Sinappikalkkuna kiusaus tuo vaihtelua perinteisen kinkkukiusauksen rinnalle.
Sinappikalkkuna on valmistettu kokonaisesta kalkkunan fileestä ja siinä maistuu aidosti liha. Kalkkunanliha on lihaisampaa kuin esim. broilerinliha. Tässä reseptissä perinteinen kinkkukiusaus on saanut uutta potkua herkullisesta sinappikalkkunasta.
4 hengelle
Ainekset
400 g Wurstin Sinappikalkkunaa tai Wurstin Extrapalvibroileria
800 g kiinteää ruokaperunaa kuorittuna ja viipaloituna
2-3 kpl keltasipulia hienonnettuna
1 kpl valkosipulin kynsi hienonnettuna
ruokaöljyä
5 dl kerma
suolaa, mustapippuria
Ohjeet
Laita uunivuoan pohjalle leivinpaperi. Kuullota sipuleita ruokaöljyssä hetki. Sekoita perunaviipaleet ja sipulit. Kasaa uunivuokaan kerroksia peruna-sipulisekoituksesta ja kalkkunasta vuorotellen. päällimmäiseksi kerrokseksi perunaa ja sipulia. Mausta kerma suolalla ja mustapippurilla. Kaada uunivuokaan. Paista 180 C asteisessa uunissa noin 40 minuuttia, tai kunnes perunat ovat kypsiä. Tarjoile sinappikalkkuna kiusaus raikkaan salaatin kera!
Tsekkaa myös muut reseptimme!
Reseptin on suunnitellut 12 kk blogiryhmä
Seuraa sivuamme myös instagramissa, jossa muun muassa jaamme herkullisia reseptejä ja esittelemme uutuuksia!