Lihapitoisuus 64 %
Gluteeniton, laktoositon
Pakkauskoko: 500 g
Siskonmakkara
Siskonmakkara on raakamakkara, josta valmistat perinteisen siskonmakkarakeiton. Tuote on yksi Wurstin klassikkoista; aitoa Wurstin Siskonmakkaraa jo 30 vuoden ajan! Siskonmakkara-sana juontaa juurensa ranskan kielen sanaan saucisse ja tarkoittaa ruokamakkaraa. Makkara on erittäin maukas ja on yllättävän monipuolinen, kokeile myös esim. kastikkeen kanssa.
Siskonmakkaran kypsennys:
Siskonmakkarat kypsyvät kiehuvassa vedessä tai pannulla n. 5-10 minuutissa. Voit myös kypsentää siskonmakkaran uunissa. Purista massa ulos suolesta tai asettele sellaisenaan leivinpaperille ja kypsennä 200°C n. 15 min.
Siskonmakkaroiden suoli on kollageenia eli valkuaisainetta, joka on syötävää ja kompostoituvaa. Suosittelemme kuitenkin puristamaan massan ulos suolesta. Kollgeenisuolesta saattaa tulla sitkeää paistettaessa tai keitettäessä.
Emme suosittele tuotteen pakastamista, koska se saattaa muuttaa siskonmakkaroiden koostumusta.
Tuote on valmistettu Suomessa, Järvenpäässä. Wursti on täysin suomalainen perheyritys, joka on toiminut Järvenpäässä samalla tontilla jo 30 vuotta. Wursti on merkittävä työllistäjä omalla paikkakunnallaan, ostamalla tuotteitamme tuet suomalaista työtä.
Lihan alkuperämaa on Suomi.
Tutustu myös muihin makkaroihimme!
Ps. Olethan jo kurkannut herkulliset siskonmakkarareseptimme?
Löydät meidät myös facebookista tai instagramissa! Tutustu myös herkullisiin reseptivinkkeihimme.
Rasian sekä kansikalvon voit lajitella muovinkeräykseen. Irroita kalvo ja pakkaus toisistaan ennen kierrätystä.
Päivitetty 16.2.2024.
Ravintosisältö / 100 g
Valmistusaineet
Sianliha 64 % (Suomi)
Vesi
Suola
Stabilointiaine (E450)
Maissidekstroosi
Aromit (liha, neilikka)
Mustapippuri
Hapettumisenestoaine (E316)
Uutteet (muskottipähkinä, chili)
Säilöntäaine (E250)
Voimakassuolainen




