Lihapitoisuus 91 %
Laktoositon
Pakkauskoko: 170 g
Sinappikalkkuna
Sinappikalkkuna 170g on kokonaisesta kalkkunan fileestä valmistettu leikkele. Fileet kuorrutetaan käsityönä sinappilla ja korppujauholla, lopuksi tuote kypsennetään paistamalla. Tästä syntyy herkullinen maku!
Kokonaisesta fileestä valmistetussa tuotteessa näkyy lihan luonnollinen vaihtelu; siivut ovat eri kokoisia ja näköisiä. Tässä herkullisessa leikkeleessä maistuu aidosti liha!
Tuote on valmistettu Suomessa, Järvenpäässä.
Lihan alkuperämaa: kasvatettu Saksa, teurastettu Saksa.
Tutustu myös muihin leikkeleisiimme!
Valmistusaineet
Kalkkunan filee (kasvatettu ja teurastettu: EU)
Vesi
Suola
Stabilointiaineet (E450, E451)
Korppujauho (VEHNÄ)
Sinappi (vesi, SINAPINSIEMEN, sokeri, suola, mausteita)
Maissidekstroosi
Hapettumisenestoaine (E316)
Säilöntäaine (E250)
Ean-koodi: 6409290002604
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa 400 kJ/95 kcal
Rasvaa 1,0 g,
josta tyydyttyneitä rasvahappoja 0,3 g
Hiilihydraattia 1,0 g,
josta sokereita 0,5 g
Proteiinia 21 g
Suolaa 2,6 g
Laktoosia 0 g