rosvopaisti

Uuniperunoita & Rosvopaistia ei haudata maahan vuorokaudeksi, vaan se kypsyy uunissa mukavasti alle tunnissa.

Tuorejuusto tasapainottaa raikkaalla otteellaan tätä tuhtia annosta, joka ei takuulla jätä nälkäiseksi! Ota tästä haltuun helppo rosvopaistiresepti.

4 hengelle

Ainekset

4 kpl kiinteitä pestyjä perunoita

rypsiöljyä, suolaa, mustapippuria

200 g tuorejuustoa

170 g Wurstin Rosvopaistia

0,5 dl ruokakermaa

1 dl juustoraastetta

Ohjeet

Leikkaa perunoihin viillot kahden cocktailtikun välissä, ettet leikkaa perunaa siivuiksi. Hiero perunoihin rypsiöljyä, suolaa ja mustapippuria. Asettele uunivuoan reunoille ja paahda 225 C asteisessa uunissa noin 30 minuuttia, tai kunnes ovat kypsiä.

Leikkaa rosvopaisti pieneksi ja sekoita tuorejuuston kanssa. Notkista tuorejuustoa hieman kermalla. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää tuorejuusto perunoiden keskelle ja levitä päälle juustoraaste. Gratinoi 225 C asteisessa uunissa.

Reseptin on kehittänyt 12kk blogi