Currykrakova on Wurstin versio currywurstista!
Currykrakova on Wurstin Mini krakova nakeista tehty ruoka, joka on höystetty currylla maustetulla tomaattikastikkeella. Currywurst on Saksasta, tarkemmin sanottuna Berliinistä, kotoisin oleva grillin herkku. Tämä herkullinen makkara-annos on kehitelty vuonna 1949 ja onkin muodostunut Saksassa klassikoksi. Tämä ruoka on verrattavissa suomalaisten grilliherkkuun makkaraperunoihin. Currykrakova on helppo ja nopea tehdä. Mikäs muukaan nakki tähän sopisi paremmin kuin Mini krakova -nakki, joka palkittiin vuonna 2020 Akateemisen kiuasseuran toimesta vuoden parhaaksi erikoismakkaraksi. Varoitus! Vesipisarat alkaa nousta kielelle jo reseptiä lukiessa!
2 annosta
Ainekset
1 pkt Wurstin Mini Krakova nakkeja tai 1 pkt Wurstin Krakova nakkeja
200 g tomaattimurskaa
1 rkl keltaista curryjauhetta
Ohjeet
Leikkaa Mini krakova nakit puoliksi. Paista nakit pannulla kauniin ruskeaksi. Laita nakit lautaselle, josta ruoan tarjoilet.
Keitä tomaattimurskaa hieman kasaan. Lisää tomaattimurska nakkien päälle ja lopuksi ripottele curryjauhe annoksen päälle.
Tarjoile perinteitä kunnioittaen ranskalaisten kanssa.
Tämän pikaruokien klassikon osaa tehdä kuka vain.
Vinkki! Voit halutessasi lisätä myös hieman sinappia ja sipulia tomaattimurskan joukkoon. Perinteisesti tämä herkku tarjoillaan ranskalaisten kanssa. Mainiosti tämän kanssa sopii myös esimerkiksi lohkoperunat sekä hapankaali. Luodaksesi aitoa grillikioskin tunnelmaa, tarjoile annos kertakäyttöastioista.
Tsekkaa myös muut reseptimme!
Reseptin on suunnitellut 12 kk blogiryhmä
Seuraa sivuamme myös instagramissa, jossa muun muassa jaamme herkullisia reseptejä ja esittelemme uutuuksia!