Krakova nakkipasta
Krakova nakkipasta
Krakova nakkipasta valmistuu lihaisasta ja maukkaasta Wurstin Krakova nakista. Erilaisilla maustetuilla nakeilla saat pastaan helposti vaihtelua ja uutta makua. Tässä reseptissä nakit halkaistaan ja paistetaan pannulla, näin nakkeihin saa uutta ja erilaista ilmettä! Krakova nakkipasta valmistuu hetkessä, tuo arkeen helposti hyvää ja maistuu varmasti koko perheelle!
Alle 30 minuuttia, 4 hengelle
Ainekset
2 pkt Wursti Krakova nakkeja tai vaikka Wursti Feta basilika nakkeja
300 g spaghettia tai muut haluamaasi pastaa
2 rkl rypsiöljyä
2 kpl keltasipulia, suikaloituna
2 kpl valkosipulinkynsiä, hienonnettuna
2 dl ruokakermaa
100 g parmesanjuustoa, raastettuna
suolaa, mustapippuria
Ohjeet
Halkaise Wurstin Krakova nakit pituussuunnassa puoliksi. Halkaise puolikkaat vielä uudelleen pituussuunnassa. Kuumenna paistinpannu. Lisää pannulle rypsiöljy ja Krakova nakit. Ruskista nakkitikut pannulla. Kuori ja hienonna sipulit. Laita pastan vesi kiehumaan. Nosta paistetut nakit sivuun odottamaan tarjoilua.
Lisää samalle pannulle hienonnettu sipuli ja valkosipuli. Kuullota muutama minuutti. Lisää joukkoon ruokakerma. Kiehauta ja mausta suolalla ja mustapippurilla. Keitä pasta kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan. Sekoita pastan joukkoon sipulikerma ja paistetut nakit. Tarjoile parmesanjuustoraasteen ja esimerkiksi vihersalaatin kanssa!
Resepti on tehty yhteistyössä monipuolisen ja taitavan 12 kk blogiryhmän kanssa.
Vinkki! Halkaistuna luonnonsuoli nakeista tulee melkein kuin ranskanperunoita! Paista halkaistut nakit rapeiksi ja tarjoile esimerkiksi dippien kera illanistujaisten tapaspöydässä! Kokeile reseptiin myös esimerkiksi lihaisia ja ruokaisia raakamakkaroita. Paloittele raakamakkarat sopivan kokoisiksi paloiksi ja paista pannulla, kunnes ne ovat läpikypsiä ja kuori rapea.
Katso myös muut reseptimme tai tutustu makkaroihimme!
Seuraa sivuamme myös instagramissa, jossa muun muassa jaamme herkullisia reseptejä ja esittelemme uutuuksia!