Lihapitoisuus 83 %
Laktoositon, gluteeniton
Pakkauskoko: 200 g
Vanhan ajan lihaisa valkosipulimakkara *UUTUUS*
Vanhan ajan lihaisa valkosipulimakkara on paluu Wurstin juurille! Wurstin klassikoita ja myydyimpiä tuotteita aikoinaan noin 30 vuotta sitten olivat lihaisa lauantai-, kinkku- ja valkosipulimakkara. Nämä tuotteet olivat tulloin poikkeuksillisia tuotteita luokassaan, sillä niihin ei oltu lisätty jauhoja vaan sitäkin enemmän maukasta lihaa!
Nyt halusimme herättää nämä maukkaat klassikkotuotteet henkiin ja kunnioittaen alkuperäistä ideaa. Jauhoja emme näihin tuotteisiin ole nytkään lisänneet vaan herkullinen maku syntyy juuri oikeista mausteita ja lihasta, joista Wurstin makkaramestarit ovat hioneet makuhermoja hyväilevän kokonaisuuden. Mikäli rakastat valkosipulia, uskomme että ihastut tämän herkullisen valkosipulimakkaran makuun!
Tuote on valmistettu Suomessa, Järvenpäässä. Wursti on täysin suomalainen perheyritys, joka on toiminut Järvenpäässä samalla tontilla jo 30 vuotta. Wursti on merkittävä työllistäjä omalla paikkakunnallaan, ostamalla tuotteitamme tuet suomalaista työtä.
Lihan alkuperämaa on Suomi.
Tutustu myös muihin herkullisiin klassikko leikkeleisiimme!
Löydät meidät myös facebookista tai instagramissa! Tutustu myös herkullisiin reseptivinkkeihimme.
Rasian sekä kansikalvon voit lajitella muovinkeräykseen. Irroita kalvo ja pakkaus toisistaan ennen kierrätystä.
Päivitetty 16.2.2024
Valmistusaineet
Sianliha 83 % (kasvatettu ja teurastettu: Suomi)
Vesi
Suola
Stabilointiaine (E450)
Maissidekstroosi
Valkosipulimurska (0,5 %) [valkosipuli, vesi, stabilointiaine (E330), säilöntäaine (E202)]
Aromit (mm. neilikka, chili)
Mustapippuri
Hapettumisenestoaine (E316)
Säilöntäaine (E250)
Ean-koodi: 6409290007623, myyntierä 4 kpl
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa 800 kJ/193 kcal
Rasvaa 15 g,
josta tyydyttynyttä 5,0 g
Hiilihydraattia 0,5 g,
josta sokereita 0,5 g
Proteiinia 14 g
Suolaa 2,0 g