Siskonmakkara muffinssit

Siskonmakkara muffinssit

Siskonmakkara muffinssit

Tässä reseptissä valmistetaan Siskonmakkara muffinssit voitaikinalevyistä ja Wurstin Siskonamakkarasta. Muffinssien täytteeksi lisätääb myös herkullista ja kermaista cheddar-juustoraastetta.

Valmistusaika 12 kpl, n. 45 min.

Ainekset

3 kpl (n.200g) Wurstin Siskonmakkaroita

6 kpl voitaikinalevyjä sulatettuna
150 g cheddar-juustoraastetta
1 kananmuna voiteluun

Ohjeet

Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen. Sulata voitaikinalevyt ohjeen mukaan. Aseta voitaikinalevyt pitkittäin pöydälle. Kostuta kädet kylmällä vedellä, jotta siskonmakkaramassaa on helpompi käsitellä. Pursota puolikas yhden makkara sisällöstä jokaiselle levylle. Levitä taikinalevyn päälle pursotettu siskonmakkaran massa tasaisesti levyn päälle. Ripottele cheddar-juustoraastetta taikinalevyille levitetyn siskonmakkaramassan päälle. Kierrä voitaikina siskonmakkara-juusto täytteineen rullaksi. Halkaise rulla kahtia ja painele muffinsivuokaan. Voitele muffinsit kananmunalla ja ripottele päälle vähän cheddar-juustoraastetta. Paista 200 C asteisessa uunissa keskitasolla noin 20 minuuttia, tai kunnes muffinssit ovat kullanruskeita ja siskonmakkara kypsää.

Resepti on tehty yhteistyössä monipuolisen ja taitavan 12 kk blogiryhmän kanssa.

Vinkki! Voit korvata siskonmakkaran esim. Wurstin Krakova nakeilla. Leikkaa tällöin nakit pieniksi paloiksi. Katso myös muut reseptimme!

Seuraa sivuamme myös instagramissa, jossa muun muassa jaamme herkullisia reseptejä ja esittelemme uutuuksia!

Siskonmakkara muffinssi tarjoiltuna leikkuulaudalla

Siskonmakkara muffinssit tarjoiltuna leikkuulaudalla