Artikkelit

Wurstin juhlavuosi

2021 on Wurstin juhlavuosi, kun yritys täyttää 35 vuotta!

Wurstin tarina sai alkunsa vuonna 1986, kun Pohjois-Pohjanmaalla toiminut liha-alan konkari Oiva Saarela perusti poikiensa Jarin ja Jyrkin kanssa yhtiön pääkaupunkiseudun kasvaville markkinoille. Kolmikko oli aiemminkin työskennellyt pitkään lihajalosteiden parissa, joten kokemusta alalta ei uupunut. Vuosi 2021 on yritykselle juhlavuosi, yritys on toiminut 35 vuotta samalla tontilla Puurtajankadulla Järvenpäässä.  Wursti on säilynyt suomalaisena perheyrityksenä nyt jo kolmannessa sukupolvessa ja tehdasta on ehditty laajentaa kymmenen kertaa.

 Wursti 35 vuotta

Alusta alkaen yrityksen toimintaa on ohjannut vahva usko laadukkaisiin ja innovatiivisiin tuotteisiin; Yritys on panostanut erityisesti kokolihasta valmistettuihin viipalepakkauksiin. Wurstin tuotteet erottuvat edukseen luonnollisen ja aidosti lihaisan olemuksensa ansiosta. Tuotteet valmistetaan yhä suurelta osin käsityönä. Lisäksi monet tuotteet kypsennetään erityisissä paistouuneissa, joista syntyy herkullinen maku tuotteisiin – kuin kotiuunissa!

Juhlavuoden kunniaksi Wurstin klassikot, jo yli 30 vuotta tuotannossa olleet Korppukinkku ja Grillikinkku, saavat uuden pakkausilmeen.

Wurstin aidot ja alkuperäiset Korppukinkku sekä Grillikinkku valmistetaan korkealaatuisesta kinkusta vanhan ajan valmistusmenetelmiä noudattaen. Korppukinkku kuorrutetaan käsityönä sinapilla ja korppujauholla, Grillikinkku grillausmausteseoksella. Lopuksi kuorrute paahdetaan aidolla tulella liekkigrillissä. Wurstin liekkigrilli oli ainutlaatuinen innovaatio vuosikymmeniä sitten. Tämä menetelmä on salainen yhä vuonna 2021! Wurstin salainen grillausmenetelmä antaa kuorrutteelle herkullista paahtunutta makua. Korppukinkussa ja Grillikinkussa on mukavaa mehevyyttä ja reilusti aitoa, lihaisaa kinkun makua!

Wursti Korppukinkku

Wurstin Korppukinkku saa juhlavuoden kunniaksi uuden ulkoasun