Jättihodari

Wurstin grillihodari valmistuu paketillisesta lihaisaa grillimakkaraa. Tämä järkäle ei jätä ketään kylmäksi!

Lihaisassa grillimakkarassa maistuu aidosti liha. Tässä reseptissä makkaroista valmistetaan isolle porukalle jaettavaksi jättimäinen hot dog.

4 hengelle

Ainekset

1 pkt Wurstin Neljän pippurin makkaraa tai Lihaisaa grillimakkaraa

1 patonki

400g kaalia (punaista ja valkoista)

1 dl majoneesia

200g lehtikaalia

1 tl suolaa

1 tl sokeria

0,5dl valkoista balsamicoa

oliiviöljyä

Ohjeet

Pilko puna- ja valkokaalit niin ohueksi kuin mahdollista ja laita kulhoon. Kaada sekaan balsamico, 1 tl suolaa ja 1 tl sokeria ja sekoita. Tämän jälkeen paista pannulla paloiksi revitty lehtikaali tilkassa öljyä niin, että niistä tulee rapeita. Mausta ripauksella suolaa.

Seuraavaksi grillaa tai paista pannulla makkarat ja kokoa patonki. Leikkaa patonki halki ja voitele molemmat puolet majoneesilla, jonka jälkeen laita sisään kaalia. Nostele makkarat sisään ja koristele lehtikaalilla. Soosseja voi lisätä patongin väliin myös omien mieltymysten mukaan!

Tsekkaa myös muut reseptimme!

Reseptin on suunnitellut 12 kk blogiryhmä