Tag Archive for: juhlat

Glögimarinoitu kaali-rusinasalaatti ja joulukalkkunaa

Glögimarinoitu kaali-rusinasalaatti ja joulukalkkunaa

Joulupöytään raikasta vaihtelua tuo glögimarinoitu kaali-rusinasalaatti ja joulukalkkunaa, joka on helppo ja nopea valmistaa. Vaalealla glögillä maustettu valkokaali rusinoiden kera on maukas ja helppo lisuke joulukalkkunalle. Salaatin valmistamiseen ei mene kauaa aikaa ja kun sen tekee hyvissä ajoin, ehtii se tekeytyä ja marinoitua rauhassa.

4 hengelle

Valmistusaika n. 20 min

Tekeytymisaika 4 h

Ainekset

1 pkt (1kg) Wurstin Joulukalkkunaa

500 g valkokaalia, suikaloituna

200 g rusinaa

2,5 dl vaaleaa glögiä

0,5 dl sokeria

0,5 dl omenaviinietikkaa

2 tl suolaa

1 ruukku tuoretta lehtipersiljaa

Ohjeet

Mittaa vaalea glögi, omenaviinietikka, sokeri ja suola kattilaan. Laita toiseen kulhoon kaalisuikaleet ja rusinat. Kiehauta kattilassa glögiliemi. Kaada liemi kuumana kaalien ja rusinoiden päälle. Peitä kelmulla, tai ilmatiiviillä kannella. Laita sivuun tekeytymään noin neljäksi tunniksi. Ennen tarjoilua valuta liemi pois ja revi tuoretta lehtipersiljaa kaalien ja rusinoiden joukkoon. Tarjoile salaatti Wurstin joulukalkkunasiivujen kanssa.

Glögimarinoitu kaali-rusinasalaatti ja joulukalkkunaa

Vinkki! 

Katso myös muut reseptimme!

Seuraa sivuamme myös instagramissa, jossa muun muassa jaamme herkullisia reseptejä ja esittelemme uutuuksia!

Viinissä haudutettua sipulia ja joulukinkkua

Viinissä haudutettua sipulia ja joulukinkkua

Kun haluat joulupöydän tarjoiluihin vaihtelua, mutta yksinkertaisella ja mutkattomalla tavalla, valmista viinissä haudutettua sipulia ja joulukinkkua. Sipuli maustetaan jouluisilla muun muassa glögistä tutuilla mausteilla kuten kanelilla ja neilikalla. Joulukinkku on totuttu nauttimaan sinapin kera, mutta kokeile vaihteeksi jotain muuta piristämään pikkujoulu- tai joulunpyhien ruokapöytää!

4 hengelle.

Valmistusaika n. 15 min.

Tekeytymisaika 4 h.

Ainekset

1 pkt (1kg) Wurstin Joulukinkkua

1 dl puna- tai portviiniä
1 dl vesi
0,5 dl sokeri
1 tl suola
1 kpl tähtianis
1 kpl kanelitanko
1 kpl neilikka
3 kpl makea sipuli

Ohjeet

Mittaa kaikki muut ainekset kattilaan paitsi sipulit. Kuori ja leikkaa sipulit viipaleiksi. Kun marinadi kattilassa kiehuu, lisää sipulit joukkoon. Anna kiehua muutama minuutti. Nosta sivuun ja laita kylmään tekeytymään noin neljäksi tunniksi. Tarjoile Wurstin Joulukinkkusiivujen kanssa.

Vinkki! 

Katso myös muut reseptimme!

Seuraa sivuamme myös instagramissa, jossa muun muassa jaamme herkullisia reseptejä ja esittelemme uutuuksia!

Piparjuurisinappi joulukinkulle

Piparjuurisinappi joulukinkulle

Toiset meistä pitävät jouluvalmisteluista suuresti, osalle ne taas tuottavat tuskaa ja ajatuskin ahdistaa. Valmiiksi siivutettu Joulukinkku on oivallinen valinta juhlapöytään niille, jotka haluavat selvitä Joulunajan kokkailuista helpolla tai eivät tarvitse kinkkua suurelle väelle. Valmiiksi siivutettu Wurstin Joulukinkku on helppo nostaa tarjolle ja lisätä kylkeen haluamiaan lisukkeita. Tässä reseptissä valmistetaan piparjuurisinappi höysteeksi Joulukinkulle. Piparjuurisinappi antaa kinkulle pientä potkua ja tuo tarjoiluihin eksoottista säväystä.  Tarjoile piparjuurella maustettua sinappia kinkun ja laatikoiden rinnalla. Tällä reseptillä loihdit juhlaan helposti hyvää!

Noin 30 minuuttia, 4 hengelle

Ainekset

Wurstin Joulukinkkua

Piparjuurisinappi:

1 dl sinappijauhetta

1 dl sokeria

1 kpl kananmuna

2 dl kuohukermaa

1 tl omenaviinietikkaa

10 g piparjuurta, kuorittu

Ohjeet

Mittaa ainekset kattilaan piparjuurta lukuun ottamatta. Kiehauta koko ajan sekoittaen. Keitä muutama minuutti miedolla lämmöllä. Lisää tarvittaessa nestettä. Raasta kuorittu piparjuuri lopuksi joukkoon. Lisää piparjuurta maltilla ja vähän kerrallaan, sillä sen maku on voimakas. Piparjuurta on sopivasti, kun se antaa sinapille pientä potkua, mutta ei peitä liikaa muita makuja tai polttele suussa liikaa. Anna maustua yön yli. Lämmitä kastike uudelleen ja tarjoile Wurstin Joulukinkku siivujen kera!

Resepti on tehty yhteistyössä monipuolisen ja taitavan 12 kk blogiryhmän kanssa.

Piparjuurisinappia ja Joulukinkkua

Vinkki! Tarjoile piparjuurisinappi Joulukinkkusiivujen sekä muiden jouluisten ruokien kera. Kokeile myös lihaisaa fileestä valmistettua Wurstin Joulukalkkunaa! Kokeile piparjuurisinappi myös mietojen makkaroiden höysteenä tuomaan lisää makua ja potkua.

Katso myös muut reseptimme tai tutustu tuotteisiimme!

Seuraa sivuamme myös instagramissa, jossa muun muassa jaamme herkullisia reseptejä ja esittelemme uutuuksia!

Palvikalkkuna piirakka

Palvikalkkuna piirakka

Piirakat ovat suosittuja tarjoiltavia kahvipöydässä. Ne sopivat erityisen hyvin myös välipalaksi tai myöhäisillan pikkusuolaiseksi! Palvikalkkuna piirakka on helppo valmistaa etukäteen. Piirakan maku vain paranee yön yli odotellessa. Tällä reseptillä saat kahvipöydän tarjoiluihin helposti hyvää!

Noin n. 60 minuuttia, 4 hengelle

Ainekset

1 pkt (300 g)    Wurstin Extra Palvikalkkunaa, kuutioituna

1 kpl                   suolainen piirakkapohja

1 kpl                   purjosipulia, viipaloituna

1 kpl                   suippopaprikaa, kuutioituna

1 ruukku           persiljaa, hienonnettuna

150 g                  juustoraastetta

2 dl                      ruokakermaa

2 kpl                   kananmunaa

1 tl                       suola

mustapippuria myllystä

Ohjeet

Ota piirakkapohja sulamaan ja sulata pakkauksen ohjeen mukaan. Vuoraa leivinpaperilla pyöreä piirakkavuoka.  Levitä sormin tai kaulimen avulla piirakkapohja vuokaan. Töki haarukalla piirakkapohjaan muutamia reikiä. Esipaista piirakkapohjaa 180 C asteisessa uunissa 10 minuuttia.

Valmista täyte. Sekoita kuutioitu paprika, hienonnettu persilja sekä purjosipuli ja Wurstin Extra Palvikalkkuna keskenään. Levitä täyte piirakkapohjalle. Sekoita kulhossa ruokakerma, kananmuna ja suola. Mausta vielä mustapippurilla. Valuta kerma-munaseos piirakkaan täytteen päälle. Ripottele piirakan päälle juustoraaste. Paista 165 C asteisessa uunissa 25 minuuttia tai kunnes juusto on gratinoitunut ja piirakka hyytynyt.

Resepti on tehty yhteistyössä monipuolisen ja taitavan 12 kk blogiryhmän kanssa.

Palvikalkkuna piirakka

Palvikalkkuna piirakkaa

Vinkki! Kokeile piirakkaan myös Extra Palvikinkkua tai muuta leikkelettämme. Kokeile piirakkaan myös rukiista piirakkapohjaa, joka antaa piirakalle lisää ruokaisuutta ja maanläheistä makua.

Katso myös muut reseptimme tai tutustu leikkeleisiimme!

Seuraa sivuamme myös instagramissa, jossa muun muassa jaamme herkullisia reseptejä ja esittelemme uutuuksia!

Pasteijat kinkkutäytteellä
Pasteijat kinkkutäytteellä ovat mukava suolainen naposteltava esim. kahvipöydässä tai myöhäisillan pikkusuolaiseksi.

Pasteijat kinkkutäytteellä on koko perheen herkkua, joita voi valmistaa myös esimerkiksi juhliin. Pasteijat ovat helppoja valmistaa ja ne maistuvat hyvältä sekä lämpimänä että kylmänäkin. Pasteijan voi täyttää lähes millä vain. Tässä meidän versiossa pasteijat on täytetty klassisesti kinkulla sekä juustolla.

12 kpl, valmistus n. 60 min.

Ainekset

1 pkt (500 g) lehti- tai voitaikinalevyjä

100-150 g Wurstin Punasuolattua Joulukinkkua tai esim. Wurstin Extra Palvikinkkua

100 g maustamatonta tuorejuustoa

1 rkl ruohosipulia

100 g juustoraastetta

mustapippuria ja muita mausteita haluamasi

kananmunaa voiteluun

unikon- tai seesaminsiemeniä koristeluun

 

Ohjeet

Sulata taikinalevyt ohjeet mukaan. Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen.

Valmista täyte sillä välin. Suikaloi tai kuutio kinkku. Hienonna ruohosipuli. Sekoita kinkku, ruohosipuli sekä juustoraaste tuorejuuston joukkoon. Mausta pippurilla ym. haluamillasi mausteilla.

Leikkaa taikinalevyt keskeltä kahtia ja laita täytettä levyille noin yhden ruokalusikallisen verran. Älä täytä pasteijoita liian täyteen, jotta ne eivät avaudu uunissa. Käännä levyn toinen puoli toisen puolen päälle niin, että pasteijasta tulee kolmion mallinen. Painele reunus kiinni esim. haarukalla.

Pistele haarukalla muutamia reikiä pasteijoiden päälle, jotta ne eivät avautuisi niin herkästi.

Voitele pasteijat kananmunalla ja ripottele päälle halutessasi unikon- tai seesaminsiemeniä. Paista pasteijoita uunin keskitasolla noin 15 minuuttia. Mikäli pasteijat avautuvat hieman uunissa, painele ne takaisin kiinni heti paiston jälkeen.

 

pasteijat kinkkutäytteellä

 

Pasteijat kinkkutäytteellä

Pasteijat kinkkutäytteellä

Vinkki! Voit tehdä pasteijasta halutessasi myös kalkkuna version, käyttämällä esim. Wurstin Extra Palvikalkkunaa. Voit laittaa sisään myös esim. paprikaa tai keitettyä kananmunaa.

Katso myös muut reseptimme tai tutustu leikkeleisiimme!

Seuraa sivuamme myös instagramissa, jossa muun muassa jaamme herkullisia reseptejä ja esittelemme uutuuksia!

juhlakauden napostelulautanen
Juhlakauden napostelulautanen on parhaimmillaan, kun siihen käytetään lihaisia leikkeleitä ja mausteista naposteluun sopivia nakkeja!

Juhlakauden napostelulautanen on helppo valmistaa. Napostelulautaselle sopivat erityisesti Wurstin Sinappikinkku- ja Sinappikalkkuna leikkeleet. Leikkeleet on valmistettu parhaista lihoista, fileestä ja paistista. Niissä on herkullinen sinappireunus, joka on myös näyttävän näköinen lautasella. Leikkeleiden rinnalla maistuu yrttinen Mini Krakova nakki, joka on kooltaan sopiva naposteluun.

 

Ainekset

Wurstin Sinappikalkkunaa

Wurstin Sinappikinkkua

Wurstin Maukkaat Mini Krakova Nakkeja

 

Viikuna-saksanpähkinä hilloke:

4 kpl tuoretta viikunaa

100 g murskattuja saksanpähkinöitä

1 dl vaahterasiirappia

 

Juustoinen dippikastike:

1 dl kermaa

2 dl maitoa

100 g cheddarjuustoa raastettuna

1 tl maizenaa

suolaa

mustapippuria

 

Ohjeet

Paista Krakova nakkeja paistinpannulla öljyssä saadaksesi pintaan kauniin värin. Kääräise leikkeleet rullalle ja asettele näyttävästi tarjoiluastialle. Tarjoile naposteltavat dippikastikkeiden, juustojen sekä muiden lisukkeiden kera!

 

Viikuna-Saksanpähkinähilloke on erittäin helppo tehdä. Leikkaa viikunat haluttuun muotoon. Sekoita pähkinöiden ja siirapin kanssa. Anna maustua jääkaapissa pari tuntia.

 

Juustoinen dippikastikekin onnistuu käden käänteessä. Mittaa nesteet kattilaan. Ota ruokalusikallinen maitoa sivuun ja sekoita maizena siihen. Kiehauta maito-kermaseos ja lisää juusto. Keitä, kunnes juusto on sulanut. Lisää maizenamaito ohuena nauhana koko ajan sekoittaen. Mausta suolalla ja pippurilla.

 

juhlakauden napostelulautanen

 

Vinkki! Napostelulautaselle voi laittaa lähes mitä vain. Leikkeleiden ja nakkien lisäksi sopii hyvin erilaiset juustot ja hedelmät. Valitse lisukkeet sopimaan oman maun ja juhlan mukaisesti.

Katso myös muut reseptimme tai tutustu myös muihin leikkeleisiimme!

Seuraa sivuamme myös instagramissa, jossa muun muassa jaamme herkullisia reseptejä ja esittelemme uutuuksia!

muumio nakkikääröt
Muumio nakkikääröt ovat hauska tarjottava Halloweeniin!

Muumio nakkikääröt maistuvat sekä lapsille että aikuisille. Nakkikääröjen valmistaminen on nopeaa ja helppoa. Näiden puuhastelu sopii hyvin koko perheelle.  Ulkonäöltään nakkikääröt sopivat täydellisesti esimerkiksi Halloween -juhliin. Voit myös tehdä kääröt valmiiksi edellisenäkin päivänä. Nämä maistuvat erittäin hyvin sekä kylmänä että lämpimänä.

 

8 kpl, valmistus alle 30 min.

 

Ainekset

2 pkt (500g / 8 kpl) Wurstin Krakova nakkeja tai Wurstin Chorizo-nakkeja

1 pkt voitaikinaa

1 kananmuna voiteluun

ketsuppia tai sinappia tarjoiluun

 

Ohjeet

Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.

Kauli lehtitaikin ohueksi levyksi ja leikkaa siitä ohuita kaistaleita pizzarullan tai veitsen avulla.

Kiedo taikina kaistaleita nakkien ympärille. Katkaise kaistaleiden päät niin, että ne jäävät muumion selkäpuolelle. Jätä yläosaan tilaa, jotta saat tehtyä muumiolle silmät (tee silmät sinapista tai ketsupista paiston jälkeen).Huomioi, että voitaikina leviää hieman paistettaessa. Laita muumiot leivinpaperin päälle selkäpuoli peltiä vasten, jotta eivät lähde purkautumaan.

Voitele muumiot kananmunalla saadaksesi kauniin ruskean pinnan. Paista 18–20 minuuttia, kunnes taikina on kauniin kullanruskea. Laita ennen tarjoilua pienet pallot ketsuppia tai sinappia silmiksi.

 

muumio nakkikäärö

muumio nakkikääröt

Vinkki! Tarjoile nakkipiilot esimerkiksi ketsupin, sinapin tai jonkin dipin kanssa. Muumion silmät voi tehdä myös esimerkiksi majoneesista ja mustista oliiveista.

Katso myös muut reseptimme tai tutustu makkaroihimme!

Seuraa sivuamme myös instagramissa, joss a muun muassa jaamme herkullisia reseptejä ja esittelemme uutuuksia!

kinkku-sienipiirakka

Kinkku-sienipiirakka on ruokaisa, helppo ja maukas tarjoiltava.

Kinkku-sienipiirakka on hyvä tarjoiltava illanistujaisiin tai juhliin. Piirakka maistuu hyvin myös välipalana esim. raikkaan salaatin kera. Tähän maukkaaseen piirakkaan voi laittaa sieniä oman maun mukaan. Erityisen hyvin tähän reseptiin sopii kanttarellit, suppilovahverot ja tatit. Tee piirakka etukäteen ja anna sen maustua jääkaapissa.

 

75 min, 15-20 hengelle. Pellillinen, pellin koko n.32 x 33 cm

 

Rukiinen rahkavoitaikina

250g voita

3 dl vehnäjauhoja

1½ dl ruisjauhoja

1 tl leivinjauhetta

ripaus suolaa

250g maitorahkaa

 

Täyte

Sieniä oman maun mukaan, esim. n. 2 kourallista

4–6 sipulia

voita tai margariinia paistamiseen

4 kananmunaa

4 dl kermaa

mustapippuria, suolaa, timjamia ja valkosipulijauhetta

4 dl juustoraastetta (esim. cheddar-mozzarella sekoitusta)

150g-200g Wurstin Extra Palvikinkkua

 

Ohje

Nypi huoneenlämpöinen voi kuivien aineiden joukkoon. Lisää sekaan rahka ja sekoita tasaiseksi. Jaa taikina pienissä osissa pellille leivinpaperin päälle, ota avuksi jauhoja ja painele taikina käsin pellin kokoiseksi levyksi, myös pellin reunoille.

 

Valmistele sienet. Mikäli käytät kuivattuja sieniä, liota niitä n. 15 min vedessä ja tämän jälkeen valuta ne ennen käyttöä. Pilko sipulit ja hienonna sienet. Kuullota pilkottu sipuli voissa. Lisää hienonnetut sienet ja paista hetki, jotta neste haihtuu. Lisää mausteet, suolan määrää voi säätää myöhemmin. Laita täyte kulhoon ja lisää joukkoon hienonnettu kinkku, kerma ja puolet juustoraasteesta. Sekoita ja tarkista maku sekä suola. Lisää mausteita tai suolaa tarvittaessa. Tämän jälkeen lisää joukkoon kananmunat ja sekoita täyte tasaiseksi. Kaada täyte ruispohjalle ja ripottele täytteen päälle loput juustoraasteesta.

 

Paista uunissa 180 °C noin puoli tuntia, kunnes piirakka on kypsä ja saanut kauniin ruskean värin.

Anna piirakan jäähtyä hetken ja leikkaa haluamasi kokoisiksi paloiksi. Tarjoile esim. raikkaan rucolasalaatin kera.

 

Vinkki! Voit myös korvata kinkun esimerkiksi paistetulla pekonimurulla tai savupororouheella. Lisää tällöin 100g-150g huomioiden täytteen suolaisuus.

 

Katso myös muut leikkele reseptimme!

 

Tutustu myös kinkku-aurajuustopiirakkaan tai muihin resepteihimme!

 

Seuraa sivuamme myös instagramissa, jossa muun muassa jaamme herkullisia reseptejä ja esittelemme uutuuksia!

Nakkipiilot
Nakkipiilot ovat helposti valmistettavia ja maukkaita herkkuja.

Nakkipiilot sopivat hyvin viikonlopun iltapalaksi tai jopa illanistujaisiin ja juhliin. Nakkipiilojen valmistaminen on nopeaa ja helppoa.  Nakkipiilot ovat herkullisia sekä lämpimänä että kylmänä. Nämä maistuvat koko perheelle!

 

8 kpl, valmistus alle 30 min.

 

Ainekset

2 pkt (250g / 8 kpl) Wurstin Chorizo-nakkeja tai esim. Wursti Krakova nakkeja

voi- tai lehtitaikinaa

ketsuppia

juoksevaa maustettua sulatejuustoa

1 kananmuna

seesaminsiemeniä tai unikonsiemeniä

 

Ohjeet

Laita voitaikinalevyt sulamaan leivinpaperin päälle. Kun levyt ovat sulaneet, puolita ne.

Voit tehdä esimerkiksi ketsupilla tai juoksevalla sulatejuustolla höystettyjä nakkipiiloja. Levitä ketsuppi / juokseva sulatejuusto levyjen toiseen reunaan. Voit myös laittaa halutessasi mausteita piilon sisään. Laita nakit päälle ja pyöräytä taikinan nakin ympärille. Purista taikinan saumat tiukasti kiinni. Asettele nakkipiilot leivinpaperille niin, että saumapuoli on alaspäin. Tällöin pysyvät hyvin kasassa.

Voitele nakkipiilojen päälle kananmunaa, saadaksesi niihin ruskettuneen pinnan. Lopuksi voit ripotella päälle esimerkiksi seesaminsiemeniä tai unikonsiemeniä koristeeksi ja hieman makua tuomaan.

Paista 225-asteisen uunin keskitasossa 10-15 minuuttia.

 

Vinkki! Jos tahdot tehdä pienempiä piiloja, voit jakaa levyt neljään osaan ja halkaista nakit kahtia. Näin saat tuplamäärän pienempiä herkkuja! Tarjoile nakkipiilot esimerkiksi ketsupin, sinapin tai jonkin dipin kanssa.

Leikkaa jokaiseen taikinapalaan kolme viiltoa. Tällöin saat nakkipiiloihin hauskat raidat pintaan.

Katso myös muut reseptimme tai tutustu makkaroihimme!

Seuraa sivuamme myös instagramissa, jossa muun muassa jaamme herkullisia reseptejä ja esittelemme uutuuksia!

Lampaan ulkofileetä ja uunijuurekset

Lampaan ulkofilee ja uunijuurekset on resepti, jossa hyödynnetään pakkauksessa oleva marinadi.

Lampaan ulkofilee maistuu monelle pääsiäisen aikaan juhlapöydässä. Ulkofilee sopii kuitenkin mainiosti myös viikonlopun tai juhlien ruokapöytään. Wurstin Lampaan ulkofilee on marinoitu yrttiöljyllä. Yrttiöljyssä maistuvat valkosipuli sekä yrtit mm. persilja ja timjami, jotka sopivat hyvin yhteen lampaan fileen kanssa. Ylimääräisen marinadin voit hyödyntää mainiosti vaikkapa uunijuuresten maustamiseen, joihin se sopii myös erinomaisesti. Sinun ei tarvitse lisätä juureksiin muita mausteita, marinadi mausteineen ja yrtteineen riittää hyvin. Näin vältyt hävikiltä! Lampaan ulkofilee kypsennetään oman maun mukaan. Osa tykkää jättää lihan punaisemmaksi, osa haluaa kypsentää fileen täysin kypsäksi. Haluttu kypsennysaste vaikuttaa kypsennysaikaan. Lampaan filee maistuu hyvin uunijuuresten kanssa.

Ainekset

500g Wurstin Lampaan marinoitua ulkofileetä

Öljyä ja/tai voita

suolaa

mustapippuria

2-4 porkkanaa

2 palsternakkaa

1 lanttua

1/2 juuriselleri

1-2 punasipulia

Ohjeet

Ota liha huoneenlämpöön n. 30 min ennen paistoa. Pyyhi fileestä liiat marinadit pois. Ota myös rasiasta samalla ylimääräinen marinadi talteen. Pese tai kuori juurekset ja paloittele tai lohko ne. Laita juurekset kulhoon ja kaada marinadi niiden joukkoon. Sekoita marinadi tasaisesti juureksiin. Paista 200 asteessa noin puoli tuntia tai kunnes juurekset ovat sopivan pehmeitä. Juureksiin saa jäädä hieman purutuntumaa.

Laita pannu kuumenemaan. Pannu saa olla melko kuuma, jotta liha ruskistuu lyhyessäkin paistoajassa kauniin ruskeaksi ja maukkaaksi. Lisää pannulle öljyä tai öljy-voi seosta. Paista lampaan ulkofileisiin kaunis väri kuumalla paistinpannulla. Paista fileitä noin 2 minuuttia per puoli, tällöin liha on medium. Paistoaika vaihtelee kuitenkin paljon fileiden paksuuden ja koon mukaan. Mausta makusi mukaan pippurilla ja suolalla. Nosta fileet folioon vetäytymään noin 10 minuutiksi. Kokoa lautaselle uunijuureksia sekä hieman vetäytynyt filee. Voit myös halutessasi leikata fileen vetäytymisen jälkeen viipaleiksi.

Vinkki! Lampaan ulkofilee ja uunijuurekset voit tarjoilla myös perunamuusin kera. Katso ohje muusin tekoon täältä! Lampaan ulkofilee maistuu hyvin myös esimerkiksi minttuhyytelön kera.

Katso myös muut reseptimme!

Seuraa sivuamme myös instagramissa, jossa muun muassa jaamme herkullisia reseptejä ja esittelemme uutuuksia!