Lihapitoisuus 98 %
Gluteeniton, laktoositon
Pakkauskoko: n. 1,5 kg
Karitsanpaisti Provencale
Luullinen karitsanpaisti kruunaa pääsiäisen juhlapöydän. Luu antaa paistille mehevyyttä ja makua kypsennyksen aikana. Paisti on pintamaustettu yrteillä ja valkosipulilla, jotka sopivat hyvin karitsan lihaan.
Valmistusohje: Ota liha huoneenlämpöön n. tunti ennen kypsennystä. Paista 225 °C uunissa 15 min. Laske uunin lämpötila 150 °C ja kypsennä kunnes lihan sisälämpötila on n. 65 °C. Liha kypsyy noin 1kg/h. Anna paistin vetäytyä folion alla n. 20 minuuttia ennen tarjoilua.
Lihan alkuperämaa on Uusi-Seelanti. Tuote on valmistettu Suomessa, Järvenpäässä.
Löydät meidät myös facebookista tai instagramissa! Tutustu myös herkullisiin reseptivinkkeihimme.
Pakkauksen voit lajitella muovinkeräykseen.
Päivitetty 3.5.2022.
Valmistusaineet
Luullinen karitsanpaisti 98 % (kasvatettu ja teurastettu: Uusi-Seelanti)
Suola
mausteet (valkosipuli, persilja, rakuuna, mustapippuri)
SOIJAkastikejauhe
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa 600 kJ/140 kcal
Rasvaa 6,0 g,
josta tyydyttyneitä rasvahappoja 3,5 g
Hiilihydraattia 2,0 g,
josta sokereita 0 g
Proteiinia 18 g
Suolaa 1,0 g
Laktoosia 0 g