Tag Archive for: broiler

Smashed tacos

Smashed tacos on yhdistelmä ihanan maukasta siskonmakkaraa ja meksikolaisia makuja. Tacot coi hyvin täyttää muullakin kuin jauhelihalla, kokeile siis rohkeasti tätä siskonmakkara-aiheista versiota. Helposti hyvää!

4 hengelle, valmistusaika 30 minuuttia

Ainekset

8 tortillalettua

500 g (1pkt) Wurstin Siskonmakkaraa tai Broiler siskonmakkaraa

rypsiöljyä paistamiseen

Täytteet:

200 g rapeaa salaattia suikaloituna

puolikas kurkkua kuutioituna

4 tomaattia kuutioituna

1 punasipuli viipaloituna

200 g (1 prk) tacokastiketta

200 g juustokastiketta

jalapenoa ja tuoretta korianteria

Ohjeet

Levitä tortillaletut pöydälle. Purista lettujen päälle siskonmakkaroista täyte. Levitä lastalla tai veitsellä tasaisesti makkaramassa letun pinnalle. Kuumenna paistinpannu. Laita paistinpannulle vähän öljyä. Aseta tortillalettu siskonmakkarapuoli alaspäin pannulle. Paista 3-5 minuuttia, kunnes siskonmakkara on ruskistunut. Käännä lettu vielä toisin päin ja paista noin minuutti. Varmista kypsyys. Asettele paistetun siskonmakkaran päälle täytteitä ja taita lettu tacoksi.

Vinkki! Voit valmistaa reseptin myös Broiler siskonmakkarasta!

Katso myös muut herkulliset reseptimme!

Seuraa sivuamme myös instagramissa, jossa muun muassa jaamme herkullisia reseptejä ja esittelemme uutuuksia!

Curry-broiler siskonmakkarakastike

Curry-broiler siskonmakkarakastike on resepti, jossa yhdistyvät  lähes legendaarisesti yhteensopivat curry-mauste ja kana. Tämä ruoka on nopea ja helppo valmistaa. Curry-maustettu kastike lämmittää niin mieltä kuin sydäntä. Helposti hyvää!

2 hengelle, valmistusaika 20 minuuttia

Ainekset

300 g (1pkt) Wurstin Broileri siskonmakkaraa tai Wurstin Siskonmakkaraa

2 rkl rypsiöljyä

2 tl currymausteseosta

2 keltasipulia hienonnettuna

2 dl ruokakermaa

½ tl suolaa

Ohjeet

Kuumenna paistinpannu. Lisää pannulle rypsiöljy ja puristele Wurstin broiler siskonmakkarasta pieniä palloja pannulle. Paista kullanruskeiksi. Lisää pannulle keltasipuli ja currymausteseos. Kuullota vielä pari minuuttia. Lisää joukkoon ruokakerma. Pienennä lämpöä ja hauduttele miedolla lämmöllä kypsäksi. Mausta suolalla. Tarjoile keitetyn riisin ja paistettujen kasvisten kanssa.

Vinkki! Voit valmistaa reseptin myös tavallisesta siskonmakkarasta!

Katso myös muut herkulliset reseptimme!

Seuraa sivuamme myös instagramissa, jossa muun muassa jaamme herkullisia reseptejä ja esittelemme uutuuksia!

Thai siskonmakkarakeitto

Thai Siskis on siskonmakkarakeiton kaakkois-aasialainen versio.

Thai Siskis juontaa juurensa Aasian makuihin. Siskonmakkara ja Aasia saattaa ensin kuulostaa oudolta yhdistelmältä. Mutta thaimaalaiset syövät usein nuudelikeittonsa seassa lihasta valmistettuja palleroita. Tässä reseptissä käytetään Siskonmakkaramme broilerista tehtyä versiota. Thaimaalainen siskiskeitto on maustettu thairuokakulttuurista tutuilla mausteilla mm. kookosmaidolla, limellä ja currytahnalla.

4-5 hengelle, n.40 min

Ainekset

600g / 2 rasiaa Broiler Siskonmakkaraa tai Broiler siskonmakkaraa

1 keltasipuli

2 porkkanaa

pala inkivääriä

2 valkosipulikynttä

1 rkl keltaista currytahnaa

1 tlk kookosmaitoa

2 dl vettä

1 tl suolaa

1tl sokeria

1 lime

korianteria

300g riisinuudeleita

chiliä

Ohjeet

Ota broiler siskonmakkarat lämpimään n. puoli tuntia ennen paistoa. Laita pannu kuumenemaan. Lisää pannulle tilkka öljyä ja pursota siskonmakkaroista pannulle n. 2-3cm paksuisia palleroita. Palleroiden paistuessa kuori ja hienonna sipulit, valkosipulit, inkivääri ja chili sekä suikaloi porkkanat. Paista siskonmakkarapallerot pannulla kunnes pinta saa ruskean värin. Pilko porkkanat, sipuli, inkivääri ja valkosipulit ja heitä joukkoon. Nosta paistetut siskonmakkarapallerot sivuun, lisää kasvikset pannulle ja currytahna niiden joukkoon. Kun kasvikset ovat saaneet hiukan väriä, kaada sekaan siskispallerot, vesi sekä kookosmaito ja anna kiehahtaa. Kypsennä nuudelit tällä välin pakkauksen ohjeen mukaan. Kun keitto on kiehahtanut, lisää suola sekä sokeri ja nosta esikypsennetyt nuudelit keiton sekaan. Purista sekaan limen mehu ja koristele korianterilla. Tarkista maku. Jos ruoasta puuttuu makua, lisää sekaan suolaa ja sokeria sekä tarvittaessa currytahnaa. Myös limeä voi lisätä.

Vinkki! Jos tykkäät syödä currysi tulisena, lisää joukkoon tuoretta tai kuivattua chiliä.

Tsekkaa myös muut Siskonmakkara-reseptimme!

Reseptin on suunnitellut 12 kk blogiryhmä

Seuraa sivuamme myös instagramissa, jossa muun muassa jaamme herkullisia reseptejä ja esittelemme uutuuksia!