borssikeitto

Siskis borssi on punajuurella ja smetanalla höystetty herkullinen keitto.

Siskonmakkara borssikeiton upea väri hurmaa ja maku vie mennessään! Vie siskonmakkarakeittosi uusiin ulottuvuuksiin tällä reseptillä.

4 hengelle

Ainekset

500g Wurstin Siskonmakkaraa

800g punajuuria

1 keltasipuli

2 porkkanaa

1 omena

2 valkosipulinkynttä

vettä

1 lihaliemikuutio

1 rkl suolaa

1 tl mustapippuria

2 laakerinlehteä

2 rkl omenaviinietikkaa

1 prk smetanaa

Ohjeet

Kuori ja raasta punajuuret, sipuli, porkkana, omena ja valkosipulinkynnet ja laita kattilaan ruskistumaan muutamaksi minuutiksi. Kaada sekaan vettä sen verran, että juurekset peittyvät. Lisää sekaan suola, mustapippuri, etikka, lihaliemikuutio sekä laakerinlehdet. Keitä noin 20 minuuttia tai kunnes kaikki on pehmentynyt. Keiton poristessa paista siskonmakkarasta pullia erillisellä pannulla – niiden ruskistuttua ja kypsyttyä kaada keiton sekaan. Tarjoile annos smetana nokareen kanssa.

Tsekkaa myös muut reseptimme!

Reseptin on suunnitellut 12 kk blogiryhmä