Lihapitoisuus 80 %
Laktoositon, gluteeniton
Pakkauskoko: 200 g
Vanhan ajan lihaisa kinkkumakkara *UUTUUS*
Vanhan ajan lihaisa kinkkumakkara on paluu Wurstin juurille! Wurstin klassikoita ja myydyimpiä tuotteita aikoinaan noin 30 vuotta sitten olivat lihaisa lauantai-, kinkku- ja valkosipulimakkara. Nämä tuotteet olivat tulloin poikkeuksillisia tuotteita luokassaan, sillä niihin ei oltu lisätty jauhoja vaan sitäkin enemmän maukasta lihaa!
Nyt halusimme herättää nämä maukkaat klassikkotuotteet henkiin ja kunnioittaen alkuperäistä ideaa. Jauhoja emme näihin tuotteisiin ole nytkään lisänneet vaan herkullinen maku syntyy juuri oikeista mausteita ja lihasta, joista Wurstin makkaramestarit ovat hioneet makuhermoja hyväilevän kokonaisuuden. Kannattaa nyt ainakin maistaa, uskomme että ihastut tämän kinkkumakkaran makuun!
Tuote on valmistettu Suomessa, Järvenpäässä. Wursti on täysin suomalainen perheyritys, joka on toiminut Järvenpäässä samalla tontilla jo 30 vuotta. Wursti on merkittävä työllistäjä omalla paikkakunnallaan, ostamalla tuotteitamme tuet suomalaista työtä.
Käytämme tuotteessa esipainettua etikettiä, joita ei saa nopealla aikataululla. Lihan saatavuudessa saattaa kuitenkin tulla nopeita muutoksia. Olemme tämän vuoksi kirjanneet etikettiin EU. Kuluttajapalautteiden perusteella olemme kuitenkin halunneet ilmoittaa tarkemman alkuperämaan nettisivuillamme.
Lihan alkuperämaa on tällä hetkellä Saksa ja Suomi.
Lihan alkuperämaa on Suomi ja Saksa.
Tutustu myös muihin herkullisiin klassikko leikkeleisiimme!
Löydät meidät myös facebookista tai instagramissa! Tutustu myös herkullisiin reseptivinkkeihimme.
Rasian sekä kansikalvon voit lajitella muovinkeräykseen. Irroita kalvo ja pakkaus toisistaan ennen kierrätystä.
Päivitetty 16.2.2024
Valmistusaineet
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa 810 kJ/195 kcal
Rasvaa 15 g,
josta tyydyttynyttä 6,0 g
Hiilihydraattia 1,0 g,
josta sokereita 1,0 g
Proteiinia 14 g
Suolaa 2,0 g