Siskonmakkara chili con carne
Siskonmakkara chili con carne
Siskonmakkara chili con carne on maukas pataruoka, joka sisältää chiliä, papuja, sipulia ja tomaattikastiketta. Chili con carnen suora suomennos on chiliä lihan kanssa. Tässä reseptissä lihana toimii perinteisen jauhelihan sijasta siskonmakkara. Tämä ruoka tuo sopivasti potkua arkeen!
4 hengelle
Ainekset
1 pkt Wursti Siskonmakkaraa 500g tai Broiler Siskonmakkaraa 300g
1 rkl rypsiöljyä
1 punainen chili
2 valkosipulin kynttä
2 keltasipulia
1 prk tomaattimurskaa
2 dl vettä
1 tl suolaa
1 tl mustapippuria
2 rkl juustokuminaa
250 g kidneypapua
riisiä tarjoiluun
Ohjeet
Purista siskonmakkara pannulle palloiksi ja ruskista öljyssä sipulin, valkosipulin ja chilin kanssa. Mausta suolalla, mustapippurilla ja juustokuminalla. Kaada sekaan tomaattimurska ja vesi ja anna kiehua miedolla lämmöllä noin 20 minuuttia. Valuta kidneypavut ja lisää kastikkeeseen ja anna kiehua vielä noin 5 minuuttia.
Tarjoile keitetyn riisin ja tuoreen korianterin kanssa.
Resepti on tehty yhteistyössä monipuolisen ja taitavan 12 kk blogiryhmän kanssa.
Vinkki! Kokeile tehdä tämä myös broiler versiona käyttämällä Broiler Siskonmakkaraa.
Katso myös muut reseptimme!
Seuraa sivuamme myös instagramissa, jossa muun muassa jaamme herkullisia reseptejä ja esittelemme uutuuksia!