Bratwurstia ja linssejä

Bratwursti linssihöystö piristää kummasti mieltä talvisen pimeyden keskellä.

Höystöön lisätään tällä kertaa linssejä, juureksia sekä bratwurstia. Bratwursti on yrttinen ja melko miedon makuinen makkara. Tässä reseptissä mausteita lisätään hillitysti, jotta bratwurstin, linssien sekä juuresten maku pääsee oikeuksiinsa.

4 hengelle

Ainekset

400 g Wurstin bratwurstia viipaloituna

2 dl vihreitä linssejä

2 dl punaisia linssejä

4 kpl porkkanoita kuorittuna ja paloiteltuna

1 kpl lanttu kuorittuna ja paloiteltuna

1 l lihalientä

suolaa, mustapippuria

Ohjeet

Keitä linssejä ja juureksia lihaliemessä, kunnes kypsiä. Mausta höystö suolalla ja mustapippurilla.

Paista bratwurstit pannulla ja lisää höystön joukkoon. Tarjoile esimerkiksi keitinperunan tai perunamuussin kanssa.

Tsekkaa myös muut reseptimme!

Reseptin on suunnitellut 12 kk blogiryhmä