisia reseptejä ja esittelemme uutuuksia!

Tomaattinen siskonmakkaravuoka

Tomaattinen Siskonmakkaravuoka

Tomaattinen Siskonmakkaravuoka vie kielen mennessään! Herkullisessa vuoassa yhdistyvät pehmeän kermainen perunamuusi ja maukas Siskonmakkara. Perunamuusi ja Siskonmakkara ovat myös lapsille maistuvaa ruokaa! Tähän reseptiin voit hyödyntää myös ylijääneet perunamuusit. Mikäli et jaksa valmistaa muusia tai tomaattikastiketta itse, nopeutat reseptiä käyttämällä kaupan valmista perunamuusia ja tomaattikastiketta. Siskonmakkara on hyvin maukas makkara, joka maustaa vuokaa kypsyessään uunissa. Kokeile Siskonmakkaran tilalla myös maustetumpaa makkaraa, mikäli haluat mausteisemman vuoan.

4 hengelle

Ainekset

500 g Wurstin Siskonmakkaraa tai 600 g Broiler siskonmakkaraa

400 g tomaattimurskaa

1 kpl keltasipuli hienonnettuna

ruokaöljyä, suolaa, sokeria, mustapippuria, lehtipersiljaa

800 g jauhoista ruokaperunaa kuorittuna

2-3 dl maitoa

100 g voita

suolaa

200 g juustoraastetta

Ohjeet

Valmista ensin perunamuussi. Keitä perunat kypsiksi. Valuta keitinvesi pois. Lisää maito ja voi. Sekoita ja mausta suolalla.

Valmista seuraavaksi tomaattikastike. Kuumenna paistinpannu, lisää pannulle ruokaöljyä ja purista pannulle Siskonmakkarapalloja. Paista kullanruskeiksi ja lisää sipuli. Kuullota pari minuuttia. Lisää tomaattimurska. Keitä noin vartti kastiketta miedolla lämmöllä kasaan. Mausta suolalla, sokerilla, mustapippurilla ja hienonnetulla lehtipersiljalla. Tarkista maku maistamalla.

Laita kastike uunivuoan pohjalle. Peitä kastike perunamuussilla. Kuorruta juustoraasteella. Paista 200 C asteisessa uunissa 15-20 minuuttia, kunnes juusto on gratinoitunut. Tarjoile tomaattinen Siskonmakkaravuoka raikkaan salaatin kera!

Tsekkaa myös muut reseptimme!

Reseptin on suunnitellut taitava ja monipuolinen 12 kk blogiryhmä

Seuraa sivuamme myös instagramissa, jossa muun muassa jaamme herkullisia reseptejä ja esittelemme uutuuksia!