Siskonmakkaraa teriyakikastikkeessa
Siskonmakkaraa teriyakikastikkeessa tuo aasialaista tunnelmaa keittiöön. Tässä reseptissä teriyakikastike sekoitetaan paistettujen Siskonmakkara palleroiden joukkoon. Tämä ruoka tuo mukavaa vaihtelua sekä arkeen että viikonloppuun!
4 hengelle
Valmistus n. 45 minuuttia
Ainekset
1 pkt (500 g) Wurstin Siskonmakkaraa
0,5 dl rypsiöljyä paistamiseen
Teriyaki-kastike
2 dl teriyakikastiketta
0,5 dl sushi-inkiväärin lientä
2 rkl murskattua sushi-inkivääriä
1 dl vettä
0,5 dl mirinkastiketta
0,5 dl soijakastiketta
2 punaista chiliä viipaloituna
1 ruukku tuoretta korianteria hienonnettuna
Lisukkeet
Lisukkeeksi jasmiiniriisiä ohjeen mukaan sekä paistettuja kasviksi esimerkiksi wok vihanneksia
Ohjeet
Kuumenna iso paistinpannu. Lisää pannulle rypsiöljy ja puristele Siskonmakkaroista palloja pannulle. Paista Siskonmakkara palleroita keskilämmöllä muutama minuutti välillä käännellen kunnes pallerot ovat saaneet väriä. Lisää Siskonmakkaroiden joukkoon pannulle teriyakikastike, sushi-inkiväärin liemi, morttelissa murskatut sushi-inkiväärit, vesi, mirinkastike ja soijakastike. Sekoita ja tarkista maku. Hauduta palleroita noin 5 minuuttia ja tarkista, että ne ovat läpikypsiä. Lisää hetki ennen tarjoilua joukkoon punainen chili ja tuore korianteri. Tarjoile paistettujen kasvisten ja jasmiiniriisin kanssa.
Resepti on tehty yhteistyössä monipuolisen ja taitavan 12 kk blogiryhmän kanssa.
Vinkki! Kokeile tehdä kastike myös Wursti Broiler siskonmakkarasta.
Katso myös muut reseptimme!
Seuraa sivuamme myös instagramissa, jossa muun muassa jaamme herkullisia reseptejä ja esittelemme uutuuksia!