Järvenpääläinen perheyritys Wursti monipuolistaa siskonmakkarakentän

Wurstilla Järvenpäässä on valmistettu aitoa siskonmakkaraa jo 30 vuoden ajan. Siskonmakkarasta on muodostunut aikojen saatossa suomalaisten ruokapöytien klassikko. Nyt Wursti on asiakkaiden toiveesta ja pitkän tuotekehittelyn tuloksena saattanut markkinoille broilerista valmistetun siskonmakkaran sekä texmex-siskonmakkaran.

Broileri-siskonmakkaraa oli toivottu jo pitkään, mutta tuotekehitys vaati aikaa, sillä perinteisen siskonmakkaran kuohkeus ja maku oli haasteellista saada broilerista valmistettuun versioon. Wurstin tuotekehitystiimi on vihdoin tyytyväinen tuotteen makuun ja laatuun, jotta uutuusherkku voidaan toimittaa kauppojen hyllylle. Wurstin tuotepäällikkö Sallamari Lempinen kommentoi:

Meille oli alusta asti hyvin tärkeää, että myös broileriversio täyttää vaatimukset mielestämme täydellisestä siskonmakkarasta niin maun kuin koostumuksenkin puolesta. Lopputuloksena on ainutlaatuinen tuote, joka on täysin uusi avaus makkaroiden kentässä.

Toinen syksyn siskonmakkarauutuus on texmex-maustettu siskonmakkara. Aiemmin siskonmakkaraa käytettiin lähinnä keittoihin, mutta se on todellisuudessa erittäin monikäyttöinen ja sopii aina kastikkeista pihveihin tai jopa pitaleivän täytteeksi. Siskonmakkara on alkanut nousta yhä useammin esiin uusissa muodoissa niin somessa, ruokalehdissä kuin ruokablogeissakin. Lempinen valottaa texmex-siskonmakkaran taustoja:

Halusimme modernisoida siskonmakkaran kipakammalla versiolla, joka sopii myös mausteisempiin ruokatrendeihin, kuten esimerkiksi meksikolaiseen keittiöön. Nyt jännitetään, milloin ensimmäinen resepti siskonmakkaratacoista ilmestyy ruokablogeihin!

Yhä on kuitenkin monia, jotka vierastavat jopa tavallista siskonmakkaraa ja tähän Wursti toivoo saavansa aikaan muutoksen uusilla, nykyaikaisilla makuyhdistelmillä.

Rohkeasti kokeilemaan uusia makuja ja käyttötarkoituksia. Siskonmakkara yllättää varmasti positiivisesti!


Lisätiedot:
Wursti Oy
Sallamari Lempinen
Tuotepäällikkö
0408259596
sallamari.lempinen@wursti.fi